Volvak Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 POTŘEBUJI VĚDĚT JAKÝ JE ROZDÍL MEZI NOTORY AUA A BBY.CO VŠECHNO BUDU PŘEDĚLÁVAT ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 tak su to oba 1,4 16V 55kW aua je starsi. ja mam aua a pokial viem tak rozdiely su tam ze aua ma zapalovacie trafo kdezto bby ma uz cievky a potom je tam ina riadiaca jednotka. nic podstatne sa tam nezmenilo. pava ten ma bby tak by ti mohol napisat co je este odlisne ale uz nepredpokladam ze by bolo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 houmr: je to tak jak píšeš, nemám co dodat volvak: myslím, že budeš muset vyměnit stávající motor za stejný typ, to znamená AUA za AUA atd. Asi by byly problémy na STK. Proč to měníš, co se stalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Upad ventil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Upad ventil kua, to jsi už druhý případ. V kolika km? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 V 50000 Km nejspíš mojí vynou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 V 50000 Km nejspíš mojí vynou To je divné, popiš, vinu trochu blíže, nenapínej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Honil jsem se s kámošem a motor jsem držel před omezovačem a padla bomba to je slabé slovo. Hotovo a je po motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 predpokladam ze si to nedrzal v cervenom na otackomery, pokial nie tak mi je zaujimave preco sa to stalo nato by mal byt ten motor stavany, jednoducho 5500 ot cervene zacina 5700ot. musi bez problemov vydrzat. skusal si to reklamovat co na to povedali ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Vrátí me se na začátek původní motor byl AUA ten je v háji.Sehnal jsem motor BBY co budu muset předělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 to co som ti pisal na zaciatku su tam rozdielne iba tie dve veci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 1. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2007 dá se použít elekronika s motoru AUA na motor BBY ,protože nemám říd.jednotku na motor BBY ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikosar Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 To je zajimave, nejaka unava materialu, ze by? Staci vymenit jen hlavu, nebo co ti to udelalo celkem za paseku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 no neviem pokial nemas riaidacu jednotku tak neviem ci to pojde, alebo skusit s bby riadiacej jednotky prehrat soft do aua. to ti neviem povedat cim su rozdielne jednotky ale mapa pre motor by mala byt rovnaka lebo parametre su nezmenene. toto nech ti zodpovie niekto kto ma s tym skusenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 ŘJ jednotka je u obou motoru jiná, SW nejde přehrát z jednoho typu motoru na ten druhý, to vím jistě. Musíš mít ŘJ na daný typ motoru, co se týče kabeláže, nevím jestli to je stejné. Jiná ŘJ je i na motor 59kW, byť jde jen o SW záležitost, ale je tam přehozeno několik pinů, aby to nepasovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Tak jsem to odtáhl mechošovy do dílny a uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jargoon Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Však z toho použiješ jen mechanické součásti. Ty budou stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 3. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Září 2007 nemáte někdo motor BBY měl bych dotaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 pava ho ma tak sa ho spytaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 nemáte někdo motor BBY měl bych dotaz Jsem zde, co bys rád? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 (editace) nemáte někdo motor BBY měl bych dotaz Jsem zde, co bys rád? MOTOR BBY Editováno: 4. Září 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Plechová vana se dodává k motorům AUA, BBY. Hliníková vana se dodává k motorům BBY, BBZ. Co jsem vyčetl z chytré knížky je to kvůli zvýšení pevnosti celého agregátu. Dle mého názoru jsou obě vany vzájemně zaměnitelné to znamená, že hliníková se může použít i na motor AUA a BBY (bude pasovat). Snad se vyjádří i někdo další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 JDE MI O TO ŽE NA STARÉM MOTORU JDE TRUBKA VÝFUKU TIM NIŠÍM MÁ STRACH ŽE SE TAM NEVEJDE NA TÉ HLINIKOVÉ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 tak ako ti pisal pava aua, bby maju plechovu. ty tam davas 74kW motor ? alebo tam chces dat iba hlinikovu vanu zo 74-ky na ten 55kW bby ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 4. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Září 2007 TA VANA JE NA TOM MOTORU CO TAM TEĎ DÁVAM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.