Vlasatec Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ahoj kluci, máte někdo na oktávce nová ramínka s Aerotwiny? (nemyslím redukce atd.). Včera jsem viděl tyhle ramínka a stěrače na Passatu z roku 2002, to se ještě podle mě nedělali... Jestli máte, napište z jakýho auta a na kolik Vás to vyšlo, popř foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marvel Vloženo 12. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2007 Ahoj kluci, máte někdo na oktávce nová ramínka s Aerotwiny? (nemyslím redukce atd.). Včera jsem viděl tyhle ramínka a stěrače na Passatu z roku 2002, to se ještě podle mě nedělali... Jestli máte, napište z jakýho auta a na kolik Vás to vyšlo, popř foto hele tohle téma už tady běží, mrkni na odkaz http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...mp;hl=Aerotwiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 jj uz se to tu dlouho resi!Ale i tak ti odepisu! Mam visioflexy swf a je to nadhera stira to jak zbesile,kdyz setrou myslim jenom jeden pohyb,kdyz se zvednou by urcite stacil,protoze sklo je okamzite ciste!:)Stalo me to 1150! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 jj uz se to tu dlouho resi!Ale i tak ti odepisu! Mam visioflexy swf a je to nadhera stira to jak zbesile,kdyz setrou myslim jenom jeden pohyb,kdyz se zvednou by urcite stacil,protoze sklo je okamzite ciste!:)Stalo me to 1150! tak ti nevim,ale mozna mi prijde lepsi vzit ty co jsou v bazaru jsou za 750 a parada,mam je uz asi dva mesice a zatim ani malej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. Můžeš sem hodit foto těch tvejch ramínek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. Můžeš sem hodit foto těch tvejch ramínek? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Mrkni tam, někde dole mám fotku jak to vypadá po tom co se to upravilo a nahoře bez úpravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeeDeeO1 Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. Můžeš sem hodit foto těch tvejch ramínek? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Mrkni tam, někde dole mám fotku jak to vypadá po tom co se to upravilo a nahoře bez úpravy. vypadá to parádně , kdes ty stěrače z OII sehnal a za kolik? Při stírání je jinak délka stěračů bez problému? Ta úprava spočívala jen v tom mírném zahnutí pravého stěrače dolů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Ahoj kluci, máte někdo na oktávce nová ramínka s Aerotwiny? (nemyslím redukce atd.). Včera jsem viděl tyhle ramínka a stěrače na Passatu z roku 2002, to se ještě podle mě nedělali... Jestli máte, napište z jakýho auta a na kolik Vás to vyšlo, popř foto Nevim sice co resis,ale ja koupil BOSCH nandal na pudni raminka a pul roku to funguje a stira jako slak.Max. spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. já taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Mám komplet z OII, jen u pravýho je upravenej tvar ramínka. Můžeš sem hodit foto těch tvejch ramínek? http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...t=0&start=0 Mrkni tam, někde dole mám fotku jak to vypadá po tom co se to upravilo a nahoře bez úpravy. vypadá to parádně , kdes ty stěrače z OII sehnal a za kolik? Při stírání je jinak délka stěračů bez problému? Ta úprava spočívala jen v tom mírném zahnutí pravého stěrače dolů? Úprava je jenom ve srovnání pravýho ramínka, tak aby nebylo zahnutý, ale rovný. Udělal jsem další ohyb, protože v tom původním by to mohlo prasknout. Jinak délka stěračů je bez problémů a mám je tam asi rok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.