Boleslavák Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 Sedí v jedné cele pedofil, nekrofil, zoofil, sadista a vyznavač adrenalinových sportů. Najednou zoofil povídá :"Kdyby tu tak byla kočka." Pedofil na to: "Já bych radši koťátko." Nekrofil odpoví "Mrtvý." Sadista zakřičí: "Já bych ho zabil." Vyznavač adrenalinových sportů kouká po cele a pak řekne: "MŇAU!" Matka má tři dcery a všechny jsou ještě panny. Všechny tři mají svatbu krátce po sobě. Protože se jejich matka trochu obává, jak si poradí s prvním sexuálním zážitkem, řekne jim, aby poslaly pohled ze svatební cesty a nějakým diskrétním způsobem sex popsaly. První dcera poslala pohled z Havajských ostrovů. Bylo něm napsáno jen NESCAFÉ. Matka nejdřív nechápala,ale pak běžela do kuchyně, vzala NESCAFÉ a četla: DOBRÉ DO POSLEDNÍ KAPKY. Trochu se začervenala, ale byla spokojená. Přišel druhý pohled z Miami. Opět krátká zpráva: BENSON and HADGES. Matka jde a nejde otcovi cigarety, kde je napsáno: EXTRA DLOUHÉ, KING SIZE. Opět se začervenala, a byla spokojená. Po měsíci přišla třetí pohlednice od nejmladší dcery. Na pohlednici bylo roztřeseným písmem napsáno BRITISH AIRWAYS. Matka běžela najít prospekt letecké společnosti a čte: TŘIKRÁT DENNĚ, 7 DNÍ V TÝDNU, VŠEMI CESTAMI! 3 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Září 2021 Sdílet Vloženo 26. Září 2021 zabavení konopí v ČR 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 30. Září 2021 Sdílet Vloženo 30. Září 2021 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 1. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2021 (editace) Editováno: 1. Říjen 2021, autor: davi72 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 2. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2021 Taky dobrýýý😁 VID-20210831-WA0000.mp4 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 (editace) Buď ten most už zateká, alebo čoskoro začne. Takže sú pripravení chrániť cestujúcich pred hrdzavou vodou. 😄 No a k Brnu: Editováno: 3. Říjen 2021, autor: faithless78 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 1 hour ago, Bikes said: A až se to na městském úřadě rozhodnou nějak řešit, výsledkem bude milionový projekt na přesunutí mostu mimo zastávku ať to teda nevypadá blbě 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 4. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2021 V 3. 10. 2021 na 10:12, Bikes napsal: Sranda musé bejt, ale až ti dojde, že maj ve skladu typové zastávky komplet se sedačkama tak už to tak blbé nepřipadá. Aspoň je DPMB populární. Mám to k ní kousek tak se půjdu juknout naživo. A to jak k ní udělali příchod je na palici. Ale jelikož spadl zase FB dám foto pro pobavení až pojede. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 A neboli hráli jsme kličkovanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrzi Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milanxx Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 5. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2021 V Brně zastávka.... a v Liberci Trabant😁 3 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 Sedí chlapeček s dědou v parku. Sedí hodinu. Dvě hodiny. Tři hodiny. Najednou chlapeček začmuchá a říká: "Dědo, smrdí tu zdechlina. Dědo. DĚDO!!!" Přijde chlap k doktorce, ukazuje kartičku Zdravotní pojišťovny a ptá se: "Berete tyhle kartičky?" "Ano, a co Vám je?" "Mám problémy s erekcí, nechce se mi postavit!" Doktorka si s jeho ozdobou pohraje a najednou.. "Vždyť se Vám postavil?" "Nojo, ale já se vlastně neudělám!" Doktorka provede masáž a muž vyvrcholí. "No vidíte, tak tohle Vám udělají v každém veřejném domě!" "No to vím taky, ale tam tyhle kartičky neberou a já musím platit!" Utahanej chlap se vrací ze šichty domů, ovšem ledva otevře dveře, už na něj ječí manželka: "No to je dost, že jdeš! Víš kde jsem byla?! Já jsem byla u doktora!!! - No nečum, u doktora! A víš co mi řek?! Že mám vaginální mykózu!!! - A co ty na to?" "Co já na to? - No, že je to snad spravedlivý." "Cože?! Co to meleš?! - Jak, spravedlivý?!?!" "No, možná už je na čase, abys taky poznala, jaký to je žít s podrážděnou píčou!" V zabudnutej ruskej derevni leží bábuška na smrtelnej posteli, tažko dýcha a chytá dedka, ktorý sedí pri posteli za ruku. Dedko ju chlácholí - pokojne drahá, nenamáhaj sa, prosím! Bábuška s vypätím posledných síl hovorí: "Starký môj, celý život som mala pred tebou jedno tajomstvo. Vždy som snívala o análnom sexe, Ty si sa o to nepokúšal a ja som nemala odvahu ta o to požiadat. A teraz ta naposledy prosím - urob mi to aspon raz". Dedko na to, nuž ked už nic iného nechceš - dobre! Stiahol gate, obrátil babku na bok a pustil sa do nej Po dlhšej chvíli odkväcla babka a hned po nej aj vysilený dedko. Ráno sa dedko zobudí a šokovaný pozerá - bábuška nakrmila hydinu, čiperne behá po dvore s velkou metlou a vyspevujúc zametá dvor. Dedko sa v úžase schytí rukami za hlavu a vykríkne: "Bože môj, ved my sme takto mohli zachránit LENINA!". 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Světlonoš Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 6. Říjen 2021 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2021 V 3. 10. 2021 na 10:12, Bikes napsal: Tak prístrešok má rozuzlenie: https://zdopravy.cz/konec-legrace-v-brne-odstranili-zastavkovy-pristresek-pod-mostem-93493/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.