Přejít na obsah

Loketní opěrka - neoriginál - zkušenosti, montáž

Tamraton

Doporučené příspěvky

ja mam namontovanu u seba laktovku od milotecu a neviem si ju vynachvalit.. v predoslom aute bola podobna tym za 500 korun a teraz mam tu od milotecu - tie 2 kusy sa nedaju zrovnavat.. snad sa pri pripadnom dalsom aute poucim a skusim original lol

pridavam par fotiek - minulost vs. sucastnost..:)

post-24528-1237303151_thumb.jpg

post-24528-1237303166_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky

a další názory :unsure:

zdravim mam neorigo operku za cca 500kc.po nekolika mesicich se mi zacala trhat kozenka na povrchu..po asi dalsich 2 mesicich jsem se dost silne oprel pri sahani do na zadni sedadlo a operka se rozpulila praskli plasty tak jsem ji celou dal dohromady a slepil silnym kobercem a to jsem obsil a potahl potahovou latkou..je mekci a pohodlnejsi a myslim uz vse vydrzi jinak asi origo je origo...ale ty penize...

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Mám od RomanaR25, nevím zda originál, ale krabička byla bez potisku škoda a výrobce byl začerněn, nicméně páslo to tam jak z partesu, žádný problém, i když montáž byla náročná, hlavně demontáž středového panelu byla za trest kol2

post-31684-1241189844_thumb.jpg

post-31684-1241189860_thumb.jpg

Editováno: , autor: Hupy Frud
Odkaz ke komentáři

no zaleží jakou koupiš :-)..... když budeš mít od miloteku tak ta se přidělava pod šrouby sedaček.a u těch ostatních si myslím pokud budeš chtít aby to bylo aspon trochu pevný se vrtaní nevyhneš(což je tea hnus velebnosti :-))) ) žadná připrava tam není.no ted si ještě vzpomínam na verzi od firmy www.martinek-auto.cz/ ta se šroubuje do držáku lahve.

Odkaz ke komentáři

Při montáži origo loketky je třeba demontovat středový panel kvůli prořezání otvoru pro loketku v zádní části (kulatý prolis pro odložení plechovkového piva (nealkoholického)). -_- Možná by se to dalo bez úplné demontáže, jak píše všem přátelům okřídleného šípu Radomír, ale s ohledem na to, že jsem to nechtěl odpižlávat v autě, bo jsem použil kombinaci technologií odvrtání, prořezání a zabroušení, volil jsem variantu kompletní demontáže. :excl: Dnes mě mrzí, že jsem si nepřichystal pod tunelem vodiče pro další zásuvku 12V, kterou chci vyvést někam do přední části kvůli navigaci, teď do toho budu muset lézt ještě jednou :kol-140:

Odkaz ke komentáři

ja bych teda radši než znova kuchat ven loketku a tunel, pro těch 12V ,napích vyvod u pojistek,spodek palubky de dolu o dost líp a rychleji.spíš by mě zajímalo kam tu zasuvku co nejlíp a nejelegantněji umístit.

Editováno: , autor: raca
Odkaz ke komentáři

Též mě napadlo, že přívod pro zásuvku přímo od pojistek by byl méně náročný, než opětovná demontáž tunelu, ale právě v odkládacím prostoru středového tunelu před popelníkem počítám se zásuvkou č. 2. Pokud má někdo vyzkoušeno lepší umístění, rád se nechám poučit :help:

Odkaz ke komentáři

Hupy,

pro Boha, nedělej to! Žádné vrtání, žádná další viditelná zásuvka na střed. tunelu. Také jsem řešil navigaci. Samotnou navigaci mám u levého sloupku - u řidiče, ideální místo. Druhou zásuvku mám pod volantem, je tam takový úložný prostor. Napojena na stálý proud přez pojistku. Napájení, tedy káblík mám vedený vnitřkem a pokud dávám navigaci oddělám kryt pojistek, který má na hoře vybroušený otvor pro káblík, vytáhnu onen káblík, zakrytuji pojistky, připojím k navigaci. Cca asi sedm cm. drátu viditelného. Po ukončení jízdy káblík opět uschovám do prostoru pojistek a vypojím ze sítě. Přeji potěšení z každé jízdy. Radek.

Odkaz ke komentáři

Pro Huppy,

ten stálý proud mám vytáhnutý ne z pojistek, ale přibližně někde za volantovou tyčí je zakrytovaný napájeci uzel se stálým proudem. Zásuvku jsem již popisoval. Jsem bojovník za minimum viditelných káblů v kokpitu. Dobrý pocit z jízdy Ti přeji. Radek.

Odkaz ke komentáři

Uvažuji taky o zakopení této opěrky http://www.graficar.cz/7654/loketni-operky...-chrom-new.html jen mězajímá zda je montáž tak složitá..nemá náhodou někdo foto jak to v autě vypadá a případně jak se to montuje. Podle fotky u prodejce vypadá dobře

navrtáš do středovýho panelu.já mám podobnou,ale spokojenost za ty prachy

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...