Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Před hodinou, stanmar napsal:

Akční leták pražského Kauflandu v Michli : (pro dokreslení situace - článek )

tohle je super...to znám..mi to připomíná Českou sodu... Napalmex...ke každému balení SS-áček zdarma...my pereme na 1948 :D

Vloženo (editace)
před 16 hodinami, Sir_Jarek napsal:

Co se ti nelíbí Voice? Nemůžeš mi zapomenout, že jsem něco viděl jinak, než ty? Nezakopem válečnou sekeru?

5900f7f7a59c6_Vstiek.thumb.JPG.bd42020085238b4e1531a686bd7f8714.JPG

Buď v klidu,taky jsem už v nějakém tématu od něho dostal mínus :) To je člověk,co nikdy na žádný sraz nepřijede a pouze sedí za PC :) Ale už to nějak přecházím :) 

Editováno: , autor: Ondra16V
  • Pozitivní 1
  • Negativní 1
Vloženo
před 1 hodinou, Ondra16V napsal:

Buď v klidu,taky jsem už v nějakém tématu od něho dostal mínus :) To je člověk,co nikdy na žádný sraz nepřijede a pouze sedí za PC :) Ale už to nějak přecházím :) 

a už ho tam máš taky :D

Vloženo
před 32 minutami, Malta napsal:

a už ho tam máš taky :D

Vis jak,my dva se drazdime a je aspon sranda :D Ja ale tohle individuum (rikejme mu treba Voice) neberu vazne :) Ale jestli mu to udela dobre nebo ho to nejak uspokojuje... :) U nas by mu rekli,ze je to cyp jak lampa :D

Vloženo

Na to si zvykneš... a až to nastane, tak ho začneš ignorovat, včetně zabudované funkce na fóru, která dovolí, že se nebudou například jeho příspěvky zobrazovat. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...