Duben 26, 20178 r Co se ti nelíbí Voice? Nemůžeš mi zapomenout, že jsem něco viděl jinak, než ty? Nezakopem válečnou sekeru?
Duben 27, 20178 r Pak záleží na tom jestli doma nebo v kostele :-)) domy synu v kostele otče...ale tim jsem zkazil ten vtip
Duben 27, 20178 r Akční leták pražského Kauflandu v Michli : (pro dokreslení situace - článek ) Upraveno Duben 27, 20178 r od stanmar
Duben 27, 20178 r Před hodinou, stanmar napsal: Akční leták pražského Kauflandu v Michli : (pro dokreslení situace - článek ) tohle je super...to znám..mi to připomíná Českou sodu... Napalmex...ke každému balení SS-áček zdarma...my pereme na 1948
Duben 27, 20178 r před 16 hodinami, Sir_Jarek napsal: Co se ti nelíbí Voice? Nemůžeš mi zapomenout, že jsem něco viděl jinak, než ty? Nezakopem válečnou sekeru? Buď v klidu,taky jsem už v nějakém tématu od něho dostal mínus To je člověk,co nikdy na žádný sraz nepřijede a pouze sedí za PC Ale už to nějak přecházím Upraveno Duben 27, 20178 r od Ondra16V
Duben 27, 20178 r Kaufland - Jeden z mála obchodů, kde prodavači hákují až do zavření! Upraveno Duben 27, 20178 r od Sabiza
Duben 27, 20178 r před 1 hodinou, Ondra16V napsal: Buď v klidu,taky jsem už v nějakém tématu od něho dostal mínus To je člověk,co nikdy na žádný sraz nepřijede a pouze sedí za PC Ale už to nějak přecházím a už ho tam máš taky
Duben 27, 20178 r před 32 minutami, Malta napsal: a už ho tam máš taky Vis jak,my dva se drazdime a je aspon sranda Ja ale tohle individuum (rikejme mu treba Voice) neberu vazne Ale jestli mu to udela dobre nebo ho to nejak uspokojuje... U nas by mu rekli,ze je to cyp jak lampa
Duben 27, 20178 r Na to si zvykneš... a až to nastane, tak ho začneš ignorovat, včetně zabudované funkce na fóru, která dovolí, že se nebudou například jeho příspěvky zobrazovat.
Duben 27, 20178 r Jaký je rozdíl mezi telefonem a manželkou?..Do telefonu hodíš tři koruny a mluvíš tři minuty.Do ženské vrazíš celou výplatu a držíš hubu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.