Prosinec 18, 20195 r ...tři kousky pro lepší den :-) Tchýně vaří v kuchyni guláš."Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si""vyprošuje kousek masa. Tchýně jej odtlačí nohou. Kocour se opět přitulí a prosí o kousek masa. "Vypadni", zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta. Vzápětí přichází zeť z práce,posadí se ke stolu a tchýně mu říká: Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe", a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa. Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si,mazlíku." Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni: Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie", prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta. Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svině jedna lakomá!! -------------------------------------------------------------------------------- Babička se přihlásila na univerzitu.Doklady měla v pořádku, zkoušky udělala a tak jí přijali. Ale předseda komise si přece jen neodpustil zvědavou otázku. "Milá paní, na co vám bude v penzi vysoká škola?" "To nedělám pro sebe, ale kvůli dědovi. Ten starý vůl v hospodě řekl, že by k sedmdesátce jako dárek strašně chtěl ještě jednou přefiknout nějakou studentku. -------------------------------------------------------------------------------Přijde mladík do lékárny a říká lékárníkovi : "Dejte mi, prosím jeden prezervativ, jdu dnes na návštěvu ke své dívce. Počkejte, radši mi dejte dva, ona má taky docela pěknou sestru... A nebo ne! Dejte mi tři! Matka mé dívky také vypadá celkem dobře." Tak se také stalo. Mladý muž přišel na návštěvu, pozvali ho k obědu, na kávu, ale on celou dobu jen seděl a červenal se... Když ho dívka vyprovázela, ptala se: "Co je to dnes s Tebou? Nechutnal ti oběd??? Že jsi takový zasmušilý?" "Ne, oběd byl výborný, ale kdo by si byl pomyslel, že je tvůj otec lékárník..."
Prosinec 27, 20195 r Tři blondýnky se rozhodnou, že si skočí do lesa pro vánoční stromek. Chodí po lese a pořád si nemohou vybrat. Když se začne stmívat, tak ta jedna řekne... ...no nic, tak vezmeme nenazdobenej...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.