martin14 Vloženo 4. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2007 Dobrý den, fabie občas špatně startuje, jak za studena (motor naskočí a ihned chcípne, napodruhý naskočí), tak za tepla (nastartoval jsem, ujel jsem 10km, na přejezdu jsem vypnul motor a pak jsem nemohl tak minutu nastartovat, dojel jsem domu - dalších 10 km, vypnul, zkusil jsem nastartovat a znova problém se startováním). Během jízdy žádný problém. Ručička teploty byla na 0 i po ujetí 20 km. Mám podezření na čidlo teploty vody, ale je mi divný, že to dělá za studena i za tepla a jenom občas. Co si o tom myslíte? Děkuji za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 cidlo teploty vymenit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lancer Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 já myslím že po výměně čidla bude po problému ŘJ nebere nesmyslné signály čidla a špatně nastavuje spal poměr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin14 Vloženo 5. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Děkuji za rady. Nevíte někdo objednací číslo na čidlo teploty vody pro 1.4 16V 74 kW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?s=&...st&p=513801 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.