Přejít na obsah

lindstrem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    11
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Oznámení lindstrem

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Skvělé. Moc díky. Četl jsem všechno a měl jsem v tom trošku guláš, tak teď už mám jasno. Ještě jednou díky za rady. Dám vědět, jak jsem pochodil
  2. aha, tak to jsem netušil. No snad to tam najdu. Ještě že se nedají zaměnit:-) Díky za upřesnění. A ten modročervený teda zapojit na pojistku 28? Díky moc
  3. Ahoj chlapi, dnes mi došel tempomat (origoš) ale kabeláž není od Molpiru. Proto mě zmátlo, že chybí dutinky a piny pro připojení k brzdovému spínači. Můžete se prosím podívat na přiložené fotky (konce kabelů a schéma) a potvrdit nebo mi vyvrátit že: 1. bílý drát se zapojí do konetoru T11a pin 10 2. a hlavně že ten skoro oholený červeno-modrý drát přijde zapojit někam na pojistkovou skříň (a kam přesně by to mělo být, jestli třeba na pozici 28) 3. hnědý konektor se zapojí do ŘJ komfortní výbavy (snad tam někde bude volný flek) Nejsem elektrikář, ve schématech se vyznám minimálně, ale rozborku/sborku dle návodu na montáž tempomatu jsem s mírnými komplikacemi zvládnul. Mám Fabii 1,4 55kW rv.2000 Moc díky za odpovědi.
  4. OK. Asi se nadřu, ale zkusím to. Nějak se bavit musím:-) Ještě jednou díky.
  5. Díky. To jsem přesně nechtěl slyšet:-))))
  6. Ahoj chlapi, chtěl bych si vyněnit přední tlumiče (časem i ty zadni:-). V chytré knížce (Jak na to?) je uvedeno, že se musí vytáhnout celá pružicí jednotka (tlumič, péro osazení). Je to opravdu tak nebo se to dá obejít a skutečně vyndat jenom tlumič? Díky za odpovědi. A ještě jedna otázka. Skutečně musím všechno utahovat momentovým klíčem? Nestačí nějaký odhad?
  7. tak jsem vypáčil dveře a drátem otevřel kapotu motoru. Baterka už se nabíjí:-). Díky za pomoc.
  8. Jinak je to práce tak na pět minut, když si trochu šikovnej. Ten mechanik z toho servisu to měl do minuty...to sem docela koukal, ja to jde snadno... a to ještě vtipkoval, že by se mohl živit kradením fabii OK, tak to zkusím. A lezli tam spíš v přední části dveří, uprostřed nebo vzadu? Nějak se mi nechce věřit, že ty dveře jdou tak hodně vyhnout. Je tam celekem velkej falc. Ale uvidím.
  9. Jak to? U sedane nejdou sklopit sedačky z kufru? Díky chlapi, a co přímo kapota motoru? Ta zvenku otevřít nejde? zatáthnout za lanko nebo tak něco?
  10. TAK CO LIDIČKY, URČITĚ TO NĚKDO VÍTE. PLS HELP...
  11. Prosím pomooooc!!! Mám Fabii Elegance rv.2000. Všechny zámky zaslepené. Vybila se mi baterka a nemůžu se dostat pod kapotu bych ji nabil. Prosím poraďte, jak otevřít kapotu zvenku, popř. jak se dostat dovnitř vozu bez DO? Moc díky.
×
×
  • Vytvořit nový...