loveword Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 tydlety kukadla bych si taky nechal libit..Jenze mam takove tuseni ze by me vyslo levnejc predelani na Face nez todle sehnal jsem origo devil eyes na octavku s diodami na denni sviceni za 7tis.je to novinka na cz trhu!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 Tak ukaz foto ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 jj, sme zvedavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 17. Duben 2009 Sdílet Vloženo 17. Duben 2009 To bude to, co tu probirame cele vlakno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rohm Vloženo 22. Duben 2009 Sdílet Vloženo 22. Duben 2009 Ahoj, tak světla už se začla offiko prodávat za 6 499.90 Kč. Tak se pochlubte, kdo už je má? :-) rohm Zdroj: http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/ange...evil-eyes-cerne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Duben 2009 Sdílet Vloženo 24. Duben 2009 Zda sem i ze jsem tu na Zlínsku uz videl Octavii s temahle svetlama...celkem to sluselo,ale byli ty cerne, me se vic libi ty chromove treba na stribrnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 26. Duben 2009 Sdílet Vloženo 26. Duben 2009 Psal tam nekdo posledni prispevek, ze je uz ma a byl ocividne maximalne spokojeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 BTW panove tady jsou ty chromove uz i na aute a na prodej : http://www.kopacek.cz/skoda/octavia-i/ange...l-eyes-chromove A dle meho to nevypada tak zle ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 (editace) pristihli jsme jednoho pana ve vyskove co ma tu verzi chrom...prys zkusebni ale ta sama co prodava... vypada to fakt pekne jsme se s vetsinou shodli...majitel rikal ze v noci s xenonama tedy hidkou pro chytlavky uplnej masaker.... ze to sviti pry fakt pekne Editováno: 27. Duben 2009, autor: burek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 Světla zase tak hrozné nejsou, i když já bych si to na auto asi nedal, ale jak svítí ty ledky, tak to je směšné, to tam ani nemusí bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 No me ty chromy potesily. Vypada to dobre (zatim videno porad na aute s neorig maskou). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Duben 2009 Sdílet Vloženo 28. Duben 2009 na striebornej su pekne, dokonca aj ten cierny ramik dokazem prehliadnut Ale LED budu dobre viditelne asi len vecer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Souhlas, mozna za sera a noci to bude plnit alespon slusne svoji funkci, kazdopadne se mi ty chromy libi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Kladivo a lak ve spreji a http://www.tuningshop.cz/predni-svetla-vw-bora-cerne.htm a je to levnejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Cirkus Humberto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 krysarr: ja by som si to na auto veru nedal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
__J__ Vloženo 3. Květen 2009 Sdílet Vloženo 3. Květen 2009 Zdravim vsechny, svetla jsem zakoupil a jsou super. Halogeny nesviti spatne ale xenon bude lepsi, zatim nemam. Kdo vaha doporucuji. Lidi hodnoti kladne. LED sviti dost i ve dne, ale v noci uplne parada. Instalace pohoda a auto vypada draveji. Mam tmave modrou s cernou verzi svetel. U me spokojenost a kolega s original xenonama vaha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Jej udelej nam prosimte nejake fotky a pak to sem postni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ten kolega s origo xenama má asi mexickou chřipku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Mne spis prijde zvlastni, ze uz je to ponekolikaty prispevek od nekoho cerstve registrovanyho, kdo to hrozne chvali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 prodejce to bude vždycky vychvalovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carlos Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 ty ledky ve dne nejsou skoro vidět a světla svítí obstojně,protože jsou v čočkách hidky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fridom Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 jj když jsem viděl ty ledky jak svítí přes den, tak jsem se jen pousmál. Mám xenony a váhám spíše co napsat, abych nebyl sprostý, to je ale asi tak vše nad čím váhám co se týče těchto světel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Tady je další foto. Docela se to šíří. Na konci léta je bude mít každej. Podle mě to bude hit jako třeba kola Hanzo. Ale pro mě to není. Na některých to nevypadá špatně na některých ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.