ferda25 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Chci se zeptat zda mi někdo neporadí kam dojet s autem, aby mi vyměnili řídící jednotku u climatronicu, protože můj současný servis mi tvrdí, že je to vše OK a klimatizace mi při pohybu s každou klapkou ťuká....je to než se nastaví to pozic a pak je ticho. Poraďte servis. Mám ještě týden dovču a rád se projedu pokud to bude mít někdo chuť řešit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Chci se zeptat zda mi někdo neporadí kam dojet s autem, aby mi vyměnili řídící jednotku u climatronicu, protože můj současný servis mi tvrdí, že je to vše OK a klimatizace mi při pohybu s každou klapkou ťuká....je to než se nastaví to pozic a pak je ticho. Poraďte servis. Mám ještě týden dovču a rád se projedu pokud to bude mít někdo chuť řešit. Mě měl to samí,mám OII z 04/2006 a dělalo mi to od začátku,dvakrát jsem byl tenkrát v NHCar,ph6 tam kde jsem auto koupil,poprvé to jen dali do zákl.nastavení,po druhé to vyměnily za novou ŘJ,ale to byla ta stejná která způsobuje to cvakání a k tomu všemu mi ještě skoro přestali foukat střed.ofuky,takže bez výsledku ba právě naopak a to ještě mi tam při výměně zkur..li popelník kterej nešel zavřít,auto bylo zahulení jak putika a odřeli mi čalounění dveří,takže jsem tam udělal jen pěknej řev,vyměnily mi popelník,čalounění a už bych tam nejel ani omylem,pak jsem s tim jel ke Klokočkovi,ph6 tam teda veškerá slušnost,ale problém ani při třetí návštěvě neodstranily,dvakrát to dali opět do základ.nastavení a potřetí když už jsem byl nasranej mi vyměnily tu ŘJ,ale po pár km dělalo znova,tak se opět zjistilo že to byla ta která to cvakání způsobuje. Problém se cvakáním mi odstranily až u AutoJarov a to napoprvé,okamžitě věděl o co jde a jednotku vyměnily za tu správnou,nastavily klapky a klid,to bylo když jsem měl zhruba najeto 20.000km,teď mám 110.000km a od té doby to ani neťukne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 13. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2007 Moment. Ale klapky ťukajú keď sa pohybujú, to je OK. Ale ak to cvaká, aj keď už klapky dorazili na svoje mieto, to už OK nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Chlapi ja to vyresil zajimavou veci... Nastavil jsem si klapky do zakladniho nastaveni a je klidek a pohodicka. Jde to pomoci ,,triku,, na climatronicu. Docela jsem prekvapen ze autorizovany servis ani nevedel ze to lze takto nastavit o)) Moment. Ale klapky ťukajú keď sa pohybujú, to je OK. Ale ak to cvaká, aj keď už klapky dorazili na svoje mieto, to už OK nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 No to ano, ale tohle je slyšet jak ta klapka hledá polohu a je to na ní i vidět - to mi řekl i technik, ale prý jednotku vyměnit nemohou...., že prej to nikdo v MB nezaplatí a že mají oficiální postup: soft a zase soft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Náhodou objednací kód té bezporuchové jednotky by nikdo nevěděl???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Stačí mi to najít na tom papíru z Auta Jarov tam musí být napsáno na servisním listě co to je za náhradní jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Prosim te !!! Kde ze ti tohle rekli >>>??? Ja bych vedel jak na ne... No to ano, ale tohle je slyšet jak ta klapka hledá polohu a je to na ní i vidět - to mi řekl i technik, ale prý jednotku vyměnit nemohou...., že prej to nikdo v MB nezaplatí a že mají oficiální postup: soft a zase soft. Editováno: 14. Červenec 2007, autor: KRYSIMLADE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Stačí mi to najít na tom papíru z Auta Jarov tam musí být napsáno na servisním listě co to je za náhradní jednotku. 1Z0 907 044J - typ PQ35 084,já ji ale mám i s ovládáním vyhřív.sedadel.Ty cvakající dvě min.jednotky měli sice stejný obj.číslo,ale to označení typu bylo jiné.Co mám tuto jednotku viz.úvod je od cvakání pokoj,jen po nastartování se ty klapky nastavěj což je běžně trochu slyšet,ale to stálé známé klapání,cvakání je pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Chlapi ja to vyresil zajimavou veci...Nastavil jsem si klapky do zakladniho nastaveni a je klidek a pohodicka. Jde to pomoci ,,triku,, na climatronicu. Docela jsem prekvapen ze autorizovany servis ani nevedel ze to lze takto nastavit o)) Moment. Ale klapky ťukajú keď sa pohybujú, to je OK. Ale ak to cvaká, aj keď už klapky dorazili na svoje mieto, to už OK nie je. Tak poraď jakej trik to je,kdyby někdy bylo potřeba,dik. U OI jsem to uměl taky zmáčknutím pár knoflů na climatr.,ale u OII zatím ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) No u O2 je to ECON a leve spodni tlacitko smeru foukani dokud nenaskoci symnol klapek misto teplot. A se servisem ? Jednoduse. Chtit to pisemne. Pokud to zamitnou sepsat zavadu a at napisi ze jim to MB nezaplati jako duvod neopraveni na zaruku. A pak mi tohle posli o)) Chlapi ja to vyresil zajimavou veci...Nastavil jsem si klapky do zakladniho nastaveni a je klidek a pohodicka. Jde to pomoci ,,triku,, na climatronicu. Docela jsem prekvapen ze autorizovany servis ani nevedel ze to lze takto nastavit o)) Moment. Ale klapky ťukajú keď sa pohybujú, to je OK. Ale ak to cvaká, aj keď už klapky dorazili na svoje mieto, to už OK nie je. Tak poraď jakej trik to je,kdyby někdy bylo potřeba,dik. U OI jsem to uměl taky zmáčknutím pár knoflů na climatr.,ale u OII zatím ne. Editováno: 14. Červenec 2007, autor: KRYSIMLADE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 No to, ale není ještě všechno nakonci to musi psat i.O. Pokud to nepíše je třeba zatočit nastavením teplot na obou stranách --- do prava a pak do leva a ono to začne psát i.O. Nějak se tím testují nějaké další vlastnosti. To mi pomohlo, ale jen na čas pak se to zase ozvalo - co nahráli nové patche do starého softu už to slyším pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Naopak !! Nesmi to napsat IO Musi se to vratit zpet na normalni provoz. Je ale jasny pokud RJ nerozpozna ani toto ulozeni poloh... Tak je v <|> a zadny SW to nezachrani. Kazdopadne tohle je na servisu. Nextej uznat ok maji pravo. Potom sepsat zavadu postup reseni a vyjadreni k oprave. Pripsat tve vyjadreni a trada do MB. Shrnuto. Dokud budou servisy delat z lidi voly... Tak volove obas zabuci ze je to boli jejich mamince at si to snima vyridi sama o)) Treba uz je v MB tva RJ vedena jako vymenena o)) Co ty vis ? a vesele slouzi nekomu co ma auto dele jak dva roky. No a sikovny pan ze servisu ma zase na par cihel o))) Vitej doma o) Cechy jsou krasne... No to, ale není ještě všechno nakonci to musi psat i.O. Pokud to nepíše je třeba zatočit nastavením teplot na obou stranách --- do prava a pak do leva a ono to začne psát i.O. Nějak se tím testují nějaké další vlastnosti. To mi pomohlo, ale jen na čas pak se to zase ozvalo - co nahráli nové patche do starého softu už to slyším pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman5a9 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Naopak !! Nesmi to napsat IO Musi se to vratit zpet na normalni provoz. Je ale jasny pokud RJ nerozpozna ani toto ulozeni poloh... Tak je v <|> a zadny SW to nezachrani. Kazdopadne tohle je na servisu. Nextej uznat ok maji pravo. Potom sepsat zavadu postup reseni a vyjadreni k oprave. Pripsat tve vyjadreni a trada do MB. Shrnuto. Dokud budou servisy delat z lidi voly... Tak volove obas zabuci ze je to boli jejich mamince at si to snima vyridi sama o)) Treba uz je v MB tva RJ vedena jako vymenena o)) Co ty vis ? a vesele slouzi nekomu co ma auto dele jak dva roky. No a sikovny pan ze servisu ma zase na par cihel o))) Vitej doma o) Cechy jsou krasne... Souhlasim,toto znám velmi dobře!!! No to, ale není ještě všechno nakonci to musi psat i.O. Pokud to nepíše je třeba zatočit nastavením teplot na obou stranách --- do prava a pak do leva a ono to začne psát i.O. Nějak se tím testují nějaké další vlastnosti. To mi pomohlo, ale jen na čas pak se to zase ozvalo - co nahráli nové patche do starého softu už to slyším pokaždý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Existuje něco jako dobrozdání o tom, že i.O. je špatné po testu? Pokud ano, uvedu to jako chybu a je vyřešeno ať to řeší dál. Jinak zkusil sji udělat to na své jednotce co jsem tady psal. Mě přijde i.O. jako in Ordnung, a proto mě to udivuje, že to není OK...máš něco co popisuje správnost stavů....přímo od Škdovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Tak,když nevěříš,co Ti brání jít do jiného servisu.Je jich dost!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 17. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 To Diagnostik: Pokud je to chyba hned jedu k tobě, napiš mi prosím adresu opravny a fakt se za tebou rozjedu. Protože v jižních čechách nenajdu nikoho kdo má zájem to řešit. Prostě každej má pocit, že mě trápí voloviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Take uvazuji o))) A to hoooodne. To Diagnostik: Pokud je to chyba hned jedu k tobě, napiš mi prosím adresu opravny a fakt se za tebou rozjedu. Protože v jižních čechách nenajdu nikoho kdo má zájem to řešit. Prostě každej má pocit, že mě trápí voloviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 17. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2007 Praha - stejny pocit. Ale delaji to dobre. Lidi je moc o)) Kdo by se vtom furt vrtal o)) Otravit znamena ze uz nedorazis. Dorazi nekdo jinej. Kurna malo servisu moc aut o)) nezalozime si servis ??? o))) To Diagnostik: Pokud je to chyba hned jedu k tobě, napiš mi prosím adresu opravny a fakt se za tebou rozjedu. Protože v jižních čechách nenajdu nikoho kdo má zájem to řešit. Prostě každej má pocit, že mě trápí voloviny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 1Z0 907 044J - typ PQ35 084,já ji ale mám i s ovládáním vyhřív.sedadel.Ty cvakající dvě min.jednotky měli sice stejný obj.číslo,ale to označení typu bylo jiné.Co mám tuto jednotku viz.úvod je od cvakání pokoj,jen po nastartování se ty klapky nastavěj což je běžně trochu slyšet,ale to stálé známé klapání,cvakání je pryč. Tak nová stojí 13.000,- Kč Takže mimo záruku je to pecka Zkusím na své O2 ten fígl ECON+levé spodní tlačítko. To to cvakaní raději budu akceptovat než vypláznout 13k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Tak nová stojí 13.000,- Kč Takže mimo záruku je to pecka Zkusím na své O2 ten fígl ECON+levé spodní tlačítko. To to cvakaní raději budu akceptovat než vypláznout 13k Prosím,prosím,prosím!!! Vysvětlete mě při čem to cvaká??? Když mám zapnutou klimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pegas Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Prosím,prosím,prosím!!! Vysvětlete mě při čem to cvaká??? Když mám zapnutou klimu? Ne když prostě zapnu zapalování a nastvím třeba 22°C (je jedno kolik) tak to tiká jak hodinky :-) asi 2x za sekundu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koldavideo Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Ne když prostě zapnu zapalování a nastvím třeba 22°C (je jedno kolik) tak to tiká jak hodinky :-) asi 2x za sekundu Hmm ... tak teď už vím co mi pořát klepe v passatu Mám dvouzonovou bezpruvanovou klimu v nové B6 (typ 3C ale někdo tomu říká B7 ) a dělá to také . Není nijak extrta hlučné ale zdá se mi že když jsem auto kupoval tak to nedělalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Mne to cvaká aj v climatiku OII = tzv. poloautomatická klíma. Existuje aj tam nejaká finta? Poprosil by som aspoň aké je to správne nastavenie klapiek, aby som im to vedel v servise šplechnúť do tváre. Doteraz ma stále odbili že nech si to nevšímam ale ja nemôžem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azaziel Vloženo 13. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2007 Prosím prosím vysvetlite to aj tupcovy. Ak mám cvakajúci klimatik a v servise mi povedia že nastavenie klapiek mám štandardné, ako by som ich mal nastaviť aby necvakali????????????? Moje nové heslo:Tak raz za čas (2xtýždenne) cvakajú a cvakajú. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.