Xmax88 Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Zdravim koupil jsem Fabii 1.4MPI 44KW, ale nikde jsem nezjistil kolik to ma ventilu, ja si myslim ze 8V, ale nejsem si jisty, kdez jsem vsude hledal, tak jsem nasel zminky jen o 16V a to i na strankach skodovky, tady uz jsem se neco o 8V docetl ale nevim u jakych motoru to bylo a jeste jedna otazka kdyz se treba rano nastartuje, tak slysim z podkapoty neco jako bzuceni nebo tak neco je to slyset cca 5-10s, kdyz jsem se ptal v tom bazaru, bylo mi receno ze je to normalni kdyz auto dele stoji, ze se utesnuni vule u ventilu nebo tak neco a tady jsem se docetl ze to muze byt spatnym olejem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramon Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 Motor má 8 ventilov.Na 16 by to bol príliž malý výkon (aj keď u skodovky nieje nič nemožné). S tým bzučaním ti asi nepomôžem.Ráno,krátko po štarte má každé auto trošíčku iný zvuk,ale to len kým nenaťahá do celého motora olej.Takže tým olejom to môže byť.Ak máš auto krátko,skús olej vymeniť.Hlavne použi správnu špecifikáciu. ( VW 500 00 , VW 502 00 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
multipas Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 na 99 % je to cerpadlo paliva. je to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmax88 Vloženo 2. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Září 2007 takze rad slysim ze zvuk je normalni ale trosku nerad slysim ze je to 8V, prece jen 16V je 16V ale jinak je mi to jedno díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 2. Září 2007 Sdílet Vloženo 2. Září 2007 na 99 % je to cerpadlo paliva. je to normalne. No čerpadlo paliva je vzadu v nádrži a bzuení se ozývá až po startu motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.