Publikováno Srpen 8, 200718 r Před chvíli jsem dojel domů a jsem lehce vytočen. Celou cestu poslouchám music a v basech mi chrčí (nebo co to dělá) reprák v pravých předních dveřích. Prostě jak do repráku přijde ten basovej ráz, tak se to ozve. Máte s tím někdo zkušenost, než ty dveře otevřu? Je reprák pryč nebo se tam něco uvolňuje? Díky za rady.
Srpen 8, 200718 r Nikdo nemá zkušenost? Je dost mozny ze se ti uvolnil nejakym sroub u stahovacky, zkus otevrit uplne okno a zabouchnout dvere, pokud uslysis rachot je tam neco povoleneho. Taky je mozny ze se uvolnil sroub na repru a nebo mas zplesnivelou membranu na reproduktoru ( uz sem videl dvere kam solidne teklo na repro a papir z kteryho je membrana to neprezil) nejdriv bych zkusil odloupnout mrizku repro (staci vypacit sroubovakem) a pokud je v poho tak je neco povolenyho ve dverich pak musi ven tapec...
Srpen 8, 200718 r Autor Nikdo nemá zkušenost? Je dost mozny ze se ti uvolnil nejakym sroub u stahovacky, zkus otevrit uplne okno a zabouchnout dvere, pokud uslysis rachot je tam neco povoleneho. Taky je mozny ze se uvolnil sroub na repru a nebo mas zplesnivelou membranu na reproduktoru ( uz sem videl dvere kam solidne teklo na repro a papir z kteryho je membrana to neprezil) nejdriv bych zkusil odloupnout mrizku repro (staci vypacit sroubovakem) a pokud je v poho tak je neco povolenyho ve dverich pak musi ven tapec... Ve dveřích chčí reprák, jak jsem psal, podle toho, jak přijde basový ráz. V reprácích se moc nevyznám. Nejde mi výškáč za řidičem, elektrikář něco měřil, říkal, že je pryč nějaký kondenzátor u repráku. Tak jsem si myslel, jestli se mi něco podobného neposr_lo u toho repráku ve dveřích vpředu. Elektrikář má dovču a téhle elektrice nerozumím. tomina díky za info. Někdo máte ještě jinou zkušenost?
Srpen 9, 200718 r Nikdo nemá zkušenost? Je dost mozny ze se ti uvolnil nejakym sroub u stahovacky, zkus otevrit uplne okno a zabouchnout dvere, pokud uslysis rachot je tam neco povoleneho. Taky je mozny ze se uvolnil sroub na repru a nebo mas zplesnivelou membranu na reproduktoru ( uz sem videl dvere kam solidne teklo na repro a papir z kteryho je membrana to neprezil) nejdriv bych zkusil odloupnout mrizku repro (staci vypacit sroubovakem) a pokud je v poho tak je neco povolenyho ve dverich pak musi ven tapec... Ve dveřích chčí reprák, jak jsem psal, podle toho, jak přijde basový ráz. V reprácích se moc nevyznám. Nejde mi výškáč za řidičem, elektrikář něco měřil, říkal, že je pryč nějaký kondenzátor u repráku. Tak jsem si myslel, jestli se mi něco podobného neposr_lo u toho repráku ve dveřích vpředu. Elektrikář má dovču a téhle elektrice nerozumím. tomina díky za info. Někdo máte ještě jinou zkušenost? ¨este si nerekl co mas za repro, jestli origo made in tunesia nebo sis do toho neco kupoval...jestli origo, tak to neres a kup rovnou novej celej predek...
Srpen 9, 200718 r Autor este si nerekl co mas za repro, jestli origo made in tunesia nebo sis do toho neco kupoval...jestli origo, tak to neres a kup rovnou novej celej predek... mám origo repro, ale nemyslím si, že je potřeba je hned pohřbít. Určitě jsou repra, která mají lepší zvuk, ale jestli ty origa vydržely 5 let , nemyslím si, že by byly až tak špatné. A hned něco vyhazovat? To není můj styl, raději se dopídím, kde je chyba, protože chybami se člověk učí. nity - ale taky dík za názor, možná to tak dopadne, jak říkáš, ale až zjistím, že repro je fakt v háji. máte ještě někdo další nápad, čím to může být?
Srpen 10, 200718 r ¨este si nerekl co mas za repro, jestli origo made in tunesia nebo sis do toho neco kupoval...jestli origo, tak to neres a kup rovnou novej celej predek...mám origo repro, ale nemyslím si, že je potřeba je hned pohřbít. Určitě jsou repra, která mají lepší zvuk, ale jestli ty origa vydržely 5 let , nemyslím si, že by byly až tak špatné. A hned něco vyhazovat? To není můj styl, raději se dopídím, kde je chyba, protože chybami se člověk učí. nity - ale taky dík za názor, možná to tak dopadne, jak říkáš, ale až zjistím, že repro je fakt v háji. máte ještě někdo další nápad, čím to může být? Možná bys měl fakt ten tapec sundat. Mě to dělal taky, tak jsem ho vyměnil s kámošem - prostě jsem je jen prohodily a jemu ten můj chrčící nechrčí. Mě ten jeho, co byl u něj v pořádku chrčí... :-( Nejhorší je, že jsem ve dveřích cokoli uvolněnýho či povolenýho nenašel.
Srpen 10, 200718 r Autor Možná bys měl fakt ten tapec sundat. Mě to dělal taky, tak jsem ho vyměnil s kámošem - prostě jsem je jen prohodily a jemu ten můj chrčící nechrčí. Mě ten jeho, co byl u něj v pořádku chrčí... :-(Nejhorší je, že jsem ve dveřích cokoli uvolněnýho či povolenýho nenašel. Tak na tohle nám radu. Pomůže zde staré osvědčené medvědí hovno - víme všichni, o co jde. Všude, kde je tapec blízko plechu a může o něj drnčet, podmázneš tím medvědím hovnem. Ono se to vlasně od toho plechu rozepře a nemůže to o něj drnčet. Navíc se tím snižuje možnost vibrace tapecu samotného. Na předchozím autě to zafungovalo na 101%.
Srpen 13, 200718 r Možná bys měl fakt ten tapec sundat. Mě to dělal taky, tak jsem ho vyměnil s kámošem - prostě jsem je jen prohodily a jemu ten můj chrčící nechrčí. Mě ten jeho, co byl u něj v pořádku chrčí... :-(Nejhorší je, že jsem ve dveřích cokoli uvolněnýho či povolenýho nenašel. Tak na tohle nám radu. Pomůže zde staré osvědčené medvědí hovno - víme všichni, o co jde. Všude, kde je tapec blízko plechu a může o něj drnčet, podmázneš tím medvědím hovnem. Ono se to vlasně od toho plechu rozepře a nemůže to o něj drnčet. Navíc se tím snižuje možnost vibrace tapecu samotného. Na předchozím autě to zafungovalo na 101%. tak sup-sup zo zoo alebo do lesa, lebo medvede maju dost nepravidelnu stolicu ...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.