karlossek Vloženo 5. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2007 Ahoj lidičky.Moooc prosím o radu.Kdysi byla na mé kapotě nálepka.Po sundání tam po ní zůstal obtisk(jakoby suché lepidlo)které nejde ničím vyčistit.Dost mě to štve.Nevíte o nějakém přípravku který by to zvládl odstranit?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 zober trocha riedila a ides na to! potom to vytry do sucha a daj na to nejaku pastu na lak:)tempo najlepsie a mas po probleme jestli chceš rozežrat lak, tak poslechni Resa VRSa... ředidlo na lak???? jsi normální???? a pak to naleptaný potunit ještě dalším leptadlem tempem... jsi fakt magor Použij na ten lep technický benzín, ten je neškodný vůči laku a hezky to sleze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 zober trocha riedila a ides na to! potom to vytry do sucha a daj na to nejaku pastu na lak:)tempo najlepsie a mas po probleme Opravdu inteligentní rada....jedině technickej benzín...já to dělal na autě taky a úplně v pohodě...myslím ten technickej beňož Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 zober trocha riedila a ides na to! potom to vytry do sucha a daj na to nejaku pastu na lak:)tempo najlepsie a mas po probleme takže tuhle radu raději smažu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Mne dobre funguje toluen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Po kouskách nahřívat horkovzdušnou pistolí a gumovat tvrdou gumou. Osvědčila se mi guna na čištění smirkových papírů ze železážství. Pozor před započetím práce umýt abys tam neměl zrnka prachu. To bys zbytečně poškrábal lak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 technicky benzin je nej,pak bych to umyl navoskoval a vylestil,preci jenom pod nalepkou to nevoskujes a je treba si chranit lak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 6. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2007 Ja som dával dole teplovzdušnou pištolou,ale pozor nespáliť! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAr(c)el Vloženo 7. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2007 pic, tak ja mam podobnej problem, ale s tim rozdilem, ze ta samolepka co tam byla nebyla nalepena orio, ale nekdo ji prilepil vterinovym lepidlem .... a to se mi nepodarilo dostat dolu .... nevite nekdo jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.