Publikováno Červenec 27, 200718 r Ahoj chci se zeptat jestli je problém dodělat uchycení koberečků nebo jestli to tam musí být už z výroby....? Případně jestli se to dá objednat jako náhradní díl a na kolik to výjde?
Červenec 27, 200718 r Jako myslíš ty plastové čudly co jsou namontované v podlaze a do toho se zacvaknou gumové koberce? Jestli myslíš tohle, tak to je součástí balení těch koberečků a je to jen na našroubování do koberce, kterým je pokrytá celá podlaha... A drží to celkem naprd, když koberečky často sundáváš tak ty čudly rádi lítají ven...
Červenec 28, 200718 r jj, je to jen prichycene v koberci. Me to drzi vyborne. ...za 63000 jeste nevypadl ani jeden
Červenec 28, 200718 r ty čudli jsou součásti balení koberečku....mě to drží taky dobře a nemám s tím nejmenší problém
Červenec 28, 200718 r Da se to koupit samostatne. 1UZ 898 863 1 sada upevnovavich knofliku pro rohoze 58,80 CZK
Červenec 28, 200718 r No mě to na mém autě taky drží v pohodě, ale na služebním, které je v provozu takřka 24 hodin denně, tak je potřeba to každý den vyklepat, tak tam ty čudly už jsou skoro všechny venku... Ale na běžně používaném autě super
Červenec 28, 200718 r Mimochodem, myslim ze tech uchytek jsou dva druhy, nevim jestli podle roku, nebo podle toho zda jsou rohoze gumove nebo textilni......
Červenec 29, 200718 r Mimochodem, myslim ze tech uchytek jsou dva druhy, nevim jestli podle roku, nebo podle toho zda jsou rohoze gumove nebo textilni...... tak tak, na gumove jsou takove zacvakavaci a na koberečky jsou otočné čufly
Červenec 29, 200718 r Teraz niekedy na jar došlo k nahradeniu tých otočných knoflíkov obyčajnými nacvakávacími, takže aj pre gumené aj pre textilné koberce sú k dispozícii už len tie nacvakávacie. Môžu však mať ešte v zásobe na skladoch tie s otočnými knoflíkmi
Červenec 29, 200718 r mam originaly gumove aj s cudlikmi (tie som nenamontoval), som spokojny, na gumennych kobercekoch mam este vlastne textilne z rigy a v aute mam stale cisto
Červenec 30, 200718 r Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály. Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky. R.
Červenec 31, 200718 r Mám textilní, nechal jsem si je dát od prodejce. Žádný uchycení tam není a dost mě to štve. Koberec stále jezdí do předu pod pedály. Dá se tedy koupit uchycení? Kolik to tak koštuje? Asi zítra zajedu do Škodovky. R. Podívej se o pár řádků výše a najdeš to
Srpen 1, 200718 r Laky.M: neboj, četl jsem to :-). Mě šlo jen o to, zda někdo neví, jestli to mělo být osazeno (dodáno) již prodejcem. Jestli sada koberečků obsahuje i uchycení. R.
Srpen 3, 200718 r tak v autoTukas mají jak na ty gumové tak na koberečky skladem - kupoval sem sadu (4ks) těch a satu na gumu a cena 70.- komplet :-)))
Srpen 4, 200718 r Ze spodu koberečku jsem nalepil chemoprenem jednu část suchého zipu, která perfektně chytá na origo koberec. Na přední koberec 2 x 20cm, do zadu stačí méně a drží .
Srpen 4, 200718 r Ze spodu koberečku jsem nalepil chemoprenem jednu část suchého zipu, která perfektně chytá na origo koberec. Na přední koberec 2 x 20cm, do zadu stačí méně a drží . Toto sa mi páči -jednoduché,skúsim!
Srpen 6, 200718 r Ted jsem byl koupit origo gum koberce Skoda - pro Fabii a zadne baleni na spunty u toho nebylo ale cena byla suprova - 400kč za vsechny - prej posledni baleni co maji na krame - Cerveny Kostelec u na proti Vetrniku-prodejny - Prodejna Hajko Upraveno Srpen 6, 200718 r od Host
Srpen 8, 200718 r kupil som v origo skoda servise cudliky so zavitom do podlahy - kus cca 7sk, navrchu cudlika je cast kam sa da kobercek a vrch toho je otocny - pootocenim sa kobercek zafixuje...cislo dielu tu nemam...skusim kuknut...
Srpen 15, 200718 r Tak jsem byl dneska ve škodovce a tam mi řekli že už se prodava pouze tento typ držačku (viz obr) - ty s tim otočným vrškem už nejsou. číslo dílu: 3D0 864 812A cena: 48kč za 8ks - byla to sada sem to zkoušel a latkový koberec co ma ty ovalne diry tak v tom drží dost mizerně asi to tam ani nebudu davat a skusim taky ty suche zipy - napad se mi líbí
Prosinec 29, 201014 r Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď
Prosinec 29, 201014 r stačí přiložit kobereček, kde je to místo zřetelné a fixem si ten bod označit.. elektroinstalace by měly vést ve středovém tunelu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.