Duben 8, 20187 r "Loni mi manželka nadělila peněženku. Mně, který nevidí ani korunu, a tak se jí chci letos pomstít.""Co jí koupíte?""Sedmičku podprsenku."
Duben 9, 20187 r „Tatínku, že jsou ženy lepší řidiči než muži?“ „Jak jsi na to přišel?“ „Ty jsi říkal, že se zataženou ruční brzdou se nedá jezdit a maminka to dokázala.“
Duben 9, 20187 r # # # # U zpovědi # # # # Postarší Ital z Rimini přišel v roce 1955 do místního kostela ke # # # # zpovědi."Otče, musím se k něčemu přiznt. Za druhé světové války u mne # # # # zaklepala na dveře mlaďoučká krásná židovka ze sousedství a požádala # # # # mne, # # # # abych ji skryl před nacisty. Takže jsem ji schoval na půdě.""To je # # # # krásné, co jsi udělal, a není důvod, aby ses kvůli tomu zpovídal." # # # # "Ještě jsem neskončil, otče. Začala mi splácet mou pomoc sexem. # # # # Stávalo se to několikrát týdně a v neděli někdy i dvakrát." "To je už # # # # dávno a v takové situaci jste oba byli ve velkém nebezpečí, ale dva # # # # lidé za takových okolností snadno podlehnou. Pokud je ti # # # # opravdu líto tvých činů, může ti být odpuštěno." "Děkuji ti, otče. # # # # Odejmul jsi ze mne velké břemeno. Ale mám ještě jednu otázku." # # # # "Jakou?" "Neměl bych jí říct, že už válka skončila?"
Duben 9, 20187 r Jde starý pán přes park a vidí partu mladých lidí úplně spité na # šrot... Příjde k nim a říká: "Za mých mladých časů jsme # si užívali jinak. Jeli jsme do Paříže, sedli jsme si do # nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli jsme a když došlo na placení, # tak jsme zbili číšníka. # Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme # pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo # na placení, tak jsme recepčního zbili... # Za měsíc jde starý pán zase tím samým parkem a # vidí, jak jsou mladíci úplně zbití, tak se jich hned ptá, co se stalo... # "Jeli jsme do Paříže, jak jste nám poradil. Šli # jsme do nejluxusnejší restaurace, pili jsme a jedli a když došlo na # placení, tak jsme zbili číšníka. Vtom však přišla ochranka a strašně nás # zmlátila. Potom jsme šli do nejluxusnějšího hotelu, tam jsme # pili jen to nejluxusnější šampaňské, dorůžova jsme se vyspali, a když došlo # na placení , tak jsme recepčního zbili. Vtom přišla security a strašně # nás zbila.... # Starý pán nechápavě kroutí hlavou a ptá se: "A # s kým jste tam jeli?" # "S Čedokem..." # Tak to já jsem tam byl s Wehrmachtem!"
Duben 9, 20187 r Babiš přinese domů výplatu, plný kufr bankovek. Monika povídá: "Nojo, ale kam to dáme?""Co třeba do skříně?""Všechny skříně máme plný peněz už půl roku...""Tak já nevím, co třeba do šuplete u postele?""Tam je plno už od minulé výplaty...""Tak do peřiňáku..." "No to by šlo..." Tak ho otevřou, vyvalí se prachy, tak to tam nějak poskládají, oba si sednou na víko a zámek konečně zaklapne. Monika povídá: "No ale další výplatu fakt nemáme kam dát." Babiš si utře zpocené čelo a povídá: "A teď si představ, že jsou rodiny, kde pracují oba..."
Duben 9, 20187 r Chlap každou noc strašlivě chrápe.Žena se rozhodla vyzkoušet tip své kamarádky. V noci, když chlap zase chrápal, nalepila mu pod nos papír od olomouckých syrečků.Chlap zafrkal, přestal chrápat a povídá: "Marie, spíš?""Ne,nespím.""Tak se přikryj."
Duben 9, 20187 r Na operačním sále nemocnice je pod stolem slyšet mňoukání."Mazej ven ty potvoro!" Křičí na kočku chirurg.Mňáááúúú... mňáááúúú..."No dobře! Tady máš ještě kousek, ale už vypadni!" Blondýna a bruneta jsou na Safari a najednou na ně zautočí lev.Bruneta mu rychle hodí písek do očí, zavře se v autě a volá na blondýnu: "Nečum a taky rychle zalez do auta, nebo tě sežere!" Blondýna: "Proč mně? Hele, já mu písek do očí nehodila..." U soudu: "Babičko, tak nám povězte, jak se to všechno seběhlo?"Babička: "No, jdu takhle parkem, sluníčko krásně svítilo a hřálo, tak jsem se posadila na lavičku. Po chvilce šel kolem mladík, takový pohledný, a sedl si ke mně. Po minutě se přisunul blíž a vzal mne kolem ramen."Žalobce: "Bylo vám to nějak nepříjemné?"Babička: "Ne, vzpomínala jsem, jak to bylo krásné, když jsem ještě byla mladá."Soudce: "A co následovalo dál?"Babička: "Potom mi začal jednou rukou rozepínat halenku, a když jsem se nebránila, tak mi druhou začal sunout pod sukni ke kalhotkám. Když už se mně tam málem dotknul, pustil mne a zakřičel: "Aprííl! Tak jsem ho zabila, hajzla jednoho!"
Duben 11, 20187 r To je ale hnusna nevesta... No dovolte, je to moje dcera ! Prominte, nevedel jsem, ze jste jeji otec... Jsem jeji matka !!! Upraveno Duben 11, 20187 r od Čečulák
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.