Přejít na obsah

Jakou máme barvu laku karoserie?

koblih

Doporučené příspěvky

I já chtěl původně žlutou, ale odradili mě od ní....jezdí jen krátký a na combi to ještě nebylo k vidění a pak se taky blbě prodává....takže pak zvítězila červená corrida, protože tu modrou laser co jsem měl na předchozí FI už lumpové nedělaj :-(

Editováno: , autor: Marek
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teď pořídil ROOMSTER modrá oceán. Barva byla otázkou. Zeptal jsem se tedy u nás profesionálního designéra co doporučuje. Měl jednoduché řešení. Zadej si do GOOGLU obrázky značku vozu a ta, která převažuje mu nejvíc sedí. V jaké barvě auto nafotit, aby vypadalo nejlíp, živý prý řadu profíků.

Odkaz ke komentáři

presne tak. protoze modra ocean je reklamni barva skodovky, tak ti ji gg najde nejvickrat. hihi skoro bych rekl, ze jsi "obeti" sekundarniho pusobeni ( nebo proste dalsiho) marketingu. NICMENE je to krasna barva. :palec2: takze at slouzi. Bude to nejake skladovka? protoze myslim, ze ted uz tahle barva v nabidce neni. Nahradila ji nejaka jina.

Nekde na foru seto psalo. http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=44410 ale to je jen zakladni, tkaze asik Ocean normalka jde. :palec2:

Editováno: , autor: Blacky
Odkaz ke komentáři

To určitě souhlasím, i když ty peníze, myslím, že u auta je barva zvenku ta první věc, které si kdo všimne a proto těch 8500 v combi ta metlu myslím není částka, kterou by někdo nechtěl dát. Já to třeba bral jako samozřejmost...nějak tu obyč modrou bych si fakt nedal jen abych ušetřil nějaké peníze, které v ceně auta nejsou zas tak rozhodující. I když na druhou stranu 8500 může znamenat pár dobrých věcí do výbavy. Holt otázka preferencí.

Odkaz ke komentáři

jj, v naší společné garáži stojí FII zelená highland a vypadá to velmi luxusně. Jen to auto musí být čisté. Zanikají v ní ale trochu ty černé sloupky, proto osobně se mi více líbí veselé či teplé barvy na FII. Na tmavé a studené barvy je to asi fyzicky malé auto.

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...