Alexas Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Mám Neumanna asi za 2800 kč a spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 (editace) . Editováno: 15. Listopad 2007, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 Dneska jsem se byl zeptat na thule nsice a je fakt ze by se v pripade vymeny auta dali pouzit i na jiny, pripadne vymenit jen ty drzaky.... ale stojej ty zakladni taky ranec 4000,- to je prast jak uhod, kuci neche nekdo prodat origo nosice za levneji, koupiiiim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 7. Září 2007 Sdílet Vloženo 7. Září 2007 (editace) Dneska jsem se byl zeptat na thule nsice a je fakt ze by se v pripade vymeny auta dali pouzit i na jiny, pripadne vymenit jen ty drzaky.... ale stojej ty zakladni taky ranec 4000,- to je prast jak uhod, kuci neche nekdo prodat origo nosice za levneji, koupiiiim Kdyz chces usetrit,kup Neumanna Editováno: 15. Listopad 2007, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 8. Září 2007 Sdílet Vloženo 8. Září 2007 koupil bych si origo, thulle je taky dost drahej a hlavně ty origo už ted maj vychytaný. ja si koupil ten z první serie a ten mi promáčk v místě styku s karoseriis třechu, tak to vyreklamovali, zpravili, dali mi novej a pohoda. a bylo tam jedno auto s uplne tim samým problemem, co jsem měl ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 9. Září 2007 Sdílet Vloženo 9. Září 2007 a neumite ho nekdo sehnat za nejakou slusnejsi cenu, klidne starsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carlito Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Zdarek ... cim natierate miesto pred montazou nosica, kde prichadza guma nosica do styku so strechou ? V navode k origo je doporuceny niejaky speci pripravok. Da sa pouzit aj nieco ine ? Pytam sa preto, lebo som len tak tak ocistil to miesto na streche po demontazi nosica. dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Duben 2008 Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Já tu gumu zespoda na nosiči vždycky nastříkám siliconovým olejem. No a střechu samozřejmě před montáží umeju, toď vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 18. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2011 Zdravím pánové, chlapi, teď zrovna taky zvažuji koupi střešního nosiče, mám v plánu kupovat HAKR, nemáte náhodou někdo zkušenosti? Taky jsem se dozvěděl, že přímo od Hakra je možné na OII použít střešní nosič na Superba, tak nevím co je na tom pravdy, prý by snad měl být dokonce kvalitnější. Každopádně uvítám zkušenosti s Hakrem na OII. Dík, s pozdravem vevodap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 HAKR je šílenost. Já je nesnáším už od dob felicie, co jsem od nich měl, bylo příšerný. Levný to je fakt a tím to tak končí.... Instalace se rovná mentální onanii... hrůza... Jako já bych nic jinýho než originál nechtěl....... Když máte opici, musíte mít na banány...... (ještě Thule, stejně to dělají pro Škodovku oni, proto skoro stejná cena) To je tak můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan155 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Jinak teď jsou jedny originály na AUKRU, za jakž takž peníze.... http://aukro.cz/originalni-stresni-nosic-pro-skoda-octavia-ii-i1725920549.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Jinak teď jsou jedny originály na AUKRU, za jakž takž peníze.... http://aukro.cz/originalni-stresni-nosic-pro-skoda-octavia-ii-i1725920549.html Kupoval jsem taky na aukru. Důležité je pohlídat si, aby k nosiči byl i originální momentový imbus. Právě proto, aby nedošlo k promáčknutí střechy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 23. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2011 Tak tak, nakonec jsem koupil už ve čtvrtek, Hakr za slušnou cenu. Tak jak chlapi píšete, seštelovat to bylo za trest. Jel jsem podle obrázkovýho návodu. Až nakonec jsem pochopil, že v krabici vložený centimetr byla PAST. Na obrázku je naznačeno kde měřit a v dalším papíře kolik. Až na to, že míry neidpovídají vzdálenostem dle obrázku, ale uvedených 80 mm vředu a 100 mm vzadu, od konce tyče po úchyt se musí brát dle rysek vyznačených na tyčích. Já na to došel postupným povolováním, posouváním, dotahováním ....................... Jen se zeptám, mají originální nosiče na uchycení v bodech do karoserie šrouby? Vzhledem k tomu, že v karoserii je závit bych to předpokládal, na obrázcích na netu jsem neviděl žádný detail. Každopádně Hakr má pouze trny (bez závitu), a ještě jedna věc, docela mě překvapila síla, kterou doporučijí dotahovat, přiznám se, že bych dotahoval méně, než je přiloženým "momentovým" klíčem. Nakonec se však vše povedlo, takže vlastně spokojenost. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzerek Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Zdarec, chtěl bych se zeptat, kde se dá sehnat nějaká univerzální zahrádka, která se nepřidělá na haguse? Jedeme totiž na hory a do auta se všechno nevleze. Rakev už mám sehnanou. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malé zvíře Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 U Škodovky tomu říkají Zkáladní střešní nosič: http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/zakladni-stresni-nosic-Octavia-LAS610001Bx - odjiného výrobce samozřejmně levněji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 18. Únor 2013 Sdílet Vloženo 18. Únor 2013 Ahoj, jestli chces, mam na prodej, primo na OII Sedan. Hlinikovy profili s moznosti vlozit T-kusy. Uzamykatelna. Je to tahle: http://www.neumax.cz/obchod/stresni-nosic-neumann-pro-skoda-octavia-ii-5-dr-hatchback-rv-2004-naa5515/ na prodej za 1500, je skoro nepouzivana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzerek Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Goose : Podle návodu jsou nad dveřmi nějaké díry na šroubky. Opravdu to má každý model Octavie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 19. Únor 2013 Sdílet Vloženo 19. Únor 2013 Co vím tak sedan ano, však se koukni! Stačí otevřít dveře a uvidíš jestli je tam máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vevodap Vloženo 20. Únor 2013 Sdílet Vloženo 20. Únor 2013 Teď to řešil kamoš. Zjistil, že na COMBI je bez prolisů a bez dír. Nechápu proč to nedělaj na všech stejně. Jasně, COMBI i vypadá líp s hagusama, ale................. Každopádně, nemáte někdo info, proč jsou ty dírky se závitem? Zatím jsem si nevšiml, že by nějaký nosič měl šrouby, vždy vidím jen trny, komolé kužely......??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzerek Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 A jak to vyřešil kámoš? Jako já jsem si už našel firmu od které si to půjčím a nechám namontovat, ale říká mi, že nad rámem dveří jsou nějaké díry? Absolutně nemám ponětí o čem mluvil Jako mně se zdá, že žádné díry ani nic podobného tam nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 21. Únor 2013 Sdílet Vloženo 21. Únor 2013 http://auto.bazos.cz/inzerat/21199917/Stresni-nosic-Skoda-Octavia-II-novy.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 A kouknul jsi se tam nebo máš "jen pocit" nebo se ti něco zdá???? To je problém otevřít dveře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dolama Vloženo 27. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2013 (editace) Ahoj, chtěl bych se zeptat jaký máte názor na origo nosiče na octavii 2 (sedan) po FL ?? Na octavii 1 jsem používal origo a byl jsem naprosto spokojen a taky se chci zeptat jestli někdo nemáte foto jak je to tam upevněný nechci poškodit auto. Díky za rady Editováno: 27. Červenec 2013, autor: Dolama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fundy Vloženo 28. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2013 kúp si Thule a máš po probléme! Ja som teraz menil za Thule s tyčami Wingbar + nosič na bike Thule Proride 591 a max.spokojnosť - žiadne hučanie, či pískanie, aj keď nad 130 sa niečo sem-tam ozvalo. A tuším, že aj tie origo nosiče robí pre Škodu Thule, tak že ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
melman Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 Nezná někdo výrobce originálního střešního nosiče ? Případně zda se dá dokoupit nová T guma do drážky, bohužel jsem obě ztratil..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.