masoprst Vloženo 1. Září 2007 Sdílet Vloženo 1. Září 2007 Vcera jsem v Auto Kelly koupil čidlo teploty chl. kapaliny, protože to moje bylo kaput. Větev pro palubovku funguje OK, větev pro ŘJ jede max. do 50 `C/ 900 ohmů., čili reklamace. Co mě zaujalo, že čidlo je deklarovaný jako originál ŠKODA - kód začíná XS - přesně XS59919501A. Na krabičce jsou namalovaný znaky S v kroužku s nápisem Simply - Skoda. To je nějakej novej design obalů, nebo je to čidlo šikmovokej číňan ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 V Auto Klelly maji dily znacene na netu jako O - vetsinu. U toho maji napsano, ze je to Originalni dil, nebo shodny s originalem. V tomto pripade asi ten jakoby shodny, treba jen nazvem - cidlo teploty chl. kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Kupovali jsme u AutoKelly zadní světlo na Opel Astra a nikdy víc, to pasovalo tak v krabici dp kufru, ale na uato ani boha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 origo ani náhodou....jaká byla cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 kupoval jsem tam naraznik,listu,blinkry,vse origo a vse pasovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 origo ani náhodou....jaká byla cena? Tusim, ze 293 kc. Netusi nekdo jaka je cena originalu toho cidla dle Etky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 zeleny 4 pin cca 650,- kupoval jsem před týdnem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Me ho minuly mesic pocitali v Tukasu na 1.6 75kW 850,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matys06 Vloženo 3. Září 2007 Sdílet Vloženo 3. Září 2007 Já měl od nich 2. a 3. díl výfuku a na autě vydržel 3 měsíce. Asi vadný kousek. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
d3079 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Vcera jsem v Auto Kelly koupil čidlo teploty chl. kapaliny, protože to moje bylo kaput.Větev pro palubovku funguje OK, větev pro ŘJ jede max. do 50 `C/ 900 ohmů., čili reklamace. Co mě zaujalo, že čidlo je deklarovaný jako originál ŠKODA - kód začíná XS - přesně XS59919501A. Na krabičce jsou namalovaný znaky S v kroužku s nápisem Simply - Skoda. To je nějakej novej design obalů, nebo je to čidlo šikmovokej číňan ? Já osobně bych si od nich nic nekoupil,krom plechařiny,která jakš takš jde a občas i pasuje.Tak ostatní věci jsou dost býda a moc dlouho tam nevydržej.V paraze beru věci jedině od AUTODÍLY KRČ a nebo ve SPEKTRU v Běchovicích a pak bych asi volil mezi Elitem a Štanglem.Ty první dva maj dost dobrý ceny a kvalitní věci,které vydrží a snad ještě nikdy jsem tam nemusel nic reklamovat, ale když chce někdo ušetřit a pak se s tím ještě vstekat tak mu radim nakoupit u Kelly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Beru tam vse na auta,vse ale kvalitni veci,zadnej starline nebo pod,nikdy zadnej problem,kdyz beru cidla nebo kladky,tak si jeste najdu v etce cisla origo dilu na dany typ a rok a fakt zadnej problem,ale chce treba nejake veci kozultovat se skoda prodejnou,napr chtel jsem tam brat cidlo na klimu na snimani venk.teploty.ale za ty same penize ho maji origo ve skode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Vcera jsem v Auto Kelly koupil čidlo teploty chl. kapaliny, protože to moje bylo kaput.Větev pro palubovku funguje OK, větev pro ŘJ jede max. do 50 `C/ 900 ohmů., čili reklamace. Co mě zaujalo, že čidlo je deklarovaný jako originál ŠKODA - kód začíná XS - přesně XS59919501A. Na krabičce jsou namalovaný znaky S v kroužku s nápisem Simply - Skoda. To je nějakej novej design obalů, nebo je to čidlo šikmovokej číňan ? Já osobně bych si od nich nic nekoupil,krom plechařiny,která jakš takš jde a občas i pasuje.Tak ostatní věci jsou dost býda a moc dlouho tam nevydržej.V paraze beru věci jedině od AUTODÍLY KRČ a nebo ve SPEKTRU v Běchovicích a pak bych asi volil mezi Elitem a Štanglem.Ty první dva maj dost dobrý ceny a kvalitní věci,které vydrží a snad ještě nikdy jsem tam nemusel nic reklamovat, ale když chce někdo ušetřit a pak se s tím ještě vstekat tak mu radim nakoupit u Kelly. se musím smát ,kdee myslí te ,že nakupuje servis škoda ? V Elitu nebo v Auto Kelly. Jo jo a co teď ? Neopravovat auta ? Je to ´plně jedno kde koupíš všichni maj to samé a prodávaj to mezi sebou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Taky nakupuju u Auto Kelly a zatím vše bez problémů.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Sto zákazníků a každy s jinou. Švára si tam kupuje díly na Fordku a nikdy si nestěžoval, že by mu tam něco nesedělo. Jinak pro ty co s Auto Kelly mají špatné zkušenosti, našel jsem na netu jiného dodavatele náhrádních dílů. Své zkušenosti zatím nemám ani s jedním z nich, nic jsem od nich nebral. Jinak Automedik . Ale možná tu adresu už tady někdo uváděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spici Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Vcera jsem v Auto Kelly koupil čidlo teploty chl. kapaliny, protože to moje bylo kaput.Větev pro palubovku funguje OK, větev pro ŘJ jede max. do 50 `C/ 900 ohmů., čili reklamace. Co mě zaujalo, že čidlo je deklarovaný jako originál ŠKODA - kód začíná XS - přesně XS59919501A. Na krabičce jsou namalovaný znaky S v kroužku s nápisem Simply - Skoda. To je nějakej novej design obalů, nebo je to čidlo šikmovokej číňan ? viděl jsem to na vlastní oči a je to 100% číňan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masoprst Vloženo 16. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Březen 2008 viděl jsem to na vlastní oči a je to 100% číňan Kamosovi jsem v lednu menil termostat, ktery koupil v Kelly, za cca. mesic jsem ho menil znova za Vernet, protoze tesnici gumicka se smrskla a prestala tesnit. Kelly ma u me definitivni stopku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.