Květen 17, 200916 r Taky něco přidám, nejsem žádnej fotograf a můj foťák Olympus mjú700 taky je obyčejnej kompakt... , ,
Květen 18, 200916 r Jsem si potreti hral s hvezdama, hvezdokupy, galaxie a tak, zvladam, planety a Mesic pohodicka, ale vybaveni na foto zatim neni, to si jeste zasetrim. Zatim schranuju jen drobnosti jako filtry, okulary, atd. Taxem vzal kompakt, strcil k okularu a zmacknul spoust, vyslo z toho todle Pak zhebla baterka, takze vic pokusu nebylo. Ale uz se tesim, az prijdou adaptery atd a zacnu se zrcadlovkou...
Květen 24, 200916 r Teda jestli je takhle zpracovana kazda Cessna jako tahle vyrobena pred dvema mesicema, tak se nedivim, ze maj celkem casto nehody. A to fotka neukaze co oko... No a jeden bonus
Květen 26, 200916 r Jeste horky z fotaku, ale asi ze 40 pokusu se furt blejskalo mimo zorny pole, kdyz jsem to namiril jinam, blejsklo se tam, kam jsem to mel predtim, klasika Ted koukam, jak to mam zasrany, safra Upraveno Květen 26, 200916 r od krysarr
Květen 26, 200916 r Jojo, je to foceny na delsi cas, neco na 15 vterin, neco na 30 Zkousel jsem to prvne, takze tech nastaveni jsou vyzkousel hodne, jenze blesky neposlouchaly
Květen 30, 200916 r dobrýJsem si potreti hral s hvezdama, hvezdokupy, galaxie a tak, zvladam, planety a Mesic pohodicka, ale vybaveni na foto zatim neni, to si jeste zasetrim. Zatim schranuju jen drobnosti jako filtry, okulary, atd. Taxem vzal kompakt, strcil k okularu a zmacknul spoust, vyslo z toho todle Pak zhebla baterka, takze vic pokusu nebylo. Ale uz se tesim, az prijdou adaptery atd a zacnu se zrcadlovkou...
Květen 30, 200916 r Teda jestli je takhle zpracovana kazda Cessna jako tahle vyrobena pred dvema mesicema, tak se nedivim, ze maj celkem casto nehody. A to fotka neukaze co oko... No a jeden bonus ty woe, dobrej bonus
Květen 30, 200916 r tady něco pěkného z tohoto týdne. Foceno jen obyč kompaktem od Olympusu. Trošku jsem si pomáhal focením přes spešl brýle. Pro porovnání jedna foto bez brejlí, druhá přes brejle.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.