Standis Vloženo 13. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2007 ahoj potřebuji poradit. počítač na kontrolu elektroniky motoru mi našel chyby a tak bych se chtěl zeptat co bych měl vyměnit, aby to bylo v cajku. jsou to tyto chyby 17559, 16804, 16706. díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 2 chyby mi to hlásilo nějakou chybnou směs na 1 válci a to nevím co by to mohlo dělat a čím to odstranit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2007 takto sa nepoklada otazka ked chces aby si dostal radu: ked chces aby ti niekto poradil musis sa vediet jasne a vystizne spytat a opisat svoj problem: 1. co je to za motorizaciu ? (popr. kolko ma najazdene) 2. ako sa to prejavuje na aute ( ako ide motor, spotreba, kolisu otacky atd...............) ked takto polozis svoju otazku tak mozes cakat na nu odpoved ak niekto bude vediet. s toho co si ty napisal ti mozem poradit vymen snimac, sviecku na valci 1 a tak isto aj vstrekovac potom katalyzator ..... jednoducho tebe tam moze vyskocit milion chybovych kodov a tie moze byt sposobene jednou vecou, ked clovek nevie ako sa to prejavuje tak sa tazko radi. takze skus to blizsie rozpisat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 21. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 tak jedná se o 1.4 74kw má najeto 116000km. projevuje se to tak, že nejdříve spadnou otáčky motoru a pak se rosvítí mazání motoru, ASR a posilovač řízení, tak to musím chcípnout a svítí pouze kontrolka chyb. pak když to hodím na diagnostiku tak to hlásí tyto chyby. Nejhorší je, že to dělá jen občas a nepravidelně. Katalyzátor mám vyměnění a teď budu měnit komplet svíčky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 21. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2007 prva otazka na uvod mas rozmotany kablovy zväzok ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 jasný mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) skusit vymenit to cidlo G28 co to hlasi. pise to ze nebola dosiahnuta chuda zmes, bud plbne lambda sonda ale ta by sa mohla prihlasit chybou, ale skor bude podla mna problem asi sviecka, kabel, vstrek. ked sa prejavia tieto zavady motor ma pravidelny chod, taha, necuka ? to ti urobi iba pri nastartovani alebo aj pocas jazdy ? Editováno: 22. Srpen 2007, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 občas se stalo, že to auto trochu cukalo, jinak auto fungovalo bez problémů dělalo to během jízdy když spadly otáčky a nebo se kontrolka rozsvítila zničeho nic během jízdy. včera jsem vyměnil svíčky, tak uvidím jestli to bude dělat dál. třeba to údělá jednou za čas a taky se mi stalo, že to udělalo 2 x během minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 23. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2007 potom sa ozvi a daj vediet ci pomohla vymena sviecok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 potom sa ozvi a daj vediet ci pomohla vymena sviecok. Ahoj, tak jem vyměnil svíčky a od té doby šlape vše jak má.žadné spadnutí otáček, žádné cukání a zatím se ani mazání nerozsvítilo. Tak snad to bude v púohodě i nadále Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenin Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Ahoj, mám fabii 1.4 16V 55kW rok výroby 2001, najeto 66000km na diagnostice mi našli tyto chyby: - Přizpůsobení směsi oblast 1-nedosažena mez ochuzení, číslo závady: 17559 - Řídící jednotka škrtící klapky J338-podpětí při základním nastavení, číslo závady: 17972 otáčky motoru nekolísají, zvedla se spotřeba asi o 1litr na 100km. Chci se zeptat co nechat vyměnit. Dále mi diagnostika odhalila závadu na Airbagu: -napájecí napětí-signál příliš malý, číslo servisu 13765. Chci se zeptat na co má tato závada vliv. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 vymenene sviecky uz asi mas je tam interval 60tkm, pozrel by som klapku vycistil a urobil zakladne nadstavenie vagom. Svieti nejaka kontrolka ako sa sprava auto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Ahoj, měl bych dotaz. Koupil jsem z bazaru Fabii 1.4 16 V , 74 KW, rok 2001, stav tachometru: 100500. Dojel jsem na benzinku, natankoval plnou nádrž a jel. Po několika kilometrech se mi rozsvítila oranžová kontrolka výfukových plynů. Stavil jsem se do origo škodovký, kde mi to smazali z historie a řekli, že to bylo kvůli zacvaknuté páčce v nádrží od plnící pistole. Odjel jsem ze servisu, a kontrolka se opět po několika km rozsvítila. Nevíte někdo, co je častou chybou této kontrolky? Sonda, svíčky? Nemá někdo možnost mi vyčíst chyby? Jsem z Brna, přijedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) ak si pretankoval nadrz tak preto ze si vytopil nadrzku s aktivnym uhlim. p.s.: auto ide bez zmeny a spotreba je tiez ok ako pred tym ? len svieti kontrolka. Editováno: 8. Červen 2008, autor: houmr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 16. Červen 2008 Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 ak si pretankoval nadrz tak preto ze si vytopil nadrzku s aktivnym uhlim.p.s.: auto ide bez zmeny a spotreba je tiez ok ako pred tym ? len svieti kontrolka. Ahoj, auto jezdí za 7,2. JE to 1.4 16V 74KW. Auto mám prvních 1000 km, bylo z bazaru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 27. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 tak jedná se o 1.4 74kw má najeto 116000km. projevuje se to tak, že nejdříve spadnou otáčky motoru a pak se rosvítí mazání motoru, ASR a posilovač řízení, tak to musím chcípnout a svítí pouze kontrolka chyb. pak když to hodím na diagnostiku tak to hlásí tyto chyby. Nejhorší je, že to dělá jen občas a nepravidelně. Katalyzátor mám vyměnění a teď budu měnit komplet svíčky tak jsem vyměnil snímač otáček, a lambda sondu a mám klid, žadné padání otáček a svícení kontrolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 tak jsem vyměnil snímač otáček, a lambda sondu a mám klid, žadné padání otáček a svícení kontrolek A která věc to opravila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 29. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 jsem¨nejak nepochopil, co tím mš na mysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
loki Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 Zdavim,jsem tu novej a mám stejný problem jako Standis a mám taky 1.4 16V 74kw a najeto 108000km. Pomohlo by mi vědět ,jestli nové svíčky odstranily tuto závadu nebo jestli to přestalo až po výměně snímače otáček a lambda sondy. za odpověď předem DÍK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 29. Červen 2008 Sdílet Vloženo 29. Červen 2008 jsem¨nejak nepochopil, co tím mš na mysli? No jestli se to zlepšilo/odstranilo při výměně lambdy nebo toho snímače ot. Cukne (vyletí malinko nahoru - cca o 3mm) vám někomu ručička otáčkoměru když "brnknete" nohou při jízdě do plynu - při zařazené rychlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 30. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 30. Červen 2008 Když jsem měl vyměněný svíčky a pak jsem vyměnil sondu, tak už to tak netrhalo a jelo to daleko líp. a pak když jsem vyměnil snímač, tak mi už nepadaly otáčky a celkem to bralo od nižších otáček, dokud jsem ho neměl vyměněn, a dostal jsem se s otáčkama na nějakých +-1500 tak mi to škubalo a moc to nechtělo jet. Po výměně vše šlape jak má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 13. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2008 Ahoj,měl bych dotaz. Koupil jsem z bazaru Fabii 1.4 16 V , 74 KW, rok 2001, stav tachometru: 100500. Dojel jsem na benzinku, natankoval plnou nádrž a jel. Po několika kilometrech se mi rozsvítila oranžová kontrolka výfukových plynů. Stavil jsem se do origo škodovký, kde mi to smazali z historie a řekli, že to bylo kvůli zacvaknuté páčce v nádrží od plnící pistole. Odjel jsem ze servisu, a kontrolka se opět po několika km rozsvítila. Nevíte někdo, co je častou chybou této kontrolky? Sonda, svíčky? Nemá někdo možnost mi vyčíst chyby? Jsem z Brna, přijedu. úplně stejný problém mám taky a je to AGR ventilem, potřeba jej vyměnit...na servise se na tebe pěkně vykašlali, mě to řekli hned, když jsem tam s tímto problémem přijel. Záleží teď na tobě jestli jej vyměníš nebo ne, co se týká mne, tak žádné změny jsem během provozu nesledoval, kromě neustále svítící kontrolky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.