PMA Vloženo 30. Září 2009 Sdílet Vloženo 30. Září 2009 Jsem schopnej ti s tim pomoct a poradit - jsem z Prahy a casu mam ted az az . Tak kdyztak napis SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 Ahoj koupil jsem si aktivni subwoofer. Ale nevim jak to mam zapojit. Nikdy jsem to nedelal, nerad bych neco pokazil. Neni nekdo z okolí Kopřivnice, Ostravy, NJ? Kdo by mi s tim pomohl? Praci zaplatim, to neni problem. Diky za kazdou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 (editace) No, radsej si mohol ist do pasivu a zosiku... Vsetko je tu uz vysvetlene. Takze si precitaj diskusie a najdes to... Od tahania kablov od baterky az po zapojenie na origo radio (co teda moc vyhra nie je takisto) Editováno: 15. Říjen 2009, autor: drag84 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 15. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2009 tak dejme tomu, že tomu vůbec nerozumim, nejraději bych si to nechal od někoho udělat, ale abych byl u toho, abych věděl jak to mam zapojený apod. přehodit mlhovky a přidělat denní svícení pro mě byla brnkačka, ale na tohle sem malej pán. Poradil by mi nekdo? Mám autorádio DANCE, bude nějaký problém se zapojením aktivního subwooferu na toto rádio? má vůbec vstup pro subwoofer? Pokud nemá, půjde to zapojit i bez tohoto vstupu? Diky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 17. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2009 (editace) Je tady někdo z Ostravska? Nevíte. zda tohle seženu na autoburze v Ostravě? je jen jeden dru těchto adaptérů? myslím parametrově, ať vím, jaký koupit. Díky http://shop.sekin.cz/product/628-sinus_live_hl-406 Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Chlapi, mam autoradio Dance, to nemá výstupy na zapojeni zesilovače subwooferu. Jde to vyřešit tak, že na tom svazku kablu co jsou zapojeny v radiu a zality v te plastove kostce, doplním piny na zadní repro, ve Fabii mam repro jen vepredu. Doplním piny na zadní repro a na tyto piny napojím zesak subwooferu, subwoofer mám aktivní. Jde to udělat takto? Nebo je treba koupit konvertor sinus LIVE High/Low 406? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 19. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2009 Jo, to by melo stacit, ale asi bude treba nakodovat, ze tam mas 8 repro. Pripadne rozkuchni vyvod na predni a vem signal z nich. Je to jedno. Samozrejme, kdyz to napinujes jako zadni, bude to lepe vypadat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Chlapi, máte nekdo ve Fabce, nebo v Roomsteru zapojen aktivní subwoofer na origo radio DANCE? Nebyl nejaky problém, krom toho, ze Dance nema vystupy na subwoofer. Zitra mi to budou zapojovat, tak se chci zeptat, za s tim neni nejaky problem. Diky. Zda aktivni subwoofer bude slapat s origo radiem dance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 Urcite to pujde, kdyz pouzijes ten konvertor. Tam je jedinej rozdil v tom, ze aktivni sw ma zesilovac v sobe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 20. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2009 (editace) no co já vím tak kdysi kamarád chtěl na rádio bez výstupu pro zesík připojit zesík a u Conrad jsme koupili tzv. high-low adapter a vida tady se dá koupit Highigh/low Editováno: 20. Říjen 2009, autor: Hensel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 Tak ako to dopadlo s tou montazou? Uz ti to hra? Aka je kvalita zvuku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Ahoj, mám to tam namontováno a zapojeno, hraje to skvěle. Krásně to rozduní cele auto :-) na to, že nemám nijak špičkový subwoofer, hraje to SUPER. jsem z toho nadšený. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) taky to porád řešim, ale spíš časově. Jak si to teda zapojil mám samostatnou tubu a chci jí tam píchnout. ještě si ale musim sehnat zesik. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek69 Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) Ja jsem to radeji hodil do servisu, kde se tímto zabývají. V tom Ti asi moc neporadím, ale pokud jsi to nikdy nezapojoval, tak bych to svěřil nekomu, kdo už s tím má zkušenost. Co vím je, že se použil adaptér, který vytvořil vstupy nebo výstupy na subwoofer. Mám rádio Dance. Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 22. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2009 (editace) to já bych to zvládl, nejsem žádná prvnička, ale potřeboval bych to popsat nno. ale jinak dík za radu Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) Tak popsany to tu snad je vsechno Nebo co ti konkretne neni jasny? Az pojedes do Prahy, tak dej vedet a muzu ti s tim pomoci. Editováno: 23. Říjen 2009, autor: PMA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pešír Vloženo 23. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2009 (editace) jedu do Chaber... Editováno: 9. Březen 2010, autor: Olin Nekopírovat předchozí příspěvek - porušení pravidel ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PMA Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Tak tam se nechystam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kysa Vloženo 4. Březen 2010 Sdílet Vloženo 4. Březen 2010 Zdarec, chystám se tahat kabely od baterie do kufru, mohl by jste mi někdo znovu poradit kudy táhnout ty kabely, zda vrtat někde dirku nebo se to dá nějakým rychlejší i lepším způsobem protáhnout někde jinde? Nerad bych někde něco zničil, moc vám děkuju za vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drag84 Vloženo 7. Březen 2010 Sdílet Vloženo 7. Březen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lewis Vloženo 15. Březen 2010 Sdílet Vloženo 15. Březen 2010 (editace) V Chabrech bude spousta lidí co s tím dokáží poradit... U montáže aktivního/pasivního wooferu nevidím až takový problém s připojením signálových kabelů... u neorigo rádií jsou ve většině případů výstupy a u origo rádií velmi dobře poslouží zmiňovaný konvertor high/low, ale největší problém je ty kabely natáhnout. Napájecí z motorového prostoru do kabiny, kde k průchodce musíte napříč motorovým prostorem od baterky a dále rozebírání plastů po celé délce auta. Tot vše... Přikládám obrázky Editováno: 15. Březen 2010, autor: Lewis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vajkooo Vloženo 31. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2010 mna by zaujimalo ci to ide aj bez toho vrtania... lebo budem mat firemne vozidlo fabia II po facelifte a chcel by som tam dat hudbu zo starej fabie... ale vrtat nechcem da sa to nejakym inym sposobom? nema niekto nahodou dielensku prirucku alebo nevie niekto kde sa nachadza ta svorkovnica kde su uchytene vsetky+? malo by to byt niekde za palubovkou len neviem ci je to tak aj vo fabii II ak niekto vie nech skusi poradit diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek J. Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Zdravim, dnes jsem tahal plusový kabel od baterky, přemýšlel jsem nad tim celej den kudy to natáhnout a nejjednodušší a nejrychlejší je sundat polystyren u spolujezdce co má nad nohama vzít vrtačku a vyvrtat díru. Práce cce na 5 min. Pro zájemce mohu hodit foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LujdziL Vloženo 31. Květen 2011 Sdílet Vloženo 31. Květen 2011 Caute ja som žiadnu vrtacku nepoužil i keď je pravda ze kábel od baterky som dal robit aby mi nepadla záruka ale bol tahany medzi stieračmi cez priechodku do vnútra pod volant a ostatne som robil sam ako aj zapojenie zadných repro ktoré som musel napinovat ked ze od výroby boli len predne reproduktori na pocitac nemusel ist isli ako som ich zapojil radio Dance. Na zadne reproduktori som zapojil konvertor high/low od SAL s ktoreho isli kable na zosik. Napajaci impulz som napojil na poistku len neviem uz na ktoru ale da sa to odmerat ked zapnete klucik tak sa zapne aj radio a myslim ked sa vytiahne poistka tak nejde. Uz len pozapajat a vychutnavat si to Neake tie foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mary Taxi Vloženo 25. Duben 2014 Sdílet Vloženo 25. Duben 2014 Toto máte ešte slabé kalibre v HTPkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.