Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Chlapi jde znova zaktivovat ŘJ airbagu na OI po vystřelení bagu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Ano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Ano Jde aktivovat tak, aby nesvítila kontrolka, ale při bouračce ti nevystřelí bagy!!! Takže taková jednotka je ti v autě na nic! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A jak poradíte???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Reaktivovat-veškeré funkce zachovány a nebo pokud tomu nevěříš,tak na šroťáku za pár babek jinou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A jak poradíte???? Jak bysme poradili, kup nevystřelenou, jinou radu fakt nemám. Já mám na prodej jednotku pro řidiče a někdy až dozapojím 4bagovku tak bude k mání i 2bagová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To jako na VAGU? Právě že jsem koupil druhou a VAG píše je po havárce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To jako na VAGU? Právě že jsem koupil druhou a VAG píše je po havárce. Tak to máš blbý a tomu co ti jí dal ji omlať o hubu, prostě jak je jednou vystřelená tak už se nezprovozní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Já používám VagProg,VagComem s ní moc nenaděláš,napiš co to máš za číslo,možná ji mám v šupliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 stihačka-neblbni mu hlavu,jde reaktivovat úplně bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 stihačka-neblbni mu hlavu,jde reaktivovat úplně bez problému. Já mu neblbnu hlavu, to tak možná ty, ty jak koukám ani neviš jak ta jednotka funguje co??? Jestli to nevíš, tak se při havárce v ní utrhne kulička která sepne kontakty a potom to vystřelý bagy, když už je ta kulička urvaná tak je asi k ničemu ne??? A jestli máš sebevražedný sklony tak je to tvůj problém! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A že ty kontakty sepnutý kuličkou nevystřelý pytle znova když ji připojíš k begum? No ale zajímavá teorie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Číslo je 1J0 909 603 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 A že ty kontakty sepnutý kuličkou nevystřelý pytle znova když ji připojíš k begum? No ale zajímavá teorie. To chlapče není teorie ale skutečnost, ale s tebou se fakt nemá cenu o tom bavit, když o tom víš prt a myslíš si že když ji reakivuješ tak že je funkční... Jestli máš v autě něco podobnýho tak tě upřímně lituju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Číslo je 1J0 909 603 Tu tady mám, stopro funkční nevystřelená. Ale je teda jen pro řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 601 mám tutově 603 asi,napiš SZ s adresou,jestli tam je tak Ti ji pošlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 (editace) Nevim, jak ty nový bagovky, ale starý byly na principu kuličky ta 603 je ještě 50pinka. jinak i výrobce kabelů na reaktivaci uvádí, že jo "nejde" http://www.ross-tech.com/vag-com/cars/airbag-coding.html PS: máš jeden nebo dva bagy?? Editováno: 23. Srpen 2007, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Já mám ale 2 bagy!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Vím o tom prd a živím se tím jen 23 let,tak sem rád že mne něco přiučíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Je vidět,že tady někdo absolutně neví,vo co go.při crashi se do airbag.jednotky zapíšou data a ty je potřeba přepsat.Mám na to vše potřebné,doba trvání cca 30 sec.Štramberk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 http://www.motordiag.cz/motordiag/produkty...p=./40tacho/015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To myslím používá cosby,já postaru vagprog. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Je vidět,že tady někdo absolutně neví,vo co go.při crashi se do airbag.jednotky zapíšou data a ty je potřeba přepsat.Mám na to vše potřebné,doba trvání cca 30 sec.Štramberk Kupoval jsem ji v Mošnove kousek od tebe Cozby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 22. Srpen 2007 Autor Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 To myslím používá cosby,já postaru vagprog. Kamoš ten program má ale nejak to s tím ješte nezvládá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 22. Srpen 2007 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2007 Tak přijeď a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.