Jump to content

bezpečnostní šrouby

ges
 Share

Recommended Posts

chci se optat na vaše názory na bezpečnostní šrouby...o jedny kola už jsem přišel a tak nerad bych přišel i o další, proto se ptám...jestli máte někdo nějaké zkušenosti či jaké si pořidit.....slyšel jsem, že existuje dokonce i nějaké zamykání kol, pište, raďte, abych měl klidné spaní a nééé jako posledně OI na špalkách, díky všem za odpovědi

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
up

Jak UP??? Kdybys hledal tak tu najdeš celý téma v kterým se probírali bezpečnostní šrouby!

hele, klídek, ja si zadal téma, tak si sem snad můžu napsat jak "up", tak teď když budu chtít i "down" nebo o co Ti jde???? Jestliže jsi znalec tohoto webu a travíš tu moře hodin hledáním, tak to je ale jen a jen tvá věc. Já na to buhužel čas nemám a tak se ptám. A kdyby jsi byl co k čemu, tak mi sem hodíš link neokřikuješ mě tu. Samozřejmě děkuji všem odpovídajícím na mou otázku....

Ja mam bezpecaky dvoje, origo jsou uplne zbytecny, to Ti sunda prumerne sikovnej simpanz, natoz zlodej. Osobne kombinuju McGard (uz jsem si vyzkousel i dle kodu objednat novej orech, pac sem starej ztratil a funguje to :) ) a jeste jedny znackovy bezpecaky, o kola se nebojim, kdyz je budou chtit, musej vzit cely auto :(