Promy Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 (editace) Zdravim .. tak jsem poridil narychlo nekvalitni foto obyc fotakem z tel. .. kvalita nic moc ale je to v naprosty tme . coz je zajimave ze to zvenku vypada dobreale zevnitr na silnici to je fakt uplne neco jineho .. taky vyfotim Editováno: 11. leden 2009, autor: Promy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nejak to svieti moc vysoko na tom okne nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak to nevim cim to je .. mam to serizeny uplne dole .. ale asi to je nejakej odraz paraboly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crake Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Promy: Co mas v mlhovkach??? Taky xenony??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 nn .. tam mam led pozicni svetla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Tak sem tedy fotil ty 8k xenony z auta. , , , ty stiny sou hodne videt na obrazcich 2, kdy se nepletou s vyjetejma stopama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Na prvni pohled sem myslel, ze jsou to vyjety koleje. Tak to me opravdu zklamalo, myslel sem, ze casem po doreseni problemu s xenonama a natacenim hidku dam. Vypada to, ze radsi ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Na prvni pohled sem myslel, ze jsou to vyjety koleje. Tak to me opravdu zklamalo, myslel sem, ze casem po doreseni problemu s xenonama a natacenim hidku dam. Vypada to, ze radsi ne. Zdravim . tak zkusel jsem vyfotit .. sviti ti to mnohem lip asi to e tim ze ja mam paraboly .. zkusim prihodit foto z digitalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Tak sem tedy fotil ty 8k xenony z auta. dekuju za foto . dal jsem sem ty moje .. jsem z toho zklamanej .. nemyslis ze to muze byt tim ze ja mam paraboly ? Editováno: 12. leden 2009, autor: Promy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Promy: niet sa čo čudovať že ti to svieti tak ako to svieti, čo vlastne chceš od toho aby to bolo aké? Ver mi že ostatní čo idú proti tebe sú z toho takí radi že až... Na fotkách Blacky-ho je vidieť aké je to svetlo iné ako origo paraboly pre xenon, preto to vrhá tiene tam kam nemá. Normálne by som rád také nejaké rozbité svetlo bihalogenové rozobral a nafotil vám tu s porovnaním s parabolou pre xenon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 (editace) Ty stiny vypadaj fakt blbe, ale clovek si zvykne a pak uz to nevadi. Na ty fotce je to videt hodne, ale je to jen plocha s mensim svetelnym tokem. Osviceny to je. Editováno: 12. leden 2009, autor: Blacky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. leden 2009 Sdílet Vloženo 12. leden 2009 Blacky to máš nějaké divné, mě to vůbec takové stíny nevrhá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 13. leden 2009 Sdílet Vloženo 13. leden 2009 mnoo ja si myslim, ze je to od kabelu, ktery vede k druhemu polu na vybojce. Zdal se mi dost tlustej. Taky to nejsou kdovi jaky xenony. Jediny co vim jiste, ze ve svetlech jsou usazeny tak jak maj, resp, jak vyrobce zamyslel. Zamek na zamek, jinak tam nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 14. leden 2009 Sdílet Vloženo 14. leden 2009 No já si myslím že mám taky kvalitní sadu a svítí mi to takle, a taky mám výbojky usazené tak jak mají. Zámek na zámek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 mnoo mam pocit, ze me to sviti vic do stran. Evidentne mas asik lepsi sadu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 spíš bych to viděl, že na většině fotek svítíš dálkovýma a já jsem to fotil navíc mobile a světla byly od soli, protože jsem právě přijel z 200km dlouhé cesty. Ale podstata věci zůstává stejná, jde o ty pruhy, to si nedokážu vysvětlit proč ti to tak svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 i kdepak. fotky vlevo jsou potkavacky, fotky vpravo dalkove, vzdycky ze stejnyho mista, aby bylo srovnani. Na tom snehu sou ty stiny videt fakt dost. Asik je to proste kostrukci vybojky, protoze svetla mame jinak stejny. Teeda mas projektory s cockou ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 jo jo mam projektory s cockou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kakaš Vloženo 16. leden 2009 Sdílet Vloženo 16. leden 2009 ja mam tie okruhle neviem ako sa to vola a som spokojny, a moj osobny nazor je, že by som xeony zakazal, skuste ist do Chorvadska a nech ma xeony každe tretie auto.... je to hrozne, neviem kto to vymyslel, ale aj napr: kedysi bol štandart na vyšku a na širku svetiel, teraz ked idem a zrazu sa za mnou objavi nejake suv-čko, alebo dodavka, tak ma ide šlahnut, to ale iba moj nazor, majte sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 já bych xenony už taky nedal, měl jsem je v roomseru jednou a jen problémy, svítí dobře ale dnes kdy je má každý blbec v bávu z 85týho už mi to ani nějak atraktivní nepřipadá, a za ty problémy to nestojí , mám ted x treme power, a nechal jsem pořádně seštelovat světla ne jak z fabriky 3 metry před auto a svítí do dobře i v čočkách... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 18. leden 2009 Sdílet Vloženo 18. leden 2009 Já mám xenony taky v čočkách. Docela jsem se divil, když jsem zjistil, že dálková svítí dost nahoru. Kontroloval jsem usazení, ale to je v pohodě, zámek na zámek. Nějak pořád zvažuju, jestli je nevyndám a nedám z5 Philips, co jsem dal předtím. Nějak se nemůžu rozhodnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 19. leden 2009 Sdílet Vloženo 19. leden 2009 no a jak by dalkova mela svitit? Nahoru, tedy dal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Tak sme dnes potkal ruzovej xenon. Jeste ted mam mzitky pred ocima. uuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Tak hlasim ze po 18 mesiacoch odisla prva PHILIPSka XTREM... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 to je xenon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.