Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
tydlety kukadla bych si taky nechal libit..Jenze mam takove tuseni ze by me vyslo levnejc predelani na Face nez todle :p:feve:

sehnal jsem origo devil eyes na octavku s diodami na denni sviceni za 7tis.je to novinka na cz trhu!!!!!!!!!!

Vloženo (editace)

pristihli jsme jednoho pana ve vyskove co ma tu verzi chrom...prys zkusebni ale ta sama co prodava... vypada to fakt pekne jsme se s vetsinou shodli...majitel rikal ze v noci s xenonama tedy hidkou pro chytlavky uplnej masaker.... ze to sviti pry fakt pekne

post-13196-1240824727_thumb.jpg

post-13196-1240824732_thumb.jpg

post-13196-1240824736_thumb.jpg

Editováno: , autor: burek
Vloženo

Zdravim vsechny,

svetla jsem zakoupil a jsou super. Halogeny nesviti spatne ale xenon bude lepsi, zatim nemam. Kdo vaha doporucuji. Lidi hodnoti kladne. LED sviti dost i ve dne, ale v noci uplne parada. Instalace pohoda a auto vypada draveji. Mam tmave modrou s cernou verzi svetel. U me spokojenost a kolega s original xenonama vaha :)

Vloženo

jj když jsem viděl ty ledky jak svítí přes den, tak jsem se jen pousmál.

Mám xenony a váhám spíše co napsat, abych nebyl sprostý, to je ale asi tak vše nad čím váhám co se týče těchto světel :)

Vloženo

Tady je další foto. Docela se to šíří. Na konci léta je bude mít každej. Podle mě to bude hit jako třeba kola Hanzo.

Ale pro mě to není. Na některých to nevypadá špatně na některých ano.

01052009188_jpg_12834.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...