Přejít na obsah

Jak otevřít FABII s vybitou baterkou?

lindstrem

Doporučené příspěvky

Ja mam fabii rv 2001 s plnou vybavou a vyndal sem baterku aby mi ten mráz to neroztrhal bo s ní moc nejezdím no skoro vůbec a nejde mi otevřít a asi mam roztřištěný zámek ale je to na dálku ale tím že je baterka venku tak to nejde otevřít a tak se chci zeptat má to sise ten safety ale nezapne se to když je baterka veku ja vím zní to blbě ale aby nebyla zvláštní baterka nekde aby sem se tam vubec dostal a chci to skusit vyhačkovat pls pls poradte potřebují není to moje auto pls pls jo a jeto 2,0 85 kw

Už sem to otevřel , stačí jen vzít něco dlouheho do ruky lehnou si pod auto a jsou tam dva plíšky u kapoty tak stačí jen jakoby k sobě zatlačít a kapota se otevře , vlastní zkušenost
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 6 měsíců později...

ja som to "vyriesil" obycajnym spagatom- uviazany za paku zamku vpredu aj vzadu- vyvedeny vpredu pred chladic otvorom ktorym sa nasava vzduch do filtra  a dosiahnutelny zakrivenym drotom a vzadu zaspodu cez taku gumovu zatku na rezerve

spagat som nahradil kovovym lankom po tom, co sa mi spagat pretrhol

teda staci spagat potiahnut a zamok sa otvori -iste ,je to raj pre zlodeja, ale najprv by musel vediet, ze to tak funguje

vyhoda v tom, ze netreba liezt pod auto

overil som to dvakrat- ked sa mi v zime vybila baterka - raz som otvoril prednu kapotu a nastartoval kablami z ineho auta a raz som musel vliezt cez dvere kufra az dopredu a rukou kapotu otvorit

zamku na dverach  mam nefunkcnu -pretaca sa dookola bez otvorenia dveri-neviem ci je vadny mikrospinac,alebo len vlozka

pri tej prilezitosti ma napada, co ked bude nefunkcne dialkove ovladanie - ci sa da otvorit zvnutra tym tlacidlom na opierke ruky co sluzi  na zamykanie/ odomykanie dveri

Vie niekto?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...