Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj chci se zeptat jestli je problém dodělat uchycení koberečků nebo jestli to tam musí být už z výroby....?

Případně jestli se to dá objednat jako náhradní díl a na kolik to výjde?

Vloženo

Jako myslíš ty plastové čudly co jsou namontované v podlaze a do toho se zacvaknou gumové koberce? Jestli myslíš tohle, tak to je součástí balení těch koberečků a je to jen na našroubování do koberce, kterým je pokrytá celá podlaha... A drží to celkem naprd, když koberečky často sundáváš tak ty čudly rádi lítají ven... :aggressive:

Vloženo

No mě to na mém autě taky drží v pohodě, ale na služebním, které je v provozu takřka 24 hodin denně, tak je potřeba to každý den vyklepat, tak tam ty čudly už jsou skoro všechny venku... Ale na běžně používaném autě super ;)

Vloženo
Mimochodem, myslim ze tech uchytek jsou dva druhy, nevim jestli podle roku, nebo podle toho zda jsou rohoze gumove nebo textilni......

tak tak, na gumove jsou takove zacvakavaci a na koberečky jsou otočné čufly

Vloženo

Teraz niekedy na jar došlo k nahradeniu tých otočných knoflíkov obyčajnými nacvakávacími, takže aj pre gumené aj pre textilné koberce sú k dispozícii už len tie nacvakávacie. Môžu však mať ešte v zásobe na skladoch tie s otočnými knoflíkmi B)

Vloženo

Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály.

Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky.

R.

Vloženo
Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály.

Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky.

R.

Podívej se o pár řádků výše a najdeš to :palec2:

Vloženo

Laky.M: neboj, četl jsem to :-). Mě šlo jen o to, zda někdo neví, jestli to mělo být osazeno (dodáno) již prodejcem. Jestli sada koberečků obsahuje i uchycení.

R.

Vloženo

Ze spodu koberečku jsem nalepil chemoprenem jednu část suchého zipu, která perfektně chytá na origo koberec. Na přední koberec 2 x 20cm, do zadu stačí méně a drží :palec2: .

Vloženo
Ze spodu koberečku jsem nalepil chemoprenem jednu část suchého zipu, která perfektně chytá na origo koberec. Na přední koberec 2 x 20cm, do zadu stačí méně a drží :palec2: .

Toto sa mi páči -jednoduché,skúsim! -_-

Návštěvník
Vloženo (editace)

Ted jsem byl koupit origo gum koberce Skoda - pro Fabii a zadne baleni na spunty u toho nebylo ale cena byla suprova - 400kč za vsechny - prej posledni baleni co maji na krame - Cerveny Kostelec u na proti Vetrniku-prodejny - Prodejna Hajko

Editováno: , autor: Návštěvník
Vloženo

kupil som v origo skoda servise cudliky so zavitom do podlahy - kus cca 7sk, navrchu cudlika je cast kam sa da kobercek a vrch toho je otocny - pootocenim sa kobercek zafixuje...cislo dielu tu nemam...skusim kuknut...

Vloženo

Tak jsem byl dneska ve škodovce a tam mi řekli že už se prodava pouze tento typ držačku (viz obr) - ty s tim otočným vrškem už nejsou.

post-3671-1187197985_thumb.jpg post-3671-1187197996_thumb.jpg

číslo dílu: 3D0 864 812A

cena: 48kč za 8ks - byla to sada

sem to zkoušel a latkový koberec co ma ty ovalne diry tak v tom drží dost mizerně

asi to tam ani nebudu davat a skusim taky ty suche zipy - napad se mi líbí

• o 1 měsíc později...
  • o 3 roky později...
Vloženo

Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...