ges Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 chci se optat na vaše názory na bezpečnostní šrouby...o jedny kola už jsem přišel a tak nerad bych přišel i o další, proto se ptám...jestli máte někdo nějaké zkušenosti či jaké si pořidit.....slyšel jsem, že existuje dokonce i nějaké zamykání kol, pište, raďte, abych měl klidné spaní a nééé jako posledně OI na špalkách, díky všem za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr5 Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Ahoj koupil jsem po dlouhém vybírání tyto na doporučení všech mechaniků :http://www.alu-pneu.cz/data.php?r=10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Když jsem vybíral já, tak mi všichni radili šrouby McGard (1000 kč sada). Teď mám dvě sady a kola jsou zatím stále na svém místě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já mám origo Škoda za 550 Kč a zatím taky v pohodě ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 origo škoda fungujou spíš jen psychologicky, v každým škoda servis mají sadu ořechů a každej origo šroub povolej a řekl bych že nemej jen origo servisy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mk.tuning Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Já mám origo Škoda za 550 Kč a zatím taky v pohodě ! Tak ať tě to dlouho vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa72 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 Ahoj, známý mi vyrobil šrouby na zakázku, unikát. Teď mi prý když tak vezmou auto kvůli kolům , aspoň to byla reakce tchána, když je viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ges Vloženo 5. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 up Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 up Jak UP??? Kdybys hledal tak tu najdeš celý téma v kterým se probírali bezpečnostní šrouby! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ges Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 up Jak UP??? Kdybys hledal tak tu najdeš celý téma v kterým se probírali bezpečnostní šrouby! hele, klídek, ja si zadal téma, tak si sem snad můžu napsat jak "up", tak teď když budu chtít i "down" nebo o co Ti jde???? Jestliže jsi znalec tohoto webu a travíš tu moře hodin hledáním, tak to je ale jen a jen tvá věc. Já na to buhužel čas nemám a tak se ptám. A kdyby jsi byl co k čemu, tak mi sem hodíš link neokřikuješ mě tu. Samozřejmě děkuji všem odpovídajícím na mou otázku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Ja mam bezpecaky dvoje, origo jsou uplne zbytecny, to Ti sunda prumerne sikovnej simpanz, natoz zlodej. Osobne kombinuju McGard (uz jsem si vyzkousel i dle kodu objednat novej orech, pac sem starej ztratil a funguje to ) a jeste jedny znackovy bezpecaky, o kola se nebojim, kdyz je budou chtit, musej vzit cely auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.