acek Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Jo dobrej magor,ale trochu jsem zapátral do toho fóra a fak se tam člověk pobaví.Ale tenhle interiér je fakt dobrej,hold ruční práce ta se obzvlášť cení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 13. leden 2011 Sdílet Vloženo 13. leden 2011 Info pro ty kteří si objednali klimatizaci climatic u škoda auto,zde je foto k nahlédnutí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 22. leden 2011 Sdílet Vloženo 22. leden 2011 Jo dobrej magor,ale trochu jsem zapátral do toho fóra a fak se tam člověk pobaví.Ale tenhle interiér je fakt dobrej,hold ruční práce ta se obzvlášť cení. Akorát než bych to na tohle auto ušil, tak by se mi rozpadlo a pohnilo na dvorku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. leden 2011 Sdílet Vloženo 23. leden 2011 ta klima v té Volze nemá chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 29. leden 2011 Sdílet Vloženo 29. leden 2011 Škoda auto pro vás chystá nový modely: :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 26. Únor 2011 Sdílet Vloženo 26. Únor 2011 Pravý význam mužské mluvy: Věta: Nemůžu to najít. Význam: Nespadlo mi to samo do dlaní, takže jsem naprosto bezradný. Věta: To je ženská práce. Význam: Je to těžké, špinavé a nevděčné. Věta: Vezmeš si mě? Význam: Oba moji spolubydlící se odstěhovali a já nemám kdo by mi pral. Věta: Přinesl jsem ti dárek. Význam: Na benzínce dávali u pokladny zdarma škrabku na okna. Věta: Tolik jsi mi chyběla. Význam: Nemůžu najít šuplík s ponožkama, děcka mají hlad a došel toaletní papír. Věta: Neztratil jsem se. Vím přesně, kde jsme. Význam: Nikdo už nás živé nespatří. Věta: Nepotřebuju číst nějaký návod. Význam: Umím to zkurvit i bez tištěné pomoci. Věta: To je mužská záležitost. Význam: Není s tím spojena nutnost přemýšlet. Věta: Můžu ti pomoct s večeří? Význam: Proč už to není na stole? Věta: To by bylo dlouhé vysvětlování. Význam: Nemám ponětí, jak to funguje. Věta: Máme zpoždění. Význam: Aspoň můžu jet jako blázen. Věta: Odpočiň si, drahá. Vždyť pracuješ tak usilovně. Význam: Kvůli vysavači neslyším televizi. Věta: Hmm, to je zajímavé, drahá. Význam: Ty ještě pořád mluvíš? Věta: Miláčku, na důkaz naší lásky přece nepotřebujeme nějaké materiální věci. Význam: Zase jsem zapomněl na naše výročí. Věta: Očekáváš ode mne příliš mnoho. Význam: Snad si nemyslíš, že zůstanu vzhůru. Věta: To je opravdu dobrý film. Význam: Hmm, bouchačky, rychlá auta, nahé baby. Věta: Víš, jak mám špatnou paměť. Význam: Pamatuju si jména všech postav ze Simpsonů, text písničky z Krotitelů duchů, adresu holky, se kterou jsem se poprvé líbal,obsah motoru všech typů aut, ale nepamatuju si datum tvých narozenin. Věta: Pořezal jsem se, ale nic to není. Význam: Právě jsem si uřízl končetinu, ale radši vykrvácím, než abych přiznal, že mě to bolí. Věta: Myslel jsem na tebe a přinesl jsem ti růži. Význam: Ta holka, co je prodávala, byla fakt sexy a neměla podprdu. Věta: Je to jedna z těch nepříčetných feministek. Význam: Nechtěla mi uvařit kafe. Věta: Poslouchám tě. Význam: Nemám ani mlhavou představu o tom, co říkáš, ale doufám, že předstírám dobře, jak ti rozumím, protože jinak bys na mne řvala příští tři dny. Věta: Fakt v těchto šatech vypadáš báječně. Význam: Nezkoušej si žádné další šaty a hlavně už pojď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Březen 2011 Sdílet Vloženo 1. Březen 2011 (editace) ach tie maskl kchary (Camaro na 30" diskoch...) Editováno: 1. Březen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2011 Sdílet Vloženo 26. Březen 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadrach Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 - "Dobrý den, já jsem Prokop Buben." - "Z toho si nic nedělejte, já zase spolknul píšťalku..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 17. Duben 2011 Sdílet Vloženo 17. Duben 2011 Tak přináším další moji menší sbírku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 Kto to vydrzi pozerat az do konca, ma moj respekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 no vydržel jsem to,ale pujdu to rozdejchat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 6. Květen 2011 Sdílet Vloženo 6. Květen 2011 LINK: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krtek6 Vloženo 8. Květen 2011 Sdílet Vloženo 8. Květen 2011 tady ten ftip znám v textové podobě..ale je to mazec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 17. Květen 2011 Sdílet Vloženo 17. Květen 2011 Dřevěné dívky !!! Inzerát stále aktuální, máte zájem ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 1. Červen 2011 Sdílet Vloženo 1. Červen 2011 ma odvahu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Príde Skinhead do preplneného autobusu a ako ide okolo jednej dôchodkyne, tak ona sa hneď postaví a povie: "chlapček môj zlatý, taký si mladý, po chemoterapí a s ortopedickými topánkami,... len si pekne sadni" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 ach tie maskl kchary (Camaro na 30" diskoch...) lehké SUV je vidět, že na auto lze narvat jakýkoliv disky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Kto to vydrzi pozerat az do konca, ma moj respekt já vydržel,ale nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 (editace) Jane stretla Tarzana prvýkrát. Chvíľu sa rozprávali a Jane sa opýtala, či Tarzan vie, čo je to sex. - "Tarzan nepozná sex!", Po chvíli vysvetľovania Tarzan hovorí: - "Tarzan to robiť do diery v strome." Jane sa usmiala, vyzliekla si šaty a hovorí: - "Takto sa to má robiť." ...Tarzan k nej pristúpil a kopol ju rovno do rozkroku. Jane po hodine bolesti hovorí: - "Prečo si to spravil?" - "Tarzan vyhnať veveričky!"” - Mami, Mami, môj chlapec je gay!!! - To nevadí Justin... Dnes ráno som bol v obchode. Bol som tam päť minút. Keď som vyšiel von, stála tam policajtka a práve vypisovala blokovú pokutu. Tak som k nej podišiel a vravím: "Ale no tak, zlatko, to takému fešákovi ako som ja, nemôžeš dopriať ani malú prestávku?" Ignorovala ma a tak som jej vynadal do je**utých fízlov. Pozrela sa na mňa a začala vypisovať ďalšiu pokutu za ojazdené pneumatiky. Tak som ju nazval tupou š**tkou. A ona začala vypisovať tretí blok. Tak to išlo ďalších dvadsať minút, nadával som jej do k*riev a tak.. Čím viac som jej nadával, tým viac pokút napísala... Mne to bolo ale jedno... Ja som bol peši. Editováno: 22. Červen 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 30. Červen 2011 Sdílet Vloženo 30. Červen 2011 Totálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 1. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2011 Našel jsem na netu dobrou hádanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 Tady jsem našel něco na netu, zlatý český ručičky :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2011 no tak to nemá chybu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2011 Pekna vychytavka asi prekvapeni pro zlodeje s tim by tezko ujel a k tomu videu s tou blondynou .. taky jsem dokoukal do konce ale uz na zacatku jsem si rikal jak nekdo muze byt tak tupy a neschopny a ke vsemu dostat ridicak! To pri tech zkouskach asi byli slepi vsichni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.