Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No jo čéče já jsem to tehdá přehlídnul. Těch deset šablon by bylo fajn-na střešní okno bych chtěl vyleptat VIN z obou stran-teda jedno z levé strany a druhé z pravé strany, protože mám rád symetrii :):palec2:

Ještě přemýšlím zda tam dát před VIN i "CZ"...

Editováno: , autor: TomášT
Vloženo

Pokud budes chtit pred VIN pridat CZ, tak budes asi muset trosicku upravit stitek.

Z vlastni zkusenosti mohu potvrdit, ze ani dodatecne doposlani leptaci pasty neni problem. Vse na vlastni naklady firmy, takze spokojenost :palec2:

Vloženo
Tak jsem objednal :) 10 kusků šablonek a před VIN písmenka "CZ". Škoda že ten rámeček mají jen v červené a zelené barvě. Teď už zbývá jen čekat...

jestli to dobre chapu tak tvuj VIN kod vypada takto? : CZTMBCFG12345678...... to by se mi taky libilo,taky jsem otom premyslel ale nejak jsem mel strach zda to jde a v jake forme to tam mam dat s mezerou,nebo bez

Vloženo

pokud to auto šlohnou a převezou za hranice, tak se líp hledá od kud je. těžko totiž bude někdo hledat (třeba na hranicích nebo silniční kontrole) auto v databázi všech zemí, ale když vědí, že se maj mrknout na CZ, tak to třeba udělaj. při kontrole by si měl totiž předkládat i kartičku co ti k tomu vystaví a když ji nemáš, tak auto prověřit.

to CZ je docela výhoda. bohužel ho tam taky nemam :(

Vloženo

s tím prodejem máš částečně pravdu, ale nemožný ho prodat určitě není. myslím si, že to CZ pak jen postrádá smysl. jako by tam nebylo nic. každopádně mě ani ve snu nenapadlo ho prodávat do zahraničí.

a co se týká tech databází, tak asi propojený nejsou. bohužel :(

Vloženo

Tak já osobně ho za hranice prodávat nebudu. když tak jednou maximálně v rodině. To "CZ" je doporučeno i na internetových stránkách.

já osobně tam chci mezeru, takže to vypadá takto: CZ TMBCFG12345678 aspoň se do toho vinu to CZ neplete :palec2:

Jináč stále čekám, ale zatím nic nepřišlo :feve::feve:

Vloženo

jo je to v poho, už mám taky hotovo :) Stihnul jsem to ještě před dovolenou. Tři šablonky jsem si schoval na případné další použití. Na střešním okně to mám z obou stran lol

měl jsem akorát strach, alby mi ta pasta vyšla na všech 10 šablon, ale moje obavy byly zbytečné. Ještě mi tak na dvě šablonky zbylo ;)

Vloženo (editace)

toto forum je cenzurovano majitelem proti jeho vlastnim pravidlum, prispevek jeho majitel odstranil.

Editováno: , autor: buml
Vloženo (editace)

Pasta mozna ztraci funkcnost, ale v navodu je jasne napsano, ze je treba aplikovat co nejdriv od obdrzeni zasilky. Aplikoval jsem na skla po tydnu od odbrzeni zasilky, kolega do 14-ti dnech a oba naprosto v pohode. Jinak naprosta spokojenost. Jinak si nemohu stezovat, po telefonu jsem si domluvil osobni prevzeti a vse v pohode, mohu vsem jen doporucit. -_-

Editováno: , autor: Bluefrog
Vloženo
pozor, co vim tak ta pasta ztraci po nekolika tejdnech funkcnost

Jo to vím. Je to napsáno v návodu. Prý kvůli bezpečnosti. No pokud by byl problém, tak šablonky mám a pastu si hold nechám poslat novou.

S tím slovenskem - myslím, že nebude problém to poslat. zkus napsat na jejich email a myslím, že výjdou vstříc. Můžu potvrdit 100% ochotu a též 100% spokojenost :palec2:

Vloženo

taky nad tím leptáním uvažuju. někdo tady psal, že na to sleví pojišťovna na pojistce. tak by mě zajímalo, jestli je někdo u český pojišťovny? leptat budu i když nic nesleví (pojistku neplatím já :-) ), jenom by mě to tak zajímalo. včera sme jim tam psali a zatím neodpověděli.

Vloženo
taky tak..já už mám taky vyleptáno..dal jsem si tam i CZ... lol

CZ pred je urcite dobre, ale jen pro tvou psychiku... Protoze pokud se auto dostane za hranice, tezko, ale tezko ho jeste nekdy uvidis :D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...