Host V/// RS Vloženo 1. Únor 2006 Sdílet Vloženo 1. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 1. Únor 2006 Sdílet Vloženo 1. Únor 2006 # # Veronika a Michal jsou oba pacienti na psychině. # # Jednoho dne se procházejí okolo bazénu a v tom Michal náhle skočí do # # vody. # # Topí se jako kámen a nevyplave. Veronika okamžitě skočí za ním, aby # # ho zachránila. Ponoří se na dno a vytáhne Michala ven. Když se o tomto # # hrdinském činu dozví ředitel ústavu, okamžitě dá příkaz propustit # # Veroniku z psychiny, protože poznal, že je duševně naprosto stabilní a # # příčetná.Tak jde tedy k ní, aby jí sdělil velkou novinu: "Veroniko, mám # # jednu dobrou a # # jednu špatnou zprávu. Nejprve dobrá zpráva, a sice můžeš opustit ústav, # # neboť jsi byla schopna zachránit jinému pacientovi život. Myslím tedy, # že # # jsi # # opět mentálně v pořádku." Špatná zpráva je ta, že se Michal, kterého si # # zachránila krátce poté oběsil v koupelně na pásku z kalhot jeho # # obleku. # # Je mi to líto, je mrtev." Veronika se na něho krátce podívá a # # prohlásí:"On se neoběsil, já jsem ho tam pověsila, aby uschl." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 2. Únor 2006 Sdílet Vloženo 2. Únor 2006 Dopravák zastaví auto, které jede ve městě 110 a povídá: D: Dobrý den, váš řidičský průkaz. R: Nemám, ten mi sebrali před chvílí vaši kolegové, když mě chytili vožralýho. D: Tak techničák. R: Cože techničák, nemám, vždyť já sem tak zlitej, že ani nevím, kde sem to auto ukrad... D: To je kradený auto ?!!! R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslim, že sem tam něco takového zahlídl, když sem tam házel pistoli... D: Jakou pistoli? R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podělanýho řidiče, co mi překážel v tomhle autě. Jestli chcete vidět jeho zdechlinu, tak je v kufru... Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta přijede, vyskáče, obklíčí auto a její šéf jde k řidiči a povídá: C: Řidičák! R: Tady prosim. C: Techničák ! R: Tady... C: Můžu kouknout do přihrádky? R: Jasně... (samozřejmě žádná pistole) C: A do kufru ? R: Samozřejmě... (žádná mrtvola) C: Tak teď jsem trochu zmatený, tady kolega mě zavolal, že jedete opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru... R: No to je skvělý a vsadím se, že bude ještě tvrdit, že sem jel moc rychle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 # Chlápek v nóbl restauraci potřebuje na toaletu. Na pánech je bohužel # obsazeno. Už to nemůže vydržet a tak nakoukne na dámy. Tam nikdo, tak # hups tam. Libuje si, že jsou to krásné toalety a jak tak sedí, vidí # 3 knoflíky. Říká si pro sebe, že tohle na pánech nemají, co to asi # může být? # Na prvním je "TV" - "že by televize?" Obrazovku nevidí. "Nevadí, # zkusím to." Zmáčkne knoflík a teplá voda mu omyje přirození. # "Hmmmm, skvělé, to musíme na pánech taky prosadit." # Na druhém knoflíku je "HV" - "že by horká voda? Tak to vyzkouším." # Zmáčkne a osuší ho horký vzduch. "Hmmmm, to si taky musíme pořídit," # Strašně si libuje. # Na posledním knoflíku je "AOT" - "co by to mohlo být? Tak to # vyzkouším!!!" # Zmáčkne knoflík a najednou se mu zatmí před očima a vzbudí se až na # JIP, kde mu orosené čelo utírá sestřička a ptá se ho: "Pane, co jste # prosím vás dělal?!" "No, já nevím, byl jsem na záchodě - dámském, byly # tam tři knoflíky, tak jsem je zkoušel." # "A vy jste zmáčkl i ten poslední?" ptá se zděšeně sestřička. # "No, asi ano, už si nic nepamatuju, co to bylo zač?!" # "Pane, "AOT" je automatický odstraňovač tampónů. Penis máte pod # polštářem." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 3. Únor 2006 Sdílet Vloženo 3. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 4. Únor 2006 Sdílet Vloženo 4. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MP1 Vloženo 9. Únor 2006 Sdílet Vloženo 9. Únor 2006 Dvojzónová klimatizácia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Únor 2006 Sdílet Vloženo 16. Únor 2006 (editace) http://video.google.com/videoplay?docid=-2...6883&pr=goog-sl Editováno: 16. Únor 2006, autor: baurak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 17. Únor 2006 Sdílet Vloženo 17. Únor 2006 (editace) http://www.zippyvideos.com/773007452349738...ghamvsheffield/ jen jestli si pak kazdej poznal svoji hokejku Editováno: 17. Únor 2006, autor: soviska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 20. Únor 2006 Sdílet Vloženo 20. Únor 2006 (editace) Že bych koupil manželce autí do města i s plachtou na kempovani. Editováno: 20. Únor 2006, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2006 Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2006 Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sejis Vloženo 22. Únor 2006 Sdílet Vloženo 22. Únor 2006 prý mužský mozek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Rozhlasová reportérka chce udělat autentický rozhovor s bačou,tak se ho ptá, jak probíhá jeho běžný den. Bača:"No, ráno vstanu a hned si dám slivovici." Reportérka: "Počkejte, to přece nemůžeme říct do rádia, že ráno chlastáte!! Tak řekněte, že čtete knihu." Bača tedy začne znovu:"Ráno vstanu a začnu číst knihu. Když ji dočtu,jdu k Jožinovi a čteme spolu jeho knihu. Jakmile ji přečteme, jdeme do knihovny. A když už máme přečtenou celou knihovnu, jdeme k Jurovi,protože ten má tiskárnu..." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 23. Únor 2006 Sdílet Vloženo 23. Únor 2006 Lekce z asertivity Jede takhle tramvaj a vepředu, jak jsou ty dvě sedačky proti sobě, sedí nemytej odpuzující pankáč (týpek s čírem, džínsku opatřenou nejméně půl kilem zavíracích špendlíků) a kolem něj metr odstup. Na příští zastávce nastoupil mladej elegantní pan podnikatel/manager v obleku a brejličkách, bez váhání si sedl na místo proti pankáčovi (všichni udivení), vytáhnul notebook na klín a něco si čudlal. Přistoupil revizor a zamířil si to přímok pankáčovi. Stoupl si před něj a s opovrhujícím tónem řekl: "Jízdenku bych prosil, pane". Pankáč se na něj pomalu podíval a s nechápavým výrazem vychraptěl: "Di do hajzlu ty pičo!". Tak revizor znervózněl, něchtěl před lidma ztratit vážnost a tak se otočil na podnikatele, mezi brejličky a obrazovku mu strčil placku a že jako že by prosil jízdenku. Pan podnikatel se na něj překvapeně podívá a řekne: "Promiňte, ale vy jste neslyšel tady pana kolegu?". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Malta Vloženo 24. Únor 2006 Sdílet Vloženo 24. Únor 2006 > Vážení, > > nevím, zda nakupujete v Tesco, ale tohle vám může být užitečné. > > Chci vás varovat před něčím, co se mi stalo. Stal jsem se obětí > chytrých > > podvodnic. Tohle se mi přihodilo a mohlo by se to stát i vám. > > Jak podvodnice pracují: > > Dvě hezké 18-leté dívky přijdou k vašemu autu, když dáváte nákup do kufru. > > Začnou vám umývat sklo a jejich prsa doslova vypadávají z blůzky. Kdo > by > > se nepodíval, že. Když jim poděkujete a nabídnete peníze za práci, > řeknou > > "Ne" a požádají vás, zda byste je nezavezli k dalšímu Tesco. Když > > souhlasíte, obě se posadí na zadní sedadlo. V průběhu cesty se začnou > > navzájem sexuálně dráždit. Pak jedna z nich přeleze na přední sedadlo > a > > udělá vám to pusou, zatímco druhá vám ukradne peněženku. > > > > Moje peněženka mi byla ukradena minulé úterý, ve středu, dvakrát ve > čtvrtek, v sobotu a také včera!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 27. Únor 2006 Sdílet Vloženo 27. Únor 2006 Starý děd na smrtelné posteli tiše umírá. V tom se mu k nosu přiline vůně čerstě nasmažených koblih. Sebere poslední síly které ještě má, sleze z postele a plazí se do kuchyně. Už je vidí před sebou...celý talíř voňavých koblih... už natahuje ruku...užje blízko! V tom se přižene bába, pleskne ho přes ruku a křičí: "Necháš to! Ty jsou na pohřeb!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martineQ Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čenda Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest Vloženo 8. Březen 2006 Sdílet Vloženo 8. Březen 2006 http://panzer.webz.cz/kladensky_rapp.mp3 pisnicka o tom kdyz se tmavocechum poroucha moskvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Březen 2006 Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 http://panzer.webz.cz/kladensky_rapp.mp3 pisnicka o tom kdyz se tmavocechum poroucha moskvic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oggy Vloženo 9. Březen 2006 Sdílet Vloženo 9. Březen 2006 taky dobry http://www.super.cz/vtipky/2783-pozor-na-zuby.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.