martin0001 Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Ahoj, kvůli rodině bych potřeboval vzadu 3 tříbodové pásy. Je možné místo toho prostředního dvoubodového namontovat tříbodový,nebo je nutné vyměnit zadní sedačky? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stepo Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 IMHO to nepujde. Kvuliva sklopnym sedadlum nemas jak udelat ukotveni ve vysi ramen. Musel bys nejak upravit prostor za sedackami ( navareni nejake trubky s drzakem ).....a to zase jen tak neprojde technickou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 6. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 OK, díky za odpověď. Octavia Tour má 3 tříbodové pásy. Dají se jednoduše přehodit zadní sedadla z OT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Já sem viděl O1 r.v. 02 dovezenou z francie,která měla zadní tříbodový pás,takže by to mělo jít. To navíjení pásu je myslím v opěradle sedačky,taky sem o tom uvažoval,ale sehnat to bude asi problém,nebo dost drahý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 nevim jak v octavii ale starsi fabie uz to maji v zakladni vybave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 OK, díky za odpověď. Octavia Tour má 3 tříbodové pásy. Dají se jednoduše přehodit zadní sedadla z OT ? Jo dají, neměl by to být problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 třibodovej se na koktu dává s třetí opěrkou, asi nebude probléím dodělat,je to jen o kačkách, taky bych ho bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 No ono se to přece nabízelo i jako mimořádná výbava,tak by to určite mělo jít sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 Sehnat to asi pude,ale cena?Je schopen ju tady někdo zjistit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel321 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Ahoj, resil jsem stejny problem (neuspesne). Operak 2/3 se samonavijecim pasem je nahradni dil, da se najit v ETCE. Prostredni pas je integrovany v operadle, melo by normalne pasovat, ale cena je kolem 20 tis (jestli se dobre pamatuju). Shanel jsem i pouzity, ale nic. Takze nakonec mam uprostred sedacku Chicco Zenith, ktera muze byt upevnena jen dvoubodovym pasem. Zdravi Karel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
micho123 Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Zdar all,sice trochu pozdeji po aktualni diskuzi, ale prece - treba pro dalsi lidi. Je to mozne (mam OI 91). Staci tam hodit sedacku (zadni dil) z toura - je potreba zajet na nejakej vetsi vrakac a tam to primo vyzkouset, ten prostredni pas beha jen pri urcitym naklonu a me bylo tenkrat sdeleno, ze to okty mivaji ruzne. Horsi to bude asi s designem, ale ja mel ultrakliku a sehnal jsem tam presne ten svuj v perfektnim stavu a za 300,- kc. Kdyz mi rekli cenu, malem jsem sel na zadek, cekal jsem vic.... Jen se mi obcas stava, ze kdyz mam veprostred detskou sedacku, tak se pas zasekne v polovine chodu - pak staci ho z ze sedacky vyhaknout, nechat ho namotat zpet a pak slape jak hodinky. Ale to zrejme bude neco s tim navijakem - az budu mit chvili, zkusim to rozebrat.Howg m. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esař Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já sem taky sehnal. Stačí vyměnit jen zadní dvoutřetinový opěrák. Pás se odvíjí jen v zacvaknuté poloze opěradla o podběh.Mě funguje bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alf Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 Já koupil celou zadní lavici s třetím tříbodovým pásem na inzerát,výměna byla za 5 minut hotová a pás se odvinuje pouze pokud je opěradlo zacvaklé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Přítelkyně měla na bývalém služebním vzadu ambiente rok 04 tříbodovej pás uprostřed.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host vladoc Vloženo 24. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2010 Ja som kupil zadne sedacky s trojbodovym pasom v strede, presne do mojej O1 classic, ale teraz mam trochu problem ako uchytit ten stredny pas, skusal som tam kde je uchyteny ten stary bedrovy ale ta srouba je uz kratka aby sam tam este zmestil pod nu ten stredny pas. Ako ste toto riesili vy? Dlhsiu sroubu alebo nejak inak? Za skoru odpoved dakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 a jak jste to tedy vyřešili? nechci to mít nijak na prasáka ohledně dětí, nevíte jak to tam má tourka? děkuji pokud ji někdo máte a podíváte se mi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 14. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2013 ja tam pre istotu ziaden pas nemam. ale zas ja ho mam kategorizovane ako N1, tak mozno preto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 pokud máš N1 tak to máš automaticky jako 4 místné, proto ten zcela chybějící pás Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 a proto ani nechápu, proč sem píšeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 15. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2013 Nevypadá to, že by tam byl jiný šroub. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davcatuma Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 no, ono nejde o šroub TOUR ho má stejně dlouhý, ale má to tam jinak uspůsobený to uchycení pásu ke klipsně.. Já měl ten bederní na ocelovém oku u klipsny, ta zůstala ale na tom 3bod pásu na konci je taková zahlá širší podložka a tu nejde spasovat s tou klipsnou a na to tu pozink podložku co jistí to celé a šroub... asi nafotím aby jste pochopili.. Proto hledám někoho s tour kdo má 3 bod aby se mi podíval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.