koblih Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Našel jsem tady na fóru mnoho výrazů, které označují Škodu Roomster. Nejčastěji zkracovaný "Rům", pozměněně "Rom" nebo "Romík" jsou výrazy pěkné. Avšak přezdívky typu "Rumcajz" jsou nedostižné. Ještě se ale neobjevilo nic v duchu "CD-ROOM". Naše starší fáro Škoda Fabia Combi v modré barvě mělo přezdívku "Holátko". Nutno podotknout, že ve FC nebyly přikoupené ani madla nad dveřmi nebo airbag spolujezdce. Bylo prodáno a vybral jsem si Roomstra, a tak vymýšlím název. Nenapadá mě nic zajímavého, a tak bych se chtěl nechat inspirovat vašimi jmény... Možná máte ve zvyku auta pomenovávat, proto se ptám, zda vůbec a pokud, tak jak Roomovi říkáte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitt Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Ještě než jsem ho koupil tak už jsme mu říkali RUMCAJZ občas taky padne RUM jinak mám fabii to je klasika FABKA a felicie byla FILCKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzik6098 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Já říkám miláčkům : Fabii kratkej brouček-zelená atol 12.července 2002-18.ledna 2005 Fabii combi šmudlinka-béžová sahara 18.ledna 2005-4.června 2006 Roomstru beruška-červená barva 21.července-do dneška Brácha: Fabii krátkej kačenka-žlutá barva 18.prosince-do dneška Editováno: 14. Červenec 2007, autor: Honzik6098 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 (editace) Ferdo ale nie .. Ruum Editováno: 14. Červenec 2007, autor: LUKY-007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Tak já mu říkám Romča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 To snad nie foromene...sa budem cervenat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 kdyz pominu familierni , milacek, zlaticko ap. tak je to RUMÍK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 To snad nie foromene...sa budem cervenat. No proč ne, červenám se taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hairman Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 dcerka mu říka "mazlík Roomajzlík" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 dcerka mu říka "mazlík Roomajzlík" hehe pekne normlne ma to inspirovalo :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koblih Vloženo 15. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Velmi přemýšlím o "Cipísek"... je to přece potomek Rumcajze, ne? Nebo že by další geneace Roomstera měla název Cipeester (Cipíster od Cipíska? )? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LUKY-007 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Velmi přemýšlím o "Cipísek"... je to přece potomek Rumcajze, ne? Nebo že by další geneace Roomstera měla název Cipeester (Cipíster od Cipíska? )? CIPEESTER YES YES YES moje dalsie auto .. CIPISTER 1,9 TDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aaron71 Vloženo 11. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2007 My mu říkáme Pokoják, prostě jsme ten název přeložili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubo Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 (editace) Možná máte ve zvyku auta pomenovávat, proto se ptám, zda vůbec a pokud, tak jak Roomovi říkáte. Naše mladší dcera, pro dítě poměrně složítý, název Roomster už před koupí zkomolila na "MONSTR" či "MUNSTR" (obojí je správně no a už mu to samozřejmě zůstalo )) Je to trefné ... monstrum je to vskutku pěkné Ale dopadlo to ještě dobře, taky jsme mohli jezdit Fordem Pošuk jak, nám z neznámého důvodu, nazvala Focuse ... ))) Editováno: 13. Srpen 2007, autor: bubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 I když už do poměrně mrtvého tématu, přesto přispěji. Podle barvy Brunelli Rosso metalíza jej nazýváme "Bruno". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 28. Únor 2010 Sdílet Vloženo 28. Únor 2010 auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 (editace) V rodině mělo každé auto své jméno - minimálně proto, aby se mu dalo vynadat když má "brouky". Už jsem viděl/slyšel na Roomstera i takové pojmenování, jakým je "ZRŮDSTR", ale ten náš je "Drobek" nebo "Drobeček". Manželka sice prosazovala "Berušku" (Drobek je červený - Corrida), jenže byla smetena ze stolu s poukazem na neexistenci černých puntíků - a na nežádoucnost jejich objevení. Jinak dosavadní vozidla byla okrová Š120L - "Matylda" (po jedné neoblíbené tetě, aby se v rakvi obracela jak ventilátor) a zelený Forman 1,3SPi GLXi - to byl "Ferda"... Editováno: 1. Červen 2010, autor: Ekkar_z_Bastlírny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Po nějaké době oslovování auta přecházíme z Bruna na Fialku (i když to fialová barva není). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2010 Našel jsem tady na fóru mnoho výrazů, které označují Škodu Roomster. Nejčastěji zkracovaný "Rům", pozměněně "Rom" nebo "Romík" jsou výrazy pěkné. Avšak přezdívky typu "Rumcajz" jsou nedostižné. Ještě se ale neobjevilo nic v duchu "CD-ROOM". Naše starší fáro Škoda Fabia Combi v modré barvě mělo přezdívku "Holátko". Nutno podotknout, že ve FC nebyly přikoupené ani madla nad dveřmi nebo airbag spolujezdce. Bylo prodáno a vybral jsem si Roomstra, a tak vymýšlím název. Nenapadá mě nic zajímavého, a tak bych se chtěl nechat inspirovat vašimi jmény... Možná máte ve zvyku auta pomenovávat, proto se ptám, zda vůbec a pokud, tak jak Roomovi říkáte. tohle je dobré pojmenování škoda, že nemám Roomstríka, možná bych ho tak taky pojmenoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
viktor_pu Vloženo 24. Červenec 2010 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2010 (editace) Zdravim vsetkych, nasemu 3 tyzdnovemu Roomstru som zacal hovorit Rumburak, no manzelka, dcera aj syn ma hned zrusili... "tati to neni Rumburak, ale Roomster" Takze zatial Roomster a potom sa uvidi Editováno: 24. Červenec 2010, autor: viktor_pu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 no když na něj kouknu z okna na parkoviště,tak mě napadá vždy jedno slovo : piksla (Ale nemyslím to hanlivě,jinak bych si ho nemohl ani koupit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 jednoduše roomajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomino Men. Vloženo 4. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2010 Rómster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Pavka Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 Twingu říkám Myš nebo Šrot. A když někam jedu s Fabií, tak říkám, že pojedu s novým autem. Rodiče maj červený Berlingo, táta mu říká Tlustá Berta a mamka Čertík Bertík. Škodovce se říkávalo oranžová střela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slon100 Vloženo 12. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2014 (editace) No našemu nejčastěji Rumštajn a Rumík, Rumun a protože máme zelenou jungle tak sem tam i UAZ... Editováno: 12. Říjen 2014, autor: slon100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.