Luk Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dnes jsem náhodou narazil na tohle: http://www.auto-lukas.cz/tlumice.php Zajímavá nabídka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
holy Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dnes jsem náhodou narazil na tohle: http://www.auto-lukas.cz/tlumice.phpZajímavá nabídka ...škoda že na druhým konci republiky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dnes jsem náhodou narazil na tohle: http://www.auto-lukas.cz/tlumice.phpZajímavá nabídka ...škoda že na druhým konci republiky.... nápodobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kutil_Tim Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 fajn, asi zajedu do Noveho jicina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 4. Září 2007 Sdílet Vloženo 4. Září 2007 Dnes jsem náhodou narazil na tohle: http://www.auto-lukas.cz/tlumice.phpZajímavá nabídka ...škoda že na druhým konci republiky.... nápodobně Podle letáku co je na stránkách té firmy to bude celorepubliková akce škodovky, bych řekl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 No u nas v JBC to probiha take. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No u nas v JBC to probiha take. JBC? Co to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 No u nas v JBC to probiha take. JBC? Co to je? zeby Jablonec?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a nebude to aj v SR? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafel Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Jinak ve Škodofce v servise to stojí kolem 150 Káčé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 11. Září 2007 Sdílet Vloženo 11. Září 2007 Ptal jsem se včera na tuhle akcičku kámoše ze servizu tady v Plzni, řikal že se k tomu nepřipojili, bo jde jen o to vylákat z lidí prachy za nový tlumiče. Podle toho jak to vyložil bych tipoval, že skoro každý druhý auto bude mít schválně špatný tlumiče, nebo už budou na hraně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 V Autocentru Lukáš v Rožnově pod Radhoštěm mají akci na test TLUMICU ZDARMA a nemusíte si tlumiče u nich měnit ale mají tam i nějaké akce na tlumiče - práce zdarma ATD. DOPORUCUJI SI ZAJET ZKONTROLOVAT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Nekažme mu radost. . No ale když jsme u té výměny tlumičů, víte jakou značku tlumičů používá Škoda do Octavii I TDi? Jelikož mě čeká výměna předních tlumičů, tak váhám jestli vzít od Škodovky nebo koupit nějaké jiné? Editováno: 24. Září 2007, autor: blizard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danmark Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Nekažme mu radost. . No ale když jsme u té výměny tlumičů, víte jakou značku tlumičů používá Škoda do Octavii I TDi? Jelikož mě čeká výměna předních tlumičů, tak váhám jestli vzít od Škodovky nebo koupit nějaké jiné? Myslím že SACHS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Díky, já jsem si právě nebyl jistý. Čekají mě měnit přední. Nečekám od auta žádné "sportovní" nebo "rally" výkony, chci právě nějaké kvalitní pro normální ježděni hlavně za rozumný peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Akce platí jen pro vozy vyrobené mezi 1994 a 2004 viz http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=30625 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Nekažme mu radost. . No ale když jsme u té výměny tlumičů, víte jakou značku tlumičů používá Škoda do Octavii I TDi? Jelikož mě čeká výměna předních tlumičů, tak váhám jestli vzít od Škodovky nebo koupit nějaké jiné? Minulý týden jsem dával origo a jsou to Monroe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 U oktavy je to podle modeloveho roku a vybavy vozu u nějaké je to SACHS U JINE MONROE ATD. Dává se to na č. karoserie a podle typu podvozku. A jinak ta akce u Autocentrum LUKÁŠ bude pořád ale jen v pobočce Rožnov pod Radhoštěm. Jelikož tam mají měření ultrazvukem a trvádo technikovi cca 7 minut tak se tam stavte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
max1986 Vloženo 1. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2007 U AUTOCENTRA LUKAS TE BUDOU STÁT PŘEDNÍ TLUMIČE ORIGO 5100 I S VÝMĚNOU A ZADNÍ ZA 4150 S VÝMĚNOU KOMPLETNÍ VŠE NOVÉ JE TO SPECIÁLNÍ NABÍDKA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 U oktavy je to podle modeloveho roku a vybavy vozu u nějaké je to SACHS U JINE MONROE ATD. Dává se to na č. karoserie a podle typu podvozku. A jinak ta akce u Autocentrum LUKÁŠ bude pořád ale jen v pobočce Rožnov pod Radhoštěm. Jelikož tam mají měření ultrazvukem a trvádo technikovi cca 7 minut tak se tam stavte Jo,jo.Svatá pravda.Dnes jsem tam byl,jak už píše max1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.