Publikováno Srpen 28, 200718 r Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis?
Srpen 28, 200718 r Cau lidi,ja vim ze je to tu reseny mockrat,ale potrebuju poradit jake kompa jsou nej do prednich dveri.Koupil jsem od usb a jsem moc zklamanej. muzu sehnat nejaky dobry za 4-5tis? ...tak to se ti nedivím...ale co třeba tyto...
Srpen 30, 200718 r Zdárek nechci zakládat nové téma,ale kam se vejdou ty výhybky,nějak mi to do toho auta nesedí...jinak omluvte můj skoro dětinský dotaz
Srpen 31, 200718 r Čau a co by jsi řikal na tohle??Máme s nim a dobré zkušenosti a jsou za hodně slušnou cenu je to značka Crunch jsou nové se zárukou.Kdyby sji měl zájem tak se mi ozvi můžu ti dát slevu na radek@hifonics.cz Typ: 2 pásmový komponentní systém Průměr wooferu: 6,5“ / 160 mm Výkon RMS / MAX: 80 / 400 W Frekvenční rozsah: 57 – 23.000 Hz Impedance: 4 Ω Citlivost: 92 dB Montážní hloubka: 61,47 mm Doporučená maloobchodní cena: 2390 Kč Upraveno Srpen 31, 200718 r od Radeek
Září 9, 200717 r Vyhybky se ti bez problemu vejdou do dveri pod tapec. Vyber repraku zalezi na tom co chces poslouchat a jestli chces kompa jen na radio a nebo i na zesik. Jeste to upresni a neni problem neco doporucit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.