bubi Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 jak narocne je dodelat vyhrev sedacek? auto mi stoji venku a v zime je to dost hardcore nez se zahreje, teda chlapi to snesou ale druha polovicka skemra o vyhrev na prdelku ...takze jen dotaz jak je to narocne a jestli je to vubec ucinne, jde mi o to, abych tim hlavne preklenul fazi nez zacne auti topit...jak rychle ten vyhrev zacne fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) Muzu se pochlubit vyhrevem v me 1.9 74 kw a po pul minute uz to hreje az az a to nemam zaple na plno jen na polovic...tak se tesim na zimu,az si budu prikladat bod hyzde... Jinak doporucuji vsem...skvela vec ... Editováno: 1. Říjen 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubi Vloženo 1. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 diky ale asi nevis jak je to narocne na montaz...musi se dovest kabely atd ze...mas to origo co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Fakt to hřeje do půl minuty, taky jsem si to dodělával. Nejhorší je rozebrání a složení sedaček kvůli montáži vyhřejvacích vložek. Pak rozebrat přístrojovku a natáhnout kabely, toď vše. Někdo v bazaru prodával komplet sadu vyhřejvání, ale už nevim za kolik. Jinak ve škodovce to vychází dost draho,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 ja nad tym tiež rozmyšlam ale asi to už toto leto nestihnem.. pre zaujimavost ceny.. RJ vyhrievanych sedačiek 3000SK (neviem či ne su treba dve..) vyhrievacia dečka lava 1400SK vyhrievacia dečka prava 1400SK vyhrievacia dečka na chrbat 1900SK ovladače á 900SK... šupa, ceny su cca tak ma nebite ak som napisal viac alebo menej:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 diky ale asi nevis jak je to narocne na montaz...musi se dovest kabely atd ze...mas to origo co? Urcite sezenes navod,jak na to..Ale montaz bude nejhorsi u tech sedacek dostat tam ty decky,ale kabely natahnout to je v pohode...tady to prodava sadu za 2100,- VÝHŘEVY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 diky ale asi nevis jak je to narocne na montaz...musi se dovest kabely atd ze...mas to origo co? Urcite sezenes navod,jak na to..Ale montaz bude nejhorsi u tech sedacek dostat tam ty decky,ale kabely natahnout to je v pohode...tady to prodava sadu za 2100,- VÝHŘEVY dobra cenáá uaaaa v utorok idem do čiech:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No myslím,že jsem tu dokonce někde dával foto,jak jsem to dělal ve Fábii,hledej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Delal jsem si to pred 14 dny a uplne v pohode.Pro me byla nejvetsi mrd.... odcalounit a zase zpatky zacalounit sedacky.Jinak s kabelazi je to v poho a nic tezkeho, pokud si s tim budes vylozene hrat , tak to mas za vikend hotovo.Je to fajn, jen se tesim na ty flekate sedacky v zimne, kdyz po jedu z hor ze snoutu a budu mit promocene kalhoty a zaply vyhrev Jinak ted po ranu kdyz to zapnu tak to na 3 stupen jde citit po nejakych 50metrech jizdy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 (editace) Delal jsem si to pred 14 dny a uplne v pohode.Pro me byla nejvetsi mrd.... odcalounit a zase zpatky zacalounit sedacky.Jinak s kabelazi je to v poho a nic tezkeho, pokud si s tim budes vylozene hrat , tak to mas za vikend hotovo.Je to fajn, jen se tesim na ty flekate sedacky v zimne, kdyz po jedu z hor ze snoutu a budu mit promocene kalhoty a zaply vyhrev Jinak ted po ranu kdyz to zapnu tak to na 3 stupen jde citit po nejakych 50metrech jizdy. Tak si dej pozor!!!!Jelikoz na sedackach nesmi byt nic mokreho a ani se nesmi myt vodou jen vlhkym- velmi vlhkym hadrikem..Tak at si svoji paradicku neznicis... Editováno: 1. Říjen 2006, autor: ...GeOrGe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 No neviděl bych to až tak s tou vlhkostí...Musí to něco vydržet...je jasný když to zaleju vodou tak to klekne ale jinak myslím že to půjde i umýt v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 1. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2006 Delal jsem si to pred 14 dny a uplne v pohode.Pro me byla nejvetsi mrd.... odcalounit a zase zpatky zacalounit sedacky.Jinak s kabelazi je to v poho a nic tezkeho, pokud si s tim budes vylozene hrat , tak to mas za vikend hotovo.Je to fajn, jen se tesim na ty flekate sedacky v zimne, kdyz po jedu z hor ze snoutu a budu mit promocene kalhoty a zaply vyhrev Jinak ted po ranu kdyz to zapnu tak to na 3 stupen jde citit po nejakych 50metrech jizdy. Tak si dej pozor!!!!Jelikoz na sedackach nesmi byt nic mokreho a ani se nesmi myt vodou jen vlhkym- velmi vlhkym hadrikem..Tak at si svoji paradicku neznicis... Prosim te???????????Nevim jak U Skodovky, ale v Oplu jsem je mel 4 roky a zapinal jsem ty vyhrevy i po mokrym vysavaci.Zase neprehanej, jsou to jen kecy.Jinak je tam mam uplne na hovno, abych byl posrany z kazde kapky vody na sedadle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 No cisteni sedadel mokrou cestou Skodovka nedoporucuje, tak na tom mozna neco bude, nicmene tak horke to zas skutecne neni. Taky uz jsem na tom parkrat v lete sedel v plavkach a nic se nestalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 No cisteni sedadel mokrou cestou Skodovka nedoporucuje, tak na tom mozna neco bude, nicmene tak horke to zas skutecne neni. Taky uz jsem na tom parkrat v lete sedel v plavkach a nic se nestalo. To si myslim ze nedoporucuje nikdo,ale ty naaaadherne svetle ve FRS jsou tak dobre si je vymontovat a sedet na nich v obyvaku pred telkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 2. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2006 To je pravda...Ale je mi jasne,ze to nemuze byt tolik choulostive..ale stejne si na to davam bacha..kdyby nahodou se zakutalela lahev s pitim..coz se mi uz nekolikrat stalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Zdarec lidi, mám sedačky s výhřevem - dokoupené, takže mi pouze trčí ze sedačky kablík, našel by se někdo poblíž Brna, kdo by to uměl zapojit. Nemám k tomu nic, ale to tlačítko na ovládání snad nebude problém a zbytek nevím co je potřeba. Nedělal něco takového Vaša? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Dělal jsem to já a foto jsem tu dával.Vaša to dělal určitě taky,bo jsem mu svoje sedačky prodával Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Je mi jasný, že to dělalo na svým autě hodně lidí, ale jestli to někdo dělá i takhle pro ostatní. Ty by jsi mi to byl ochoten zapojit? Jsi ale stejně z daleka, to už můžu rovnou jet přímo do orig. servisu a dám za to ve finále stejný prachy (možná ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 Udělám to,není problém,ale nemám teď svazky.jinak jasně,můžeš do origo servisu.Jsem zvědav na cenu zeptej se a dej vedět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 já se schválně zeptám, ale tipuju, že to budou dělat tak dvě hodiny, možná tři x 600 za hodinu....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 3. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2006 napiš mi pak kdyžtak bokem za kolik by jsi mi byl ochoten to udělat s tím, že by jsi sehnal svazky a tlačítko. A taky kam bych za tebou musel dojet. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Tak jsem se taky pustil do vyhrevu a delal jsem to teda poprve a naposled. Nejhorsi je to odcalounit a zacalounit, hlavne operadlo. Jinak v pohode. Jeste musim koupit kabelaz a muzu topit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedy20V Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 napiš pak na kolik tě vyšla ta kabeláž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 JA jsem ji honil asi mesic a nakonec jsem si ji udelal.Neni to nic tezkeho a vsechny zastrcky se d aji objednat ve skodovce .Jedna stoji kolem 35,-kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 JA jsem ji honil asi mesic a nakonec jsem si ji udelal.Neni to nic tezkeho a vsechny zastrcky se d aji objednat ve skodovce .Jedna stoji kolem 35,-kc. A hotova kabelaz se koupit neda ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.