Tomm Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 je na středovym tunelu (dalo by se říct pod rádiem) použity cca 1500,- nová cca 10000,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 je v pravo od pedálu plynu pod takovou krytkou na obrázku černá šipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Kudy se tam dostanu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 jak píše Rolbar od plynovýho pedálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 A je nejaký rozdíl mezi naftovou a benzinovou ŘJ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 14. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Moc díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BEDUIN Vloženo 14. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2007 Kudy se tam dostanu? No predsa vyhadzes z auta vsetko ako je na fotke a mas super pristup k tomu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 (editace) Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. taky ještě záleží, jestli má 50 nebo 75 pinovou bagovku, to stihačka jestli jí máš origo, tak máš 50pin. Editováno: 15. Červenec 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 15. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2007 (editace) Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. taky ještě záleží, jestli má 50 nebo 75 pinovou bagovku, to stihačka jestli jí máš origo, tak máš 50pin. Taky ještě s CANem nebo bez Editováno: 15. Červenec 2007, autor: Pepa007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 (editace) Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. taky ještě záleží, jestli má 50 nebo 75 pinovou bagovku, to stihačka jestli jí máš origo, tak máš 50pin. Taky ještě s CANem nebo bez To mi nedošlo, takže ta moje je 2 bagová origo 50 pin, bez CANu. EDIT: Tak jste mě dostali s těma 50 a 75 pinama, koupil jsem od Cosbyho kabeláž na 4 bagy, jednotku mám 50pin a kabeláž 75, takže koukám, že to můžu zahodit... Editováno: 16. Červenec 2007, autor: stihacka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. taky ještě záleží, jestli má 50 nebo 75 pinovou bagovku, to stihačka jestli jí máš origo, tak máš 50pin. Taky ještě s CANem nebo bez To mi nedošlo, takže ta moje je 2 bagová origo 50 pin, bez CANu. EDIT: Tak jste mě dostali s těma 50 a 75 pinama, koupil jsem od Cosbyho kabeláž na 4 bagy, jednotku mám 50pin a kabeláž 75, takže koukám, že to můžu zahodit... Nemusíš, Jelikož máš MR97, tak jsi bez CANu a jelikož jsi koupil 4 bagovku 50 pin, což je na tvé MR správné, tak stačí, když tu kabeláž na 4 bagy přepinuješ do toho svého 50pin konektoru. 4 bagovka 50pin se dělala do 1,6/55 až do roku 01, jelikož 1,6/55 nikdy neměla CAN. Nebo druhé řešení, koupit 75pin bagovku, natáhnout can vedení od diagnostiky k budíkům a pak k bagovce, dát budíky s canem - maxík, vyměnit zámky kvůli immu. překopat komfort na 3. gen a máš z toho absolutně vymazlenou elektroniku Chtěl jsem to taky předělávat, al evydlábnul jsem se na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 Čaute.Nevíte kde najdu u Octavie řídící jednotku airbagu? A za kolik se dá sehnat? Je tam jak už ti tu popsali, jen je rozdíl jestli je na 1,2 nebo 4bagy, za nějakou dobu budu mít jednu jednotku na 2 bagy volnou, ale až si svoje předělám na 4 bagy. taky ještě záleží, jestli má 50 nebo 75 pinovou bagovku, to stihačka jestli jí máš origo, tak máš 50pin. Taky ještě s CANem nebo bez To mi nedošlo, takže ta moje je 2 bagová origo 50 pin, bez CANu. EDIT: Tak jste mě dostali s těma 50 a 75 pinama, koupil jsem od Cosbyho kabeláž na 4 bagy, jednotku mám 50pin a kabeláž 75, takže koukám, že to můžu zahodit... Nemusíš, Jelikož máš MR97, tak jsi bez CANu a jelikož jsi koupil 4 bagovku 50 pin, což je na tvé MR správné, tak stačí, když tu kabeláž na 4 bagy přepinuješ do toho svého 50pin konektoru. 4 bagovka 50pin se dělala do 1,6/55 až do roku 01, jelikož 1,6/55 nikdy neměla CAN. Nebo druhé řešení, koupit 75pin bagovku, natáhnout can vedení od diagnostiky k budíkům a pak k bagovce, dát budíky s canem - maxík, vyměnit zámky kvůli immu. překopat komfort na 3. gen a máš z toho absolutně vymazlenou elektroniku Chtěl jsem to taky předělávat, al evydlábnul jsem se na to Jen pro přesnost, mám 1,6/74kW(ale to stejně nic nemění), první řešení je určitě lepší, ale teď ještě sehnat nějaký schéma co kam zapojit, budu vlastně do původní svorkovnice jen přidávat kabely od bočních čidel a kabely k bagům v sedačkách, nemáte někdo to schéma? Druhý řešení je sice hezký, ale na to se můžu taky vydlábnout, maxík je mi k ničemu a na 3.generaci nevidím nic až tak zajímavýho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261 najdi si tam pinování airbagů a udělej to obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 16. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=1261najdi si tam pinování airbagů a udělej to obráceně Dík, já už byl za klukama a oni my okopírovali DP, sice je to tam takový trošku složitě, ale to dám dohromady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.