heckeer Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 (editace) Ale dělalo to i u žárovky. A dokonce to i slyšíš, když nastartuješ tak poslouchej kdy ti cvakne relátko na světla. Podle mě tam zpoždění je a dokonce se tohle už řešilo někde tady na foru. Při startu tam prostě proud nejde. to je sice možné každopádně xenonům to dělá problémy a zpoždění je malé at si je tam dá kdokoliv prostě se ti stane že se startem se ti občas nerozsvítí nějaká výbojka, dělalo to skoro všem kdo dal xenony Lešan to vyřešil zpožděním o pár sekund, taky záleží na baterce jakou tam kdo má, samozřejmě čím silnější tím menší pravděpodobnost že ti nějaký nenaskočí.. Editováno: 6. Duben 2008, autor: heckeer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No pokial netočíš servom nemá prečo papať to za prvé. A za druhé, altík začne zásobovať asi po dvoch sekundách. Práve pre tento prípad som vo svojom terajšom dennom svietení nechal čas asi 5s na zapnutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 i když netočíš servem potřebuje na rozběh dost proudu, píšou to i v příručce , proto když máš třeba špatnou baterii nemusí ti naběhnout... a to denní svícení máš jak?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 skor by som to videl tak že to radšej napišu do tej priručky. zapnu sa mi svetla po par sekundach čo alternátor oznámi že je v poriadku, krabička paralelne napojedna na spinač svetiel a aj na central lebo tam mam aj comming home na obrysovkach. Už mam však novu verziu pre xenonistov a halogenistov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 Máte někdo xenony v natáčecích světlech, zatím vidím jen bez natáčení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Spíš by mě zajímalo , zda-li už má někdo HIDky v obyčejných H4 lampách a jaké má ohlasy od protijedoucích?? Nějak o nich začínám čím dál více uvažovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudusk Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Spíš by mě zajímalo , zda-li už má někdo HIDky v obyčejných H4 lampách a jaké má ohlasy od protijedoucích?? Nějak o nich začínám čím dál více uvažovat. Šéf to má, nevím jakou sadu, ale když jsem s tím jel, byl jsem sklamaný, tlumené svítí výborně- jako dálkové a dálkové mají takový rozptyl, že je lepší jezdit na tlumené(OII), myslím, že u dvouvláknových žárovek(H4) to není to pravé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 Dostaneš varovanie a zákaz postovania na dva dni za to že si nehladal a pravdepodobne nečítal pravidlá...už to tu je popísané !!!!!!!!!!! Spíš by mě zajímalo , zda-li už má někdo HIDky v obyčejných H4 lampách a jaké má ohlasy od protijedoucích?? Nějak o nich začínám čím dál více uvažovat. Tá OII znamená čo??? že je lepší jezdit na tlumené(OII), myslím, že u dvouvláknových žárovek(H4) to není to pravé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 skor by som to videl tak že to radšej napišu do tej priručky.zapnu sa mi svetla po par sekundach čo alternátor oznámi že je v poriadku, krabička paralelne napojedna na spinač svetiel a aj na central lebo tam mam aj comming home na obrysovkach. Už mam však novu verziu pre xenonistov a halogenistov Ale, to zní zajímavě, můžeš to nějak přiblížit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 to je sice možné každopádně xenonům to dělá problémy a zpoždění je malé at si je tam dá kdokoliv prostě se ti stane že se startem se ti občas nerozsvítí nějaká výbojka, dělalo to skoro všem kdo dal xenony Lešan to vyřešil zpožděním o pár sekund, taky záleží na baterce jakou tam kdo má, samozřejmě čím silnější tím menší pravděpodobnost že ti nějaký nenaskočí.. Hele, já možná na něco přišel. Můžu startovat jak chci a rozvícet světla taky jak chci. Ale ještě se mi xenon nevypl, když startuju bez zmáčknuté brzdy. Může to mít na tohle vliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Záleží asi od sady alebo máš baterku v dobrom stave. Od spojky to určo nemá nič navedené, tam vedie len jeden vodič do rj motoru kôli kontrole výkonu a tempomatu. Hele, já možná na něco přišel. Můžu startovat jak chci a rozvícet světla taky jak chci. Ale ještě se mi xenon nevypl, když startuju bez zmáčknuté brzdy. Může to mít na tohle vliv? Až to bude v aute potom bude info, ešte to nebol čas nahodiť kôli počasiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 12. Duben 2008 Sdílet Vloženo 12. Duben 2008 Záleží asi od sady alebo máš baterku v dobrom stave.Od spojky to určo nemá nič navedené, tam vedie len jeden vodič do rj motoru kôli kontrole výkonu a tempomatu. Až to bude v aute potom bude info, ešte to nebol čas nahodiť kôli počasiu Asi jsi to špatně přečet. Já psal o brzdovém pedálu. Tím pádem při startu svítí brzdové světla a hned nabíhá i posilovač brzd ne? tzn, další úbytek napětí. Jsem zvědav na ten tvůj zlepšovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Pardon, ospravedlňujem sa, zle som to prečítal ok uvidíte Asi jsi to špatně přečet. Já psal o brzdovém pedálu. Tím pádem při startu svítí brzdové světla a hned nabíhá i posilovač brzd ne? tzn, další úbytek napětí.Jsem zvědav na ten tvůj zlepšovák. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 (editace) Pardon, ospravedlňujem sa, zle som to prečítal ok uvidíte Tak makej ať to máš hotové, ať nám to můžeš namontovat taky Editováno: 13. Duben 2008, autor: Jered Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Tak se mi prostě neustále stává že se mi nerozsvítí jedna výbojka a to pokaždé jiná, mám 1.2 obsah tudíž baterie bude asi taky jebka , takže začínám uvažovat že je zase vyndám a prodám protože mě neustále nebaví vylézat a koukat jestli svítí oba, asi by to možná vyřešila silnější baterie ale asi to nemá smysl investovat do baterky když je dobrá a ani nevím jestli tam můžu dát silnější, asi tam budu muset dát znova ty moje bývalé svíčky .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 nO TO JE FAKT. JA SOM MAL TU VYHODU ZE SOM videl TIE CIARKY NA ZEMY A TEDA SOM VIDEL KED MI JEDNA NEZAPLA. bATERKU SAMOZREJME SILNEJSIU TAM DAT MOZES, len mas slabsi alternator a tak sa moze stat ze ju nebudes schopny dobit na kratke vzdialenosti uplne. Teda si aspon myslim...nie som elektrikar profik, len viem ze to nie je doporucene. Zase opacne ked mas silny alternator a das tam slabsiu baterku, tiez ti auto moze fungovat, len rychlejsie znicis bateriu, pretoze ju alternator bude prebijat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 nO TO JE FAKT. JA SOM MAL TU VYHODU ZE SOM videl TIE CIARKY NA ZEMY A TEDA SOM VIDEL KED MI JEDNA NEZAPLA. bATERKU SAMOZREJME SILNEJSIU TAM DAT MOZES, len mas slabsi alternator a tak sa moze stat ze ju nebudes schopny dobit na kratke vzdialenosti uplne. Teda si aspon myslim...nie som elektrikar profik, len viem ze to nie je doporucene. Zase opacne ked mas silny alternator a das tam slabsiu baterku, tiez ti auto moze fungovat, len rychlejsie znicis bateriu, pretoze ju alternator bude prebijat. ja som elektrikar, myslim ze v aute by sa mala baterka nabijat konstantnym napatim, nie prudom, cize baterke neublizis, ked budes mat silnejsi alternator. len sa skor dobije a naopak ak by bol slabsi altik a silnejsia baterka tak v poho, baterka sa nabije, sice o nieco neskor, ale vybita nebude pretoze na cca 75-80% sa nabije zachvilu PS tatko mal vo favorite 55Ah (povodne 43Ah) a ficala v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dik za vysvetlenie. Ako som vravel je to len amatersky pohlad na vec a co som kde tam pocul. Ja som dopadol zase zle. Ja som mal v zigulaku 44Ah a ma byt 55Ah a za chvilu mi baterka odisla. Tak aj z toho som vychadzal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Dik za vysvetlenie. Ako som vravel je to len amatersky pohlad na vec a co som kde tam pocul. Ja som dopadol zase zle. Ja som mal v zigulaku 44Ah a ma byt 55Ah a za chvilu mi baterka odisla. Tak aj z toho som vychadzal. mozno to bolo sposobene tym, ze slabsia baterka ma mensi startovaci prud a preto skor odisla, lebo bola velmi namahana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Tak jsem další co má xenony ve světlech. Sice v H4, ale to nevadí. Svítí to parádně a patří dík Crazydukovi za montáž světel :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Spíš by mě zajímalo , zda-li už má někdo HIDky v obyčejných H4 lampách a jaké má ohlasy od protijedoucích?? Nějak o nich začínám čím dál více uvažovat. ja mam .. a ziadny problem .. ako protiiduci alebo ten co ide predomnou .. staci mat svetla sklopene na 2. polohe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 Tak se mi prostě neustále stává že se mi nerozsvítí jedna výbojka a to pokaždé jiná, mám 1.2 obsah tudíž baterie bude asi taky jebka , takže začínám uvažovat že je zase vyndám a prodám protože mě neustále nebaví vylézat a koukat jestli svítí oba, asi by to možná vyřešila silnější baterie ale asi to nemá smysl investovat do baterky když je dobrá a ani nevím jestli tam můžu dát silnější, asi tam budu muset dát znova ty moje bývalé svíčky .... a neni to nekvalitnou sadou ? mne sa to v zivote nestalo ..a mal som to v autach .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
domino666 Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 ja mam .. a ziadny problem .. ako protiiduci alebo ten co ide predomnou .. staci mat svetla sklopene na 2. polohe. no tak dik teda, a ked nalozis kufor, tak potom kolecko das do akej polohy 4 - 5 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) Tak já to tedy mám normálně na poloze 0 a nikdo vůbec nikdo na mě nebliknul, takže nevidím důvod to mít v poloze 2. A když budu naloženej tak to dám jako kdybych měl normál žárovky. Editováno: 2. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jered Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 (editace) A ty máš xenony v parabolách nebo v čočkách. Protože tady byla řeč o parabolách. Já mám čočky a taky nemusím nic sklápět. Editováno: 2. Září 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.