Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

za cenu novych potahu sezenes i seacky v cerny uz...teda pod pojmem potahy si predstavuju to co del MAD

;)

jj to jsou vazne potahy... Ale price is bad and mad - uz vim proc jsou MAD :D

Zkus zde, ale asi to nebude do litru... http://www.autopotahy.o1.cz/

Zkus www.autofashion.cz ,autopotahy, potahy na zakázku, škoda octavia,

Jsou sice dražší, ale vyplatí se to. Je tam možnost výberu barev a jejich kombinací.

Vyjdou tě na 2400kč a stojí to za to.Já mám černo-červené.T

za cenu novych potahu sezenes i seacky v cerny uz...teda pod pojmem potahy si predstavuju to co del MAD

;)

jj to jsou vazne potahy... Ale price is bad and mad - uz vim proc jsou MAD :D

Zkus zde, ale asi to nebude do litru... http://www.autopotahy.o1.cz/

mel jsem od nich potahy a max spokojenost ;)

Potahy za litříka? :t

Budeš muset trošku přitlačit na kvalitní potahy.

Já mám ty, jak tady na ně dal odkaz Jeronymo

No a kolik stojí?

No a kolik stojí?

ty potahy co jsem dal v odkazu stoji...na predni sedadla 2100,- a pokud bys chtel komplet tak 3400...celej autak ;)

jestli to bude kvalitni tak si myslim ze je ta cena vpoho...Ale jak psal vitto,za tu cenu sezenes novy sedacky :)

Upraveno od Jeronymo

• 6 měsíců později...

Viděl jsem v TEsku nabídku jedné firmy na Autopotahy..(myslím, že je z Českých Budějovic) prý je šijí jen pro větší zakázky.., ale že mají akci, tak že za 3700 styl RS. Nemá někdo zkušenost??

Viděl jsem v TEsku nabídku jedné firmy na Autopotahy..(myslím, že je z Českých Budějovic) prý je šijí jen pro větší zakázky.., ale že mají akci, tak že za 3700 styl RS. Nemá někdo zkušenost??

zkušenost nemám,ale nabídka je více než lákavá,nicméně kolega děká ve škodovce v č.b. a tuším říkal 4500 kč tento typ RS!možná to bude stejná firma.

zkušenost nemám ale za 4500 máš RS design u autopotahy.sk

O takových prodejcích v Tescu bych pochyboval

zkušenost nemám ale za 4500 máš RS design u autopotahy.sk

O takových prodejcích v Tescu bych pochyboval

tak jsem to nevzal... ještě chvíli počkám a koupím přímo RS zice :palec2: sice jsem měl mít k tomu tu RS látku, ale tak snad seženu jinde, neví někdo kde??

• 8 měsíců později...

Zdravím,scháním firmu ktera šije pro škoda malda boleslav potahy do všech škodovek.Nézná někdo nemá konkakt???Díky hafo moc :palec2:

• 1 rok později...

Zdravim, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s dobrýma potahama na octavii I ? Ptam se hlavně proto, že když vidim potahy někde v marketu, kde je napsáno že pasujou od octavie přes smarta až po tatru, tak dost pochybuju o tom, jak to asi ude vypadat. Vyzkoušet si to člověk nemůže a na obrázku vypadá všechno hezky. Tak kdybyste měl někdo tip...

Pak už by mě jenom zajímalo, jak řešíte potrhané čalounění loketní opěrky?

Dík Vašek

Ty potahy MAD jsou fakt pěkný, ale za 9 000Kč :( Nemáte ještě někdo tip na něco levnějšího?

9tis jsou kožené, obyčejné stojí méně. ;)

Tech od spoilercentrumu bych se nebál,pokud píšou na miru tak to tak bude,tady dělaj taky na míru http://www.automega.cz/.

Zdar, tak já jsem si objednal potahy na OI tady - www.autopotahytaso.cz Mladá Boleslav. Při objednání Ti skočí tabulka a tam si napíšeš přesně co potřebuješ jako loketka přední a zadní, 5x opěrka, zadní kapsy,abg atd. Dělají je jak originál čalounění škoda asi 2500, a levnější za 1300. Já mám zhruba za 1500 kde prostředky mám semiš a boky z látky z které se právě dělají origo potahy sedaček. Mám jich necelý rok a zatím jsem spokojen. Když budeš chtít můžu přiložit foto.

ja bych chtel prave od tech spoileru je to za dobrou cenu...a hlavne oni ti zavolaji a domluvi se stebou na vsem potrebnym

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.