Majký Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 nazdárek blbne mě relé s označením J560 jená se o Relé varovných světel dveří KDE HO NAJDU a jaké to je? případně zda má někdo foto Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 co to je??Relé varovných světel dveří?To slším poprvé.Pokud myslíš světýlka ve dveřích,má to nastarost komfort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 30. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 Jojo, světla ve dveřích spíná komfortka, ale přes relé. Oddělej spodní plast palubky u řidiče a uvidíš rošt s relátkama. Je to viz obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 30. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Červenec 2007 tak to je nazváno v chtré příručce č 47/6 jen mě nebylo pořádně jasné kde ho najdu Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaroSK Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 ale ved ti pise kde, daj dolu spodny kryt na vodicovej strane a nad BSG centr.elektrikou najdes panel s relatkami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 já to pochopil kde to najdu - nezdáte někdo číslo v TUKASu ho nenašel Jojo, světla ve dveřích spíná komfortka, ale přes relé. Oddělej spodní plast palubky u řidiče a uvidíš rošt s relátkama. Je to viz obrázek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 31. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 A tady ještě schéma. Relátko je na str. 6 a světýlka potom na str. 3 (řidič) a 4 (spolujezdec). central_zam.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 31. Červenec 2007 Autor Sdílet Vloženo 31. Červenec 2007 super díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majký Vloženo 1. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2007 tak dneska ráno došlo k sundání část palubky a bylo jasno je tam číslo 53 obj.č. je 141 951 253 B za 15min bylo autí komplet relé mě přišlo pouze povytažené tak počkám co budě a nebude jinak díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.