Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdenal: jo, az budou na trhu, udelam to tak, ze vyberu puvodni čočky, který asi taky nebudou nic moc a dám tam nějaké bixenonovej set třeba z audi nebo porsche, záleží na co narazím... :)

Vloženo (editace)

Jde o ten obrázek těch světel na té Audi.

Přesně o tomhle jsem psal. Když jsem viděl Audi s těmito světly, tak ten proužek

svítil takhle slabě. Nevím, jestli na téhle jsou ty ledky zapnutý, ale jestli ano, tak

je to slabota.

Editováno: , autor: Petta
Vloženo (editace)

Je to skoda, mohly to byt kvalitni svetla, kdyby se doladily detaily ... a hlavne to splnilo ucel "day lights aka LED" ... i tak jsou to jedine svetla, ktera by mohly byt levnejsi zaplatou za xenony (pak uz zalezi na vkusu kazdeho jestli zvoli origo xenon nebo tyhle) ...

Editováno: , autor: Zdenal C.
Vloženo
ved su to len obrysovky, cize urcite nebudu nikdy svietit silnejsie. Vsimnite si tie foto, kde svietia silno, ze boli fotene za sera...

Asi je to ten stejný výrobce...

No, tak to budete překvapeni, jak to svítí. Na tý Audi je to focený za šera a stejně to nesvítí.

A co ty fotky na tý Octavii? Tam to svítí silně.

Vloženo

na Audi to má určitý režimy,kdy to svítí silně a slabě (parkovačky,denní svícení),na tý octě to bude svítit slabě,protože to budou jen PARKOVAČKY

Vloženo

Myslim, ze to ale dela skutecnost, ze se to fotilo v garazi (tedy v pritmi) a navic v urcitem uhlu, takze bych jim az tolik neveril, ale kdyz prekvapi tim lepe ... sakra uz by je nekdo mohl mit neeeee :)

Vloženo

No nevim no, na tom jejich webu je reálná dostupnost březen 09, tak jsem zvědavej... Kdyby nebylo tolik sr*ní s tou elektrikou na předělání na origo xeny, šel bych asi do origo, ale tahle cesta bude každopádně jednodušší :)

Vloženo

Ano i tohle je uhel pohledu, ale zase ty svetla stoji cca 6 000,- a pak HIDku sezenes do 2000,- takze mas 8000,- a odlisne svetla nez jsou orig. kolem 10 000,- ale to vse ukaze az skutecnost a funkcnost tech svetel :) (samo i to jak se budou libit uzivatelum samotnym)

Vloženo (editace)

Myslim, ze rozdil cca 2000 (+1600 za kabel na ovladani koleckem) uz neni tak propastny v pripade orig. xenonu. Takze proste uvidim, jak se mi budou ve finale libit a pak se uvidi jestli priplatit nebo ne :)

Editováno: , autor: Zdenal C.
Vloženo

zkousel jsem je davat kdysi do kosiku neslo to,ted to jde?!!mam to odpalit?? :D ja se chci zeptat ty devil eyes jdou na origo kolecko a motorky??nebo se to musi nejak prekopavat???hsem tu cetl ze tu resite na origo xenony naklapeni

Vloženo
zkousel jsem je davat kdysi do kosiku neslo to,ted to jde?!!mam to odpalit?? :D ja se chci zeptat ty devil eyes jdou na origo kolecko a motorky??nebo se to musi nejak prekopavat???hsem tu cetl ze tu resite na origo xenony naklapeni

urco by to malo ist ako plug and play nahrada za halogen...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...