Drewie Vloženo 12. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2012 nebo si dej opěrku origo z F2, uživatel sipmart je tu prodává za rozumnou cenu. Návod na instalaci je tu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 13. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2012 Mi ta od Martínka po necelých devíti měsících nevrže, a ani nejeví žádné známky opotřebení. Loketky se také dost řešily tady http://forum.skodahome.cz/topic/113914-loketni-operka/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mnavak Vloženo 31. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2012 pri brouzdani po netu som raz nasiel model laktovej opierky ktory sa montoval na kolajnicky sedaciek (cize nebolo treba robit zasah do stredoveho panelu).. neviete mi poradit kde by som takyto model mohol kupit? neviem ho uz znova najst.. F1 comfort (sedy interier) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 2. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2012 Loketka od Milotecu http://www.milotec.net/loketni-operka-milotec-sedy-semis-skoda-fabia.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyfabia Vloženo 23. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 23. Listopad 2012 Ahoj, kde si něchával loketku přečalounit?? A na kolik tě to vyšlo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanR25 Vloženo 25. Listopad 2012 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2012 (editace) Držák loketní opěrky F1 se nedodávál jako náhradní díl. Musela se koupit celá sada pro dodatečnou motáž DAO 409001. Editováno: 25. Listopad 2012, autor: RomanR25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 14. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2012 Nemáte někdo prosím originál opěrku na jedničkovou Fábii? Nebo aspoň ted držák? Sehnat opěrku na Octavii není problém, ale na Fábii je to nemožný. Nebo mi prosím aspoň porďte, jak upravit ten držák z Octavie tak, aby pasoval do Fabie. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 15. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2012 (editace) no mám doma ty dva kusy, které jsou potřeba na montáž O1 opěrky do F1 (to ohnuté eLko a to eSko ) prodáno Editováno: 18. leden 2013, autor: Drewie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 Držák loketní opěrky F1 se nedodávál jako náhradní díl. Musela se koupit celá sada pro dodatečnou motáž DAO 409001. Dneska jsem našel různé části loketek na jednom webu. Může někdo prověřit tohle číslo v etce? 6Q0885963 a 6Q0885963A Je tam např. i jen otevírání, či horní kryt. Ceny nelidové. Tlačítko otevírání 210Kč horní kryt za 205A Kč Tady je třeba držák solo na FII 5J0864273 cena 438 Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. leden 2013 Sdílet Vloženo 18. leden 2013 nojo, to je ale opěrka na zadních sedadlech, nad tou už dlouho slintám... Ta opěrka není sama o sobě drahá, drahý je to sedadlo, do kterýho se montuje (všechno je jinačí - potah, molitan...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 19. leden 2013 Sdílet Vloženo 19. leden 2013 nojo, to je ale opěrka na zadních sedadlech, nad tou už dlouho slintám... Ta opěrka není sama o sobě drahá, drahý je to sedadlo, do kterýho se montuje (všechno je jinačí - potah, molitan...) Aha díky, nechtělo se mi to hledat, ale na FII mají plasty držáku i držák (ten odlitek). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 No, na použití držáku z F2 bys potřeboval toto řešení: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 20. leden 2013 Sdílet Vloženo 20. leden 2013 No, na použití držáku z F2 bys potřeboval toto řešení: http://forum.skodaho...tka-z-f2-do-f1/ Dost dobrej návod. Se kouknu jak to vypadá až přijedeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kluvo Vloženo 23. Únor 2013 Sdílet Vloženo 23. Únor 2013 opierka za cca 15€ na slovnafte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SteefMaster Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Loketka od Milotecu http://www.milotec.net/loketni-operka-milotec-sedy-semis-skoda-fabia.htm Tohle vypadá opravdu jednoduše.. nemá někdo s tímhle zkušenosti ohledně praktičnosti a nahodou fotku jak to vypadá za zadu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host amissus Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 (editace) Ve dveřích džus, u ručky nějaká zavařenina, to si někdo debužíruje :-) Editováno: 2. Duben 2013, autor: amissus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pazdi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Zdravím,scháním originál loketní opěrku do fábie1. Nevíte o někom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Napiš jsi inzerát na bazar! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fithusk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Nedávno jsem jednu viděl na vrakovišti...byla jako nová, ale chtěli za ni asi 3000 kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havraneek Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 Ahoj, prosím nevíte kde sehnat originální loketku do fabie? nemusí být úplně nová. díky. kolik tak stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 4. Únor 2015 Sdílet Vloženo 4. Únor 2015 No origo loketku do F I už těžko seženeš. Novou ne a jedině vrakoviště,nebo sledovat inzeráty. A cena může být jak píše fithusk až 3tis. Pročti vlákno o loketce a bude ti vše jasné. I jak a z čeho upravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Zwierzyna Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Já jsem pro loketku z FII, s trochou zručnosti se dá použít i v F1 a ta noha vypadá si myslím lépe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klocek Vloženo 3. Duben 2015 Sdílet Vloženo 3. Duben 2015 Zdravím, Koupil jsem tuto neorig, loketní opěrku do Fabie 1 rok 2005. http://www.nej-ceny.cz/618170/loketni-operka-skoda-fabia-i-textilni-cerna-typ-6y-1999-2007.html Má někdo zkušenost s montáží této opěrky? Poprosil bych o postnutí rad, či rovnou návodu pokud někdo má, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
street-dog Vloženo 4. Duben 2015 Sdílet Vloženo 4. Duben 2015 Něco najdeš u kolegy Lukason http://forum.skodahome.cz/topic/114933-fobia-i-my-dark-special-edition/?p=2015453 a něco u mě http://forum.skodahome.cz/topic/131384-street-dog-fabia-combi/?p=2017973 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo69 Vloženo 12. Červen 2015 Sdílet Vloženo 12. Červen 2015 (editace) Máte někdo zkušenosti s loketkama z martinek-auto.cz Případně s těmi kapsami do zadních dveří. Editováno: 12. Červen 2015, autor: Dodo69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.