Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

POTŘEBUJI VĚDĚT JAKÝ JE ROZDÍL MEZI NOTORY AUA A BBY.CO VŠECHNO BUDU PŘEDĚLÁVAT ?

tak su to oba 1,4 16V 55kW aua je starsi. ja mam aua a pokial viem tak rozdiely su tam ze aua ma zapalovacie trafo kdezto bby ma uz cievky a potom je tam ina riadiaca jednotka. nic podstatne sa tam nezmenilo.

pava ten ma bby tak by ti mohol napisat co je este odlisne ale uz nepredpokladam ze by bolo.

houmr: je to tak jak píšeš, nemám co dodat

volvak: myslím, že budeš muset vyměnit stávající motor za stejný typ, to znamená AUA za AUA atd. Asi by byly problémy na STK.

Proč to měníš, co se stalo?

• Autor

Upad ventil :blush:

Upad ventil :blush:

kua, to jsi už druhý případ. V kolika km?

• Autor

V 50000 Km nejspíš mojí vynou

V 50000 Km nejspíš mojí vynou

To je divné, popiš, vinu trochu blíže, nenapínej.

• Autor

Honil jsem se s kámošem a motor jsem držel před omezovačem a padla bomba to je slabé slovo. Hotovo a je po motoru

predpokladam ze si to nedrzal v cervenom na otackomery, pokial nie tak mi je zaujimave preco sa to stalo nato by mal byt ten motor stavany, jednoducho 5500 ot cervene zacina 5700ot. musi bez problemov vydrzat. skusal si to reklamovat co na to povedali ?

• Autor

Vrátí me se na začátek původní motor byl AUA ten je v háji.Sehnal jsem motor BBY co budu muset předělat ?

to co som ti pisal na zaciatku su tam rozdielne iba tie dve veci.

• Autor

dá se použít elekronika s motoru AUA na motor BBY ,protože nemám říd.jednotku na motor BBY ?

To je zajimave, nejaka unava materialu, ze by? Staci vymenit jen hlavu, nebo co ti to udelalo celkem za paseku??

no neviem pokial nemas riaidacu jednotku tak neviem ci to pojde, alebo skusit s bby riadiacej jednotky prehrat soft do aua. to ti neviem povedat cim su rozdielne jednotky ale mapa pre motor by mala byt rovnaka lebo parametre su nezmenene. toto nech ti zodpovie niekto kto ma s tym skusenost

ŘJ jednotka je u obou motoru jiná, SW nejde přehrát z jednoho typu motoru na ten druhý, to vím jistě. Musíš mít ŘJ na daný typ motoru, co se týče kabeláže, nevím jestli to je stejné. Jiná ŘJ je i na motor 59kW, byť jde jen o SW záležitost, ale je tam přehozeno několik pinů, aby to nepasovalo.

• Autor

Tak jsem to odtáhl mechošovy do dílny a uvidíme.

Však z toho použiješ jen mechanické součásti. Ty budou stejné.

• Autor

nemáte někdo motor BBY měl bych dotaz

pava ho ma tak sa ho spytaj

Jsem zde, co bys rád?

• Autor

Jsem zde, co bys rád?

MOTOR BBY

post-3098-1188897698_thumb.jpg

post-3098-1188897716_thumb.jpg

Upraveno od Volvak

Plechová vana se dodává k motorům AUA, BBY. Hliníková vana se dodává k motorům BBY, BBZ. Co jsem vyčetl z chytré knížky je to kvůli zvýšení pevnosti celého agregátu. Dle mého názoru jsou obě vany vzájemně zaměnitelné to znamená, že hliníková se může použít i na motor AUA a BBY (bude pasovat). Snad se vyjádří i někdo další.

• Autor

JDE MI O TO ŽE NA STARÉM MOTORU JDE TRUBKA VÝFUKU TIM NIŠÍM MÁ STRACH ŽE SE TAM NEVEJDE NA TÉ HLINIKOVÉ

tak ako ti pisal pava aua, bby maju plechovu. ty tam davas 74kW motor ? alebo tam chces dat iba hlinikovu vanu zo 74-ky na ten 55kW bby ?

• Autor

TA VANA JE NA TOM MOTORU CO TAM TEĎ DÁVAM.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.