Bikes Vloženo 1. Února Sdílet Vloženo 1. Února (editace) Editováno: 1. Února, autor: Bikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Února Sdílet Vloženo 2. Února 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Ze života veterinářů 🙂 Doteď jsem si myslela, že není nad hlášky chlápka, kterej přišel na veterinu s krabičkou, že k nim na balkón něco přiletělo a on by si to rád nechal, ale manželka nechce domů žádného cizího ptáka, aby něco nechytla. A tak si ho nechal přijít prohlédnout a vytáhl krásně zbarveného samečka andulky. Doktor ho shledal v pořádku, jen že by potřeboval upravit drápky. Řekl mu, ať ho pevně uchopí do ruky a .....v tom chlápkovi zazvonil mobil: ,,Teď nemůžu mluvit, jsem s ptákem u doktora......ne, nemám žádnou hnusnou nemoc...... ne se svým.....ne, blbče, jsem na veterině!!!!!!!!! DOKTORE, co je to za ptáka?! Tenkrát jsem se smíchy málem počurala. a podruhé 🙂 No, a dnes přišla dáma, ale opravdová dáma, hezounká, navoněná, upravená, s přepravkou. Sedla si a do té přepravky šeptala: ,,Neboj se miláčku, doktor se na tebe podívá, drahoušku můj, určitě ti pomůže, neměj strach, ty moje zlatíčko. " V tom zazvonil mobil a ona do něj opět šeptá: ,,Jsem s číčou u doktora ............nee s píčou, s čičinou debile !!!!! Jsme na veterině. ", to zařvala. Nemohla jsem hejkat smíchy a mlátit hlavou do stolu, jen mi vytryskly slzy. A paní povídá: ,,To byl manžel, dement, ani si nevšiml, že jsme obě odešly." 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 7. Února Sdílet Vloženo 7. Února 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 8. Února Sdílet Vloženo 8. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Února Sdílet Vloženo 9. Února 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února 2 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února 2 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února 8 godzin temu, Bikes napisał(a): A co ukazuji Mapy.CZ ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skodzinek Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 10. Února Sdílet Vloženo 10. Února @wirer a palačinky na sraze 1 1 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. Února Sdílet Vloženo 12. Února VID-20240212-WA0000.mp4 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 13. Února Sdílet Vloženo 13. Února VID-20240213-WA0000.mp4 😁😁🤣🤣 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 15. Února Sdílet Vloženo 15. Února 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února 417749321_1106235297180220_4567731908031140032_n.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Úprimný technik (instagram.com) Volkswagen - Das Auto (Instagram.com) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 17. Února Sdílet Vloženo 17. Února Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.