Luke_TDI Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Nevim jak vas ale me se to teda dotklo http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=5097 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 škoda ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Nevim jak vas ale me se to teda dotklo http://www.autosport.cz/clanek.php?cl=5097 tyjo tak to je teda smula,polovinu zivota zavodi a nic,a pak sedne do vrtulniku a konec.... Ikdyz sem ho neznal osobne ,zprava me vcelku zarmoutila.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Smůla, podobně skončil před lety i Graham Hill. No a toto je taky tragédie: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31151 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Smůla, podobně skončil před lety i Graham Hill.No a toto je taky tragédie: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=31151 :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 A ty woe, dalsi, jednoho sebere nador, druhyho tohle ... RIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Asi mu někdo na hoře nepřál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Burns, Park a teraz Colin ! Ty vole ! A to za dva roky... Česť jeho pamiatke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Budiž mu země lehká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Burns, Park a teraz Colin ! Ty vole ! A to za dva roky... Česť jeho pamiatke. Spousta dobrých odchází, taky mě to celkem vzalo, když jsem to dnes slyšel cestou domů v radiu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 jako jsme se nezdravili, nevolali si po večerech ale ta zpráva mě šokovala.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 jako jsme se nezdravili, nevolali si po večerech ale ta zpráva mě šokovala.. ...také tak nějako Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 (editace) Burns, Park a teraz Colin ! Ty vole ! A to za dva roky... Česť jeho pamiatke. Nezapomeň na Vojtěcha a další český jezdce a navigátory. Za poslední 2 roky jich taky nebylo málo. Editováno: 16. Září 2007, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robin Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 tak to mi je fakt ľúto, každopádne sa na neho nezabudne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rass Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 taky mě to zarmoutilo, zprvu jsem myslel že jsem se přeslechl, holt mu nebylo i nadále přáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 taky mě to zarmoutilo, zprvu jsem myslel že jsem se přeslechl, holt mu nebylo i nadále přáno. Skoda ho,hodne me toho naucil .......................ve focusu na pc,nejradeji mam VC Spanelska,asfaltek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Hele, chlapi všímáte si toho, že většinou to "odchází" po trojicích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 16. Září 2007 Sdílet Vloženo 16. Září 2007 Jako letitý fanoušek rally,obzvláště MS se přidávám k vám hoši. Colin McRae byl moc dobrý závodník,hodněkrát ukázal své umění,nikdy nezapomenu,určitě! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Com-aaR Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Asi tak... Náhodou jsem měl včera puštěný zprávy. Nejdřív jsem myslel, že jsem se přeslechnul. Ale když to opakovali ve druhých zprávách, tak jsem si zrovna sednul na zadek... Byla a je fůra dobrejch jezdců, ale pro mě byl Colin pan "NĚKDO"! Neboť moje řidičské začátky byly právě s gamesou, která nesla jeho jméno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Truchlíme všichni kdo jsme hráli PC hry Colin McRae. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Truchlíme všichni kdo jsme hráli PC hry Colin McRae. Kdo mají Fabii WRC s jeho jménem taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
topi Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Burns, Park a teraz Colin ! Ty vole ! A to za dva roky... Česť jeho pamiatke. Nezapomeň na Vojtěcha a další český jezdce a navigátory. Za poslední 2 roky jich taky nebylo málo. Jasne, písal som len Angličanov a Skotov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Je to v ...... Taky me to dostalo..Colin byl proste mistr,ikona a jeden z nejlepsich..A tim i pro nas vsechny myslim zustane..Bez nej by rally nebyla takovou,jakou je...I ja mam doma 2 modley,na kterych je jeho jmeno.. Jak uz je to tu napsano..Cest jeho pamatce..Ja nikdy na nej nikdy nezapomenu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peterer Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 ??? http://moto.sport.cz/clanek/118581-byvaleh...e-se-synem.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.