Wraith Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Chlapi pomozte mi poradit nebo se z toho zblázním. Z přední nápravy dalo by se říci že od kola u řidiče se mi teď začalo ozívat vrzání,pískání.Něco jako by se třelo o sebe.Koukal jsem všude možně a zdá se být vše v pohodě.Zvuk se ozívá když zhoupnu auto nebo taky když je auto v klidu a já otáčím volantem (ale ozívá se to jen v určité poloze volantu).CO TO MŮŽE BÝT.Prosím poraďte !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 uloženie stabilizátora ste kontrolovali?? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Stabík se hýbe když na místě točíš volantem? Já myslím že moc ne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 neber všetko zasa doslovne ...reagoval som hlavne na to vŕzganie a zhúpnutie auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Mně zas napadlo horní ložisko tlumiče - viz vrzání při otáčení volantem, ale to by zas nevrzalo při zhoupnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Ok tak to v tom případě dělá oboje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.