Pajk85 Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Origo je origo. Je mi líto. Kdo si to dá na auto a bude čekat Audi efekt, tak ho nejspíš jebne, protože na slunci ty diody ani nebudou vidět. Viděl jsem to na staré A4 a musel jsem se smát, jak to nesvítilo... A taky bych řekl, že bude nutná koupě xenonové sady, bo H1 svítí na nic. Takže ono to zas tak dobře nevyjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Origo je origo. Je mi líto. Kdo si to dá na auto a bude čekat Audi efekt, tak ho nejspíš jebne, protože na slunci ty diody ani nebudou vidět. Viděl jsem to na staré A4 a musel jsem se smát, jak to nesvítilo... A taky bych řekl, že bude nutná koupě xenonové sady, bo H1 svítí na nic. Takže ono to zas tak dobře nevyjde! az zverejni foto atd tak se bude daaat neco posoudit.ted si muzeme dloubat v nose a pouze spekulovaz jeden s druhym zda bude sviti brutalne s jeste brutalnejsim efektem audi a nebo jestli to bude na hov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Taky bych soudil az tu neco bude, takhle se muzem dohadovat do nekonecna ... jinak ja osobne ocekavam, ze ty LED nebudou nic extra, ale jde mi spis o to, ze to muze s HIDkou plnit funkci xenonu a vypadat zaroven i slusne (zalezi na nazoru) / relativne slusny peniz ... ale jednoduse pockame a pak se uvidi ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Ved jesne, kazdemu sa paci nieco ine a kazdy ma iny nazor. Mat O1, tak o nich tiez uvazujem, no zaroven mam pred takymi svetlami respekt - chcem na cestu aj vidiet, nielen mat image na xichtiku auta. Druha vec je kvalita spracovania - kdesi na nete som videl AE svetla na F1 s prehorenou kabelazou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 no, soudit devil eyes s xenonama ... no muj nAZOR JE TEN ze kdy si koupim xeniny- klidne do nich tech 10t dam tak na stk neprojdu z duvodu naklonu na naprave...takze dalsi love...potom ostriky .. toto vse na devil eyes nepotrebuji.tudiz tu nekdo pocital - svetla+hidku a jsme na xenonech...mel by jsi to dotycny poradne spocitat a potom udelat usudek...takovy legalni xenony origo vyjdou na 16t... a ty devil 6500ccA + HISKA TAK JSM NA 8000T KC A JE TO LEGALNI S HOMOLOGACI...toto je muj nazor..nikomu ho nevnucuji...kazdymu e libi neco jineho.jsem zvedavej jak to bude vypadat na zivo...jestli to bude drek nejakëj tak..budu smutnej... kua nesnasim caps lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 a co se tyce svitivost a kvality svetla nemuze zde nikdo rict pproti devil eyes ani tuk , protoze je jeste nikdo nevidel.kdyby svil¨tily jako origo aspon krapet byla by to bomba...stim led paskem co tam je taky moc nepocitam ze bude mit nejakou extra brutus svitivost..... ale kdo vi.-.treba nas kopacek import mil prekvapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 ja len tolko ze HIDka neni legalna ci je v cocke alebo nieje. ide len o to ze ak je v cocke tak by nemala oslepovat. neznamena to ze nehomologovane HID sady sa zrazu stanu legalnymi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 jo vlastne,to jsem nejak spatne vysvetlil...presne jak pies..... jde o svetlomety a ne hidku to co jsem alepsal ja .. kAZDOPADNE SE STEBOU STOTOZNUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 Preto som hovoril, ze spochybnujem ich ucinnost, lebo maloktory vyrobca si moze dovolit svetelny tunel a pocitacove simulacie (preto verim len znackam ako Hella, Valeo...). Inac som sa pytal na ucinnost Devil Eyes na Seate Leone 2, tak tu je odpoved majitela: " jsou nahovno, super ze tam jsou ledky ale bude tam zas problem dat xenon a ikdyz tam pujde tak to bude svitit nahovno" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 4 Cjoctavian : ty spodni jsou cocky ala potkavaci ? Co se tyce jinych svetel, nez orig. xenonu s cockou + HID sada, myslim, ze je to mnohonasobne LEPSI nez nacpane HID v parabolickych svetlach (nedej buh v necire optice). Pokud mate projektorove svetla (cocky) s normalni halogenkou je to desna bida (SuperB napr.) ale pokud do nich nainstalujete HID = ucinnost jako xenon originalni (sehnal jsem je matce prave do SuperBa, a porovnal se Supem od znameho, co ma orig. xenony ... k nerozeznani temer ), takze dle meho je to i vic "friendly" pro ostatni ridice a hlavne ! to poradne sviti. A to je je jeden z mala hlavnich duvodu, proc, pokud budou "schopne", koupim a spolu s HID by mohli uspokojit moji potrebu. Doufam, ze Sonar jsou natolik "profi", ze neudelaji chinasmejdi = vyhorela elektrika apod. a navic tyhle svetla, budou jedinecne sveho druhu a snad i mistr Kopacek si nenecha udelat odflaknute zbozi ... Tak ci onak jsou to jenom spekulace a ja se uprimne tesim (a pokud nic tak se zlobit nebudu) na ty svetla ... jinak samozrejme orig. xenony jsou jasna volba cislo 2. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 10. Únor 2009 Sdílet Vloženo 10. Únor 2009 (editace) to nie je moj nazor, len citacia jeho nazoru Myslis, ze to bolo specialne pre Kopacka? podla mna sa len chvali... PS:myslym, ze to ma dve sosovky - tlmene a dialkove. To dole je asi parabolka na smerovku. Editováno: 10. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 11. Únor 2009 Sdílet Vloženo 11. Únor 2009 (editace) Nereagoval jsem na nazor jenom jsem se ptal, a pak vyjadril muj uhel pohledu, ale myslim, ze to nize je cocka pro potkavacky a to vrchni je parabola pro dalku ... alespon dle obrazku mi to tak prijde. Jinak u Kopacka to tezce "smrdi" o tom zadna ... Editováno: 11. Únor 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 (editace) Tak jsem dnes potkal A3ku rocnik 2000/2003 takze starsi model a mela cerne devil's eyes + HID a svitilo to docela schopne (hlavne ty HIDky ) ale jinak vypadaly dobre (efekt) akorat je pravdou, ze uz byla temer tma. I tak me to trochu nahlodalo myslenku jaky muzou vypadat na tmavem aute (protoze on mel cernou myslim) prave ty cerne DE ... Co tim chtel basnik rict je fakt, ze bych nehazel do pytle ty DE pro OI, treba to nakonec nebudou spatna svetla Editováno: 12. Únor 2009, autor: Zdenal C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 12. Únor 2009 Sdílet Vloženo 12. Únor 2009 Ja vidim D.E. kazdy den na starych Passatoch a G4 Nejak sa to rozmohlo. A skoro vsetky maju prestavbove sady - bud to tak zle svieti, ze musia ist do xenonov, alebo ako som niekde videl na nete su k D.E. v akcii xenonove sady... Som velmi zvedavy na silu tychto svetiel az si ich niekto kupi - v porovnani s klasikou halogenom:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 To je prave ten problem, halogenka v cocce sviti opravdu mizerne, ikdyz uz jsem par AE (ne DE, ikdyz je to jedno) videl s klasickou zarovkou a svitilo to slusne, ovsem na parabolu to nema. Ale zase prave cocka se krasne nabizi na HID a pak je to jedna basen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 nevite jak kopacek pokracuje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 19. Únor 2009 Sdílet Vloženo 19. Únor 2009 Tak ty chromove by meli byt v prodeji od brezna,co sem videl... ty vypadaji celkem pekne ale nevim jak to bude vypadat na aute... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 hosi dotaz jsou taM 2x h1 a jednou H7 tusim.... kolik tam je cocek??? na normal denni svetla potkavacky je ta cocka a na dalkovy neni??ja jsem to tam na tech jejich foto nikde nenasel.dik za objasneni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Dle obrazku to vypada, ze cocka je pro potkavaci (asi H7) a dalkove spolu s mlhovkama jsou parabolicke (nad sebou uprostred svetla obe asi H1) muj postreh ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 ja co som niekde cital, tak vsetko je H1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bronchosan Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 (editace) Ja som nasiel na jednom slovenskom webshope http://www.a-ts.sk/dyn/shop/index.php?vyb=3070& tieto svetla na Octaviu : Editováno: 22. Únor 2009, autor: bronchosan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 mam silny pocit, ze su na VW T4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=4144 Ahoj chlapáci, mám Octavii r.v. 2000, ale bohužel ještě se starýma světlama - samozřejmě, že to chci překopat na novější model a když už to budu dělat, tak se Vás chci zeptat, jestli jste někdo nenarazil na světla s angel eyes pro Octavii 1 ?Předem díky za jakoukoliv informaci ... Danny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pajk85 Vloženo 22. Únor 2009 Sdílet Vloženo 22. Únor 2009 Ja som nasiel na jednom slovenskom webshope http://www.a-ts.sk/dyn/shop/index.php?vyb=3070&tieto svetla na Octaviu : Tohle není na OCT1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 To je pouze ilustrační foto. A budou to tyhle světla o kterých se bavíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.