TiGeRZ Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 (editace) Je to normalny jav ked mi pri zosliapnuti a aj vrateni cvakne spojka pri nastartovanom motore? Alebo je to predzvest niecoho Editováno: 12. Srpen 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2007 Je to normálka, záleží od kusu - niektoré cvakajú, niektoré nie. Z 3 Fabii, čo som mal, cvakala spojka len na tej druhej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeDe Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 Je někdeš udávaná nějaká hodnota, popř. tolerance, kterou unesou určité převodovky? Např 1.9 TDI 74kw a 96kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 1,9 TDI 74kW ma uz v serii 240Nm a prevodovka je dimenzovana na 250Nm cize tam moc tej rezervy nie je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 19. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2007 Je to normalny jav ked mi pri zosliapnuti a aj vrateni cvakne spojka pri nastartovanom motore? Alebo je to predzvest niecoho mne cvaka tiez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.