Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj lidičky.Moooc prosím o radu.Kdysi byla na mé kapotě nálepka.Po sundání tam po ní zůstal obtisk(jakoby suché lepidlo)které nejde ničím vyčistit.Dost mě to štve.Nevíte o nějakém přípravku který by to zvládl odstranit?díky

zober trocha riedila a ides na to! potom to vytry do sucha a daj na to nejaku pastu na lak:)tempo najlepsie a mas po probleme :)

jestli chceš rozežrat lak, tak poslechni Resa VRSa... ředidlo na lak???? jsi normální???? a pak to naleptaný potunit ještě dalším leptadlem tempem... jsi fakt magor

Použij na ten lep technický benzín, ten je neškodný vůči laku a hezky to sleze :palec2:

zober trocha riedila a ides na to! potom to vytry do sucha a daj na to nejaku pastu na lak:)tempo najlepsie a mas po probleme :)

Opravdu inteligentní rada....jedině technickej benzín...já to dělal na autě taky a úplně v pohodě...myslím ten technickej beňož

takže tuhle radu raději smažu

Mne dobre funguje toluen...

Po kouskách nahřívat horkovzdušnou pistolí a gumovat tvrdou gumou. Osvědčila se mi guna na čištění smirkových papírů ze železážství. Pozor před započetím práce umýt abys tam neměl zrnka prachu. To bys zbytečně poškrábal lak.

technicky benzin je nej,pak bych to umyl navoskoval a vylestil,preci jenom pod nalepkou to nevoskujes a je treba si chranit lak :palec2:

Ja som dával dole teplovzdušnou pištolou,ale pozor nespáliť! ;)

pic, tak ja mam podobnej problem, ale s tim rozdilem, ze ta samolepka co tam byla nebyla nalepena orio, ale nekdo ji prilepil vterinovym lepidlem .... a to se mi nepodarilo dostat dolu .... nevite nekdo jak na to? :help:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.