Ondra16V Vloženo 31. leden 2017 Vloženo 31. leden 2017 V letadle se spolu baví dva muži:"Víte, vždycky když letím letadlem, tak se něco špatného stane." Náhle přijde letuška a říká: "Letadlo padá do moře, ale nebojte se, každý z vás dostane píšťalku a s tou odeženete žraloky.""No, neříkal jsem to? A teď buď dostanu pokaženou píšťalku nebo trefím nahluchlého žraloka!" 2 Citovat
Galvi Vloženo 2. Únor 2017 Vloženo 2. Únor 2017 Pro ne angličtináře: V případě požáru - Prosím opusťte budovu před tím, než to napíšete na sociální síť 3 Citovat
Galvi Vloženo 6. Únor 2017 Vloženo 6. Únor 2017 (editace) https://media.giphy.com/media/3o6Ztepyd0ax8pMTo4/giphy.mp4 Editováno: 6. Únor 2017, autor: Galvi 2 Citovat
wirer Vloženo 9. Únor 2017 Vloženo 9. Únor 2017 sorry, ale toto sem musím dať to sa môže stať iba u nás http://www.tvnoviny.sk/domace/1857792_v-presove-sa-zrazili-dve-auta-v-jednom-sedela-opita-dcera-v-druhom-jej-opita-matka len škoda Rapid-ečky 2 Citovat
sk0d@ Vloženo 10. Únor 2017 Vloženo 10. Únor 2017 (editace) Dnes sa da kupit barsčo... Editováno: 10. Únor 2017, autor: sk0d@ 1 Citovat
Galvi Vloženo 11. Únor 2017 Vloženo 11. Únor 2017 Konečně smysluplné využití značek na přání 6 Citovat
Ondra16V Vloženo 12. Únor 2017 Vloženo 12. Únor 2017 - Pane řidiči, mluvíte z cesty, vystupte si, prosím!- Vy mluvíte z cesty, já mluvím z auta! S kolegyní máme jasno. Správný chlap má mít pět P:Pořádný penis a plnou pokladnici peněz! Udýchaný mladý pošťák přijde k dědkovi s důchodem a povídá:"Dědo! Už mě nebaví chodit každý měsíc za vámi na samotu 18 km od dědiny!"Děda na to:"Neser mě nebo si objednám denní tisk." Babka se chystá s dědou na procházku:"Dědo, mám si vzít podprsenku?""Jen si ji vezmi. Venku je bláto." Jde takhle myslivec po lese, náhle vidí babku na stromě a praví: \"Copak babičko, snad ne Redbull.\" \"Kdepak Redbull, Pitbull\" 2 Citovat
Effendi Vloženo 18. Únor 2017 Vloženo 18. Únor 2017 Pij vodu ve správném čase. · 1 sklenka vody hned po probuzení - podporuje funkci vnitřních orgánů · 1 sklenka vody 30 minut před jídlem - prospívá trávení · 1 sklenka vody před koupelí - snižuje krevní tlak · 1 sklenka vody před spaním - předchází krvácení do mozku po dobu spánku a taky často se vyskytujícímu srdečnímu záchvatu. Alternativně: Pokud bys dostal po častém pití vody průjem, pij následovně: Ø 1 velká štamprle slivovice hned po probuzení - dobře "nastartuje"celý organismus Ø 1 velká štamprle borovičky 30 minut před jídlem - prospívá spalování tuků a jsi zase jako proutek Ø 1 malá štamprle meruňkovice před koupelí - vyrovnává krevní tlak (u vysokého ho snižuje, u nízkého ho zvyšuje) Ø 1 velká štamprle becherovky před spaním: - kam se hrabou všechny tabletky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.